Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Font Tanıtımları ve Galeri

Piron Font Ücretsiz. OpenType. ::::::::::::::::İNDİR:::::::::::::::::::::
  2. Ahmet ALTUN

Val Stencil Tasarımcı : Svetoslav SIMOV ücretsiz, opentype font :::::::::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::
  3. Ahmet ALTUN

Colo Font Tasarımcı: Svetoslav SIMOV Font ücretlidir, opentype, demo formatında aşağıdan indirebilirsiniz. Fontu satın almak için bu adrese başvurabilirsiniz. :::::::::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::::::::
  4. Ahmet ALTUN

File Font Tasarımcı: Svetoslav SIMOV Ücretsiz, Opentype ::::::::::::İNDİR:::::::::::
  5. Ahmet ALTUN

Dan Font Tasarımcı : Svetoslav SİMOV Opentype, ücretsiz ::::::::::::::::::::::: İ N D İ R ::::::::::::::::::::::::
  6. Ahmet ALTUN

AgeFont Tasarımcı : Svetoslav SIMOV Format : Opentype ::::::::::::::::: İ N D İ R :::::::::::::::::::::::::
  7. Ahmet ALTUN

JUICE FONT Tasarımcısı: Gadisradio Sınıfı : Sans serif Kategori : Metin, modern ::::::::::::::İ N D İ R ::::::::::::::::::::
  8. Ahmet ALTUN

Merhaba, Grafiklerimizin, metin çalışmalarımızın olmazsa olmaz malzemesidir fontlar. Bir font meraklısı olarak bu konu başlığında, çeşitli internet sitelerinde rastladığım ücretli fontların demolarını veya ücretsiz fontları tanıtımları ile birlikte vermeye çalışacağım. Ücretsiz ve demo...
  9. Ahmet ALTUN

Kuru Boyalar_Renkli Boyalar

Çok şirin görünüyorlar.. Teşekkürler Buse Hanım.. :)
  10. Ahmet ALTUN

Yeni Logomuz

@Buse Türüdü Yenilendi.. Artık silinmez..:)
  11. Ahmet ALTUN

photoshop'ta logoları küre şekline dönüştürme | video ders

Hımm.. Güzel.. Hemen indirelim şu dersi arşive katalım.. Emeğin için teşekkürler Hasan kardeşim.. :)
  12. Ahmet ALTUN

blue wind 2 | hasan güner

Çok güzel bir çalışma olmuş.. Ellerine sağlık Hasan kardeş.. :)
  13. Ahmet ALTUN

D&P Burjum Yarışması Sonuçları.

@a_s_i_2727 Aşağıdaki linke tıklayabilirsin. https://www.grafikerler.org/odullu-grafik-tasarim-yarismalari/ :)
  14. Ahmet ALTUN

D&P Burjum Yarışması Sonuçları.

Tebrikler.. Çok güzel çalışmalar.. :clap2:
  15. Ahmet ALTUN

Square Comic Font

@Hasan Güner Teşekkür ederim iyi niyetin için.. :);)
  16. Ahmet ALTUN

Square Comic Font

@Hasan Güner Valla bu komik, Hasan.. Düz olanı yok.. Fakat bir çok font çalışmam var.. hepsini gözden geçiriceğim.. Bazı çalışmalarımı ücretsiz dağıtacağım. Bazı fontlarımı ise Myfont benzeri sitelerde satmayı düşünüyorum.:)
  17. Ahmet ALTUN

Square Comic Font

Square Comic Font Square Comic Fontunu ben yaptım. Fontun dizaynında, Adobe illustrator, Fontlab 5.0.2 , Corel Draw X5, Gimp 2.6 programlarını kullandım. Kendi el yazımdan ilham aldım. Font karakterleri kağıda el ile çizilmiş, scaner ile resime dönüştürülmüş, daha sonra elde...
  18. Ahmet ALTUN

Windows 7'nin 5 artısı!

7 'yi sevdik kullanıyoruz..:) Teşekkürler bilgi için...
  19. Ahmet ALTUN

Ödüllü Forum Yarışmaları Jüri Hakkında

Merhaba değerli üyelerimiz, Forumu geliştirmek adına yönetim olarak yaptığımız toplantıda, her ay düzenlediğimiz ödüllü yarışmaların değerlendirilmesi konusunda bir proje düzenledik ve siz değerli üyelerimizin fikirlerine sunuyoruz. Projemiz : Forum içi ödüllü yarışmalarda seçici kurulun jüri...
  20. Ahmet ALTUN

Değerli Üyelerimize

Değerli Üyelerimiz; www.grafikerler.org forum sitesi olarak bütün amacımız; grafik sanatlar alanında, çalışan, uğraşan, ilgi duyan herkesi bu zeminde toplamak, karşılıklı mesleki sorunları paylaşmak, çözmek, bu sanatı ve meslekleri ilgilendiren her alanda yasal her türlü paylaşımı...
Yukarı Alt