Arama sonuçları

1. vberk

ilk Slice Tool Çalışmam_vb

@GÜNEL AYVACI Slice tool aracının ne işe yaradığı hakkında bir konu anlatımı yapıcam hocam; Teşekkür ederim... :)
  2. vberk

@Burak Güzey Slice tool, web için banner,grafik vb. türü çalışmalar hazırlamakta kulanılıyor. Ben de ilk bu çalışmayı yapmıştım slice tool ile...Yukarda verdiğim resmi, bu araç ile kestim; Mesaj metnini o araçla hazırladım. Url'yi resme o araç ile gömdüm... Kısaca hepsimi o araç ile yaptım...
  3. vberk

Photoshop'ta yaptığım ilk "slice tool" çalışması...Bu çalışmayı tamamen Photoshop'ta yaptım. Aşağıya çalışmanın görüntüsünü ekledim... Yazıların bulunduğu yerlere tıklayınca, Grafikerler.org sitesinde gerekli adrese yönlendiriyor. Yorumlarınızı esirgemeyin. :) <html> <head>...
  4. vberk

Windows Açılışında F1 Tuşu Sorunu - Çözümü

Sağolun Hocam; Hiç başıma gelmedi ama eğer böyle bir şey yaşarsam bunları uygulayacağım... :)
  5. vberk

200 parçadan oluşan çalışma

ellerine sağlık; çok beğendim gerçekten... :)
  6. vberk

Kurtlar Vadisi Pusu Afiş Tasarım

Silah efekti pek 3 boyutlu olmamış; Gölgeyi fazla kaçırmışsın... Ellerine sağlık :)
  7. vberk

Bir fotoğrafı çizgi karaktere dönüştürme "Resimli Anlatım"

Resimler görünmüyor.... :(
  8. vberk

tesadüflerin böylesi :D

Murphy kanunlarından yola çıkarak söylenmiş sözler bunlar. :) güzelmiş.
  9. vberk

kişişel kartvizitler

@cihat.. bir sürü font sitesi var; bunu yazmadan önce google amcamızdan "Font" diyerek aratsaydın bir çok sonuç bulabilirdin.
  10. vberk

yolcu

@snsiz cevap için teşekkürler. Orantısızlıktan dolayı bölye bir soru sordum. İlk resmimde atın suratı biraz daha objektife dönük; manipülasyonda ağız ile boyun arasında ki mesafe biraz artmış... Aynı değil gibi geldi ama aynıymış. Ellerinize sağlık :)
  11. vberk

yolcu

Çalışma güzel olmuş; ellerine sağlık fakat ilk resimde gösterdiğin atla manipülasyonlu fotodaki at aynı değil dimi???
  12. vberk

Dudak, Burun , El Çizmenin Detayları

Burun Dudak ve El çizimleri hakkında deviantart'ta bulduğum bazı öğretici resimler var. Resimleri görmek için aşağıdaki lnikleri kullanabilirsiniz. Farklı açılardan el, dudak ve burun çizimleri anlatılmış. Dudak çizimi için tıklayınız. _______________________________________ Burun çizimi için...
  13. vberk

kişişel kartvizitler

Sadece bilgisayar fontlarından yapılmış çalışmalara benziyor. Font kullanarak grafik elde etmeye çalışmışsın. Üç çalışmada da grafik eksikliği var... Yinede emeğine sağlık... :)
  14. vberk

belediye şenlik davetiye eskizleri

İlk çalışma mükemel Hasan abi; ben de arka kısmını çok beğendim. Ellerine sağlık... :)
  15. vberk

yüksek çözünürlükte anne baba ve bebek resimleri arıyorum

3 combo mu istiyorsun yoksa ayrı ayrı mı :D
  16. vberk

Yeni Arayüz Çalışmam

Logonun bulunduğu kısımdaki arkaplan efekti olmamış bence... grimsi olan kısımdan söz ediyorum. ellerine sağlık :)
  17. vberk

Redbull Kanatlandırır

@Kerim ÖKSÜZ hehe :D Peki Murat abi; biz bu redbulları daha kolay nasıl terletiriz abi! Bu arada arkadaki redbulun boncukları eksik abi.. :haha: ______________________________________ En az üç adet çekilmiş aynı kadraja ait farklı pozlanmış fotoğraflar yazılım sayesinde karanlık ve aydınlık...
  18. vberk

Redbull Kanatlandırır

@Kerim ÖKSÜZ Kerim abi; açık konuşalım biraz... Olmuyo böyle :D
  19. vberk

En İyi Komedyen Hangisi_vb

Sizce En iyi komedyen hangisidir?
  20. vberk

Redbull Kanatlandırır

Çok beğendim; ellerine sağlık... :)
Yukarı Alt