İlk çalışmanızı beğendim. Ö ile A harfilerini birleştirmişsiniz ama ilk baktığımda çözemedim A harfini sola yatmış T harfi gibi gördüm. Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum..
Bende mi eklesem çalışmalarımı ne yapsam!.. (:
Emine hanım çalışmanızda çelişkiler dolu.
Kullandığınız hız kadranı 20 h/km. gösteriyor. Kazaların azımsanamayacak bir kısmı otobanda düşük hız yapmaktan kaynaklanıyor(muş). Bunu biliyormuydunuz?
Trafik Canavarı amblemini gülümsetmişsiniz ve yasaklı simgesinin içerisinde durmaya devam...
Merhaba Emine hanım.
Renk seçiminiz bence hoş değil. Daha canlı sıcak renkler seçmenizi tavsiye ederim + tipografiye de özen göstermeniz hatta uygulamanız gerekli kanımca..
Başarılar..
Bence logonuzu iyi pazarlamanız gerekli. Bi antetlinin üzerinde nasıl duracak, kartvizit üzerinde nasıl duracak bunu müşteriye sunmanız gerek. Bu şekilde müşteri bişey anlayamaz ve şansınız azalır..
Başarılar..
Daha iç karartıcı bir çalışma olamazdı herhalde. Topluma bu şekilde mi mesaj vericez yani. Onları bilinçlendirmek yerine korkutucaz öyle mi? Bi tasarım olamayacak kadar kanlı ve amaç dışı bir çalışma..
Üstte yorum yapan üç arkadaşada katılıyorum + çok kanlı bir görsel hazırlamışsınız. Herkes bu afişe bakamaz, çocukları ve bayanlarıda gözönüne alın. Lastik izleri de firen izlerini anımsatsada firen izinin öyle olmayacağını biliyor olmalısınız. (Tabii firen izi olarak düşündüyseniz) Tasarımda ki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.