Arama sonuçları

1. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 4

Amblem + Logotype; Kurumsal Önizleme;
  2. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 2

La havle..
  3. VaraKA

İnsert Çalışmaları İçin Market Fotoğrafları

Layer yanlarındaki göz ikonlarına tıklatın. Layerların görünümü deaktif durumda..
  4. VaraKA

Özkan Atik - Kurumsal 2

Güzel olmuş. Başarılar..
  5. VaraKA

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/4

Sizin tarzınızı tanıdım artık. Tipografik ince hatlarla amblemler üretiyorsunuz, isminiz olmadan da yaptığınız çalışmaları görsem bu Erkan Nehir çalışması derim artık. (: Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum..
  6. VaraKA

Özkan Atik - Kurumsal 1

Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum..
  7. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 3

Teşekkür ederim Erkan bey, sizede başarılar..
  8. VaraKA

Emine Şahin / Özkan Atik 3

@Hasan Güner Polemik çıkarmaya gerek yok kanımca.. ;)
  9. VaraKA

Emine Şahin / Özkan Atik 3

Sunum gayet güzel fakat kurumsal anlamda firmaya nasıl bir katkıda bulunur!. Tartışılır.. Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum..
  10. VaraKA

Benim konularda polemik çıkarttığımı düşünmeniz diyorum, sorulan soruların polemiğe süreklediğini düşünmeniz, bunları polemiğe yormanız fikirlerin tartışıldığı bir platformada bunun adına polemik diyorsanız bu en büyük ispatı zaten. Neyse konumu daha fazla saptırmayalım. İsterseniz ayrı bir...
  11. VaraKA

Bende gayet normal iki soru sordum üzerinde tartışalım diye bunu polemiğe yordun. (Sende bunu çok kez yapıyorsun) Bende de sana başarılar..
  12. VaraKA

Aslında bu yorumdan sonra yapmak istediğimi yaptığımı anlıyorum. Çünkü Ö ve A harfleriyle oluşturulacak bir amblem beni cezbetmiyor açıkçası, biraz ucuz ve kolaya kaçmak gibi geliyor. Neyse amblemde ki derinliği açıklarsam belki firmayla ilgili bağlantı kurabilmenizde yardımcı olur. Üst...
  13. VaraKA

Amblem + Logotype; Kurumsal Kullanım Önizleme;
  14. VaraKA

Veli GÜZELDERE-ÖZKAN ATİK KURUMSAL KİMLİK 1

Çalışmalarınızı CMYK olarak yüklediniz galiba. Explorer da gözükmüyor çalışmalarınız.. Başarılar..
  15. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 2

Amblem + Logotype; Kurumsal Kullanım Önizleme;
  16. VaraKA

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/3

Çalışmalarınızdan en güzeli ve en kullanılabilir olanı bu çalışmanız kanımca. Başarılar dilerim..
  17. VaraKA

Corel drawda taşıma yaparken kopyalama sorunu

Space (boşluk) tuşu takılı kalmış olabilir..
  18. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 1

@Süleyman Köklü Buradan acziyet ve düşüklüğü çıkarmanızı hayalgücünüze bağlıyorum..
  19. VaraKA

Dame Nature/Tabiat Ana Manipülasyon

İşte bunu demek istiyorum. Gayet normal geliyor bu tarz müstehcenlikler. Hiç yadırgamamanız bundan rahatsız olmadığınızı gösteriyor. Bu da bir üstte yazmış olduğum yorumu doğruluyor..
  20. VaraKA

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 1

(: Teşekkür ederim. Diğer çalışmalarımı sabırsızlıkla bekleyiniz.. :cool:
Yukarı Alt