Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Berk Grafik Çalışmalar

Çok güzel çalışmalar..:)
  2. Ahmet ALTUN

Bilişim Vadisi hangi şehirde kurulacak?

Niyet etmek yapmanın yarısıdır. Haydi hayırlısı..
  3. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Herkese Günaydın.. :)
  4. Ahmet ALTUN

Font istek

@Hasan Güner Fontların türkçe karakterli olup olmadığını anlamak için en güzel kelimeler bunlar.. benim font programlarımın önizleme kısmında bu satırlar var..:)
  5. Ahmet ALTUN

Font istek

@Hasan Güner :allalla: Ama ben tıklayınca görünüyor.. İşte örnek.. önce yüklediğini kaldırmadın mı.. onu sil tekrar yükle bence..
  6. Ahmet ALTUN

Font istek

@Hasan Güner Buyrunuz Bodega Sans Türkçe.. http://hotfile.com/dl/47512335/28beda1/BodegaSans-Light.otf.html :)
  7. Ahmet ALTUN

Günün sözü...

Çok doğru bir söz.. Sadece bu günün değil hayatımızın sözü bence.. Teşekkürler Ozan bey. :)
  8. Ahmet ALTUN

Bu Fonta Acil İhtiyacım Var Lütfen Yardım

Oldukça araştırdım, böyle bir font yok zannediyorum.. karakterler modifiye edilmiş gibi..Umarım bulursunuz..
  9. Ahmet ALTUN

Dokun Bana...

Benim ki siyah olsun.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

@amonyum_nitrat Ben de yöneticiyim amonyum_nitrat, yaptığım çalışma konusuna bak çok beğenilmiş Fakat aldığım puan çok düşük. Yukarıdaki mesajıma bak şaka ile karışık bende bu konuya değiniyorum. Jüri üyelerinin senin iddia ettiğin şekilde bir seçim yapması bu foruma fayda değil zarar getirir...
  11. Ahmet ALTUN

Büyülü GÖZLER (312 adet 97 mb) {Photoshop Çalışmaları}

@samett86 yukarıdaki tıkla linkine tıklıyorum, aşağıdaki link açılıyor. Free tuşuna basıyorum.. geri sayıma başlıyor.. bu da ekran alıntısı... bu da linki... http://rapidshare.com/files/243365945/EYES-GoeZLER_Resimler_Photoshop_Besnili.rar
  12. Ahmet ALTUN

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

@Fairytale Teşekkürler Fairytale, benim çalışmam benim de favorim di ama.. Bu jürileri anlamak mümkün değil.. :D Tabii ki şaka yapıyorum. Jüri seçimine saygı duyuyorum. Önemli olan katılmak, birşeyleri üretebilmenin gururunu yaşamak.. :)
  13. Ahmet ALTUN

Tebki ederim Hasan.. Güzel çalışmaydı.. Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.. Katılan herkese teşekkür ederim..
  14. Ahmet ALTUN

beachlife | hasan güner

Çok güzel çalışma Hasan kardeşim.. ben senden turuncu tonlarda bir çalışma bekliyordum.. :)
  15. Ahmet ALTUN

Büyülü GÖZLER (312 adet 97 mb) {Photoshop Çalışmaları}

@samett86 indirme linki konunun en başında ve link sağlam.. indirebilirsiniz..
  16. Ahmet ALTUN

İhap Hulusi GÖREY

@Tuncer Özkan Rica ederim. Ben teşekkür ederim.. Görevimiz niteliğinde çabalar bunlar.. :)
  17. Ahmet ALTUN

İhap Hulusi GÖREY

@Fulyam Rica ederim.. :) Gerçek el emeği ustalarını tanımak lazım..
  18. Ahmet ALTUN

İhap Hulusi GÖREY

İhap Hulusi GÖREY (1898-1986) '' Cumhuriyeti Afişleyen Adam'' BİYOGRAFİ: 1898'de Mısır'ın Kahire şehrinde doğan İhap Hulusi, ilk ve orta tahsilini Kahire' nin İngiliz okullarında yaptı. 1920 yılında resim eğitimi görmek üzere Almanya'ya gitti. Önce Münih'de Heimann Schule...
  19. Ahmet ALTUN

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

@alpozturk Alpöztürk arkadaşım.. Özel bir firma kendisine logo seçerken, bu forumun yöneticilerinin sözünü niçin kayle alsın... Onlar için nasıl bir faydası olur, yada bu forumun yönetimine.. İllaki bu yarışmalarda böylesine parazit mesajlar çıkacakmı..? Bu tür mesajların yazılmaması...
Yukarı Alt