@Hasan Güner
Fontların türkçe karakterli olup olmadığını anlamak için en güzel kelimeler bunlar.. benim font programlarımın önizleme kısmında bu satırlar var..:)
@amonyum_nitrat
Ben de yöneticiyim amonyum_nitrat, yaptığım çalışma konusuna bak çok beğenilmiş Fakat aldığım puan çok düşük. Yukarıdaki mesajıma bak şaka ile karışık bende bu konuya değiniyorum. Jüri üyelerinin senin iddia ettiğin şekilde bir seçim yapması bu foruma fayda değil zarar getirir...
@samett86
yukarıdaki tıkla linkine tıklıyorum, aşağıdaki link açılıyor. Free tuşuna basıyorum.. geri sayıma başlıyor..
bu da ekran alıntısı...
bu da linki...
http://rapidshare.com/files/243365945/EYES-GoeZLER_Resimler_Photoshop_Besnili.rar
@Fairytale
Teşekkürler Fairytale, benim çalışmam benim de favorim di ama.. Bu jürileri anlamak mümkün değil.. :D
Tabii ki şaka yapıyorum. Jüri seçimine saygı duyuyorum. Önemli olan katılmak, birşeyleri üretebilmenin gururunu yaşamak.. :)
İhap Hulusi GÖREY (1898-1986)
'' Cumhuriyeti Afişleyen Adam''
BİYOGRAFİ:
1898'de Mısır'ın Kahire şehrinde doğan İhap Hulusi, ilk ve orta tahsilini Kahire' nin İngiliz okullarında yaptı. 1920 yılında resim eğitimi görmek üzere Almanya'ya gitti. Önce Münih'de Heimann Schule...
@alpozturk
Alpöztürk arkadaşım.. Özel bir firma kendisine logo seçerken, bu forumun yöneticilerinin sözünü niçin kayle alsın... Onlar için nasıl bir faydası olur, yada bu forumun yönetimine.. İllaki bu yarışmalarda böylesine parazit mesajlar çıkacakmı..?
Bu tür mesajların yazılmaması...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.