Arama sonuçları

1. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 1

Dayanamadım.. Sondan geriye doğru yavaş yavaş ekliyim.. Amblem + Logotype; Kurumsal Kullanım Önizleme;
  2. VaraKA

hasan güner | özkan atik (part 1)

Bilmem karşıma ilk siz çıktınız ondan herhalde.. (:
  3. VaraKA

@Hasan Güner Siz ekleyin derseniz bir tanesini eklicem Hasan bey.. :cool:
  4. VaraKA

hasan güner | özkan atik (part 2)

Renk seçimi güzel fakat biraz göz yoruyor sanki ilk bakışta şekil anlaşılamıyor!.. Ellerine sağlık, başarılar diliyorum..
  5. VaraKA

hasan güner | afiş 2

Biraz abartı olmuş..
  6. VaraKA

İlk çalışmanızı beğendim. Ö ile A harfilerini birleştirmişsiniz ama ilk baktığımda çözemedim A harfini sola yatmış T harfi gibi gördüm. Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum.. Bende mi eklesem çalışmalarımı ne yapsam!.. (:
  7. VaraKA

Dame Nature/Tabiat Ana Manipülasyon

Keşke ahlaki değerlerimize sahip çıkabilsek!..
  8. VaraKA

"ikram" bisküvi

Neden bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bu kare. Başarılı bir çekim olmuş kanımca gerçekten çok hoş gözüküyor..
  9. VaraKA

Emine Şahin / Trafik 2

Emine hanım çalışmanızda çelişkiler dolu. Kullandığınız hız kadranı 20 h/km. gösteriyor. Kazaların azımsanamayacak bir kısmı otobanda düşük hız yapmaktan kaynaklanıyor(muş). Bunu biliyormuydunuz? Trafik Canavarı amblemini gülümsetmişsiniz ve yasaklı simgesinin içerisinde durmaya devam...
  10. VaraKA

Barış GÜRER / ÖZKAN ATİK -1

Bence şimdiye kadarki en creative çalışma sizinki.. Ellerinize sağlık..
  11. VaraKA

Kara tahtada animasyon!

Çok başarılı gerçekten, keyifle izledim teşekkürler paylaşımınız için. Yalnız acaip vaktini almıştır bu çalışma çok emek var..
  12. VaraKA

Emine Şahin / Trafik

Merhaba Emine hanım. Renk seçiminiz bence hoş değil. Daha canlı sıcak renkler seçmenizi tavsiye ederim + tipografiye de özen göstermeniz hatta uygulamanız gerekli kanımca.. Başarılar..
  13. VaraKA

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/2

Ne diyeceğimi bilemedim! :allalla: Ellerine sağlık..
  14. VaraKA

Erkan Nehir / Trafik Afiş

O kanlı, göz yorucu afişlerden sonra bu iyi geldi. Sevdim bu çalışmanızı, yalnız tipografiye biraz daha özen göstermeniz elzemdir.. Başarılar..
  15. VaraKA

Tuğba Koçak /Afiş-2

Slogan bence çok başarılı. Tebrikler..
  16. VaraKA

Seyit Ali Başer > Özkan Atik 2

Bence logonuzu iyi pazarlamanız gerekli. Bi antetlinin üzerinde nasıl duracak, kartvizit üzerinde nasıl duracak bunu müşteriye sunmanız gerek. Bu şekilde müşteri bişey anlayamaz ve şansınız azalır.. Başarılar..
  17. VaraKA

Tuğba Koçak /Afiş-1

Daha iç karartıcı bir çalışma olamazdı herhalde. Topluma bu şekilde mi mesaj vericez yani. Onları bilinçlendirmek yerine korkutucaz öyle mi? Bi tasarım olamayacak kadar kanlı ve amaç dışı bir çalışma..
  18. VaraKA

Geyik Muhabbeti

@yakan Herkese tünaydınlar diliyorum. Ben bu adama gülmüyorum, aksine sinirlerimi bozuyor..
  19. VaraKA

Barış GÜRER / Afiş 1

Üstte yorum yapan üç arkadaşada katılıyorum + çok kanlı bir görsel hazırlamışsınız. Herkes bu afişe bakamaz, çocukları ve bayanlarıda gözönüne alın. Lastik izleri de firen izlerini anımsatsada firen izinin öyle olmayacağını biliyor olmalısınız. (Tabii firen izi olarak düşündüyseniz) Tasarımda ki...
  20. VaraKA

3G ile görüntülü Konuşma

Aramak istediğiniz numarayı arama seçeneklerinden, "Görüntülü Arama" olarak aramalısınız. Tabii telefonunuz destekliyorsa..
Yukarı Alt