Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

@ismail koc Teşekkür ederim...:)
  2. Ahmet ALTUN

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

@asarica Ahmet Bey.. Firmanız için hayırlı olması dileklerimle.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Font Yükleme Sıkıntısı

@Hasan Güner Demek font klasöründe 4000 tane fon var.. :wacko: Yani bilgisayar açılmasa yeridir.. Bu kadar font font diyorum bir sorsaydın yüklerken.. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun bilmiyorum. Eğer vista ve seven ise fontları yüklemek yerine kısayol olarak atayabilirsin.. En iyisi bir...
  4. Ahmet ALTUN

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Tebrikler Erkan Bey.. Gerçekten güzel çalışmaydı.. Ayrıca Sinan bey ve Saliha hanımı da tebrik ederim çalışmalarında başarılar dilerim.
  5. Ahmet ALTUN

Yurdum İnsanı...

@Emine Şahin Tamam.. ben bu sırrı saklamaya ve suçsuz birinin suçlanmasına, bu vicdan azabıyle yaşamaya dafa fazla dayanamıyacağım. İtiraf ediyorum , ben yazdım.Yukarıda bahsi geçen A.A denilen kişi benim. Sayın H.D. nin bu olayla zerre kadar bir bağlantısı yoktur. kimse beni zorlamadı. Tek...
  6. Ahmet ALTUN

Merhaba herkese

@Teoman Harman Mümkündür tabii.. :) Hoşgeldiniz Teoman bey..
  7. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gününüz aydın olsun.. :)
  8. Ahmet ALTUN

Yurdum İnsanı...

Tamam...:)
  9. Ahmet ALTUN

Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

Hey crazyboygokhan.. Bu foruma ne amaçla üye olunur; insanlar yaptıkları ile bunu belli ederler.. Bir başka foruma benzediğini iddia etmek için gözlük derecesinin iyice büyük olması gerekir. Size, forumda faydalı işler ile uğraşmanızı tavsiye ediyorum. Forumu geziniz, dersleri inceleyiniz...
  10. Ahmet ALTUN

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

@Hasan Güner Haydi sor sor.. :D
  11. Ahmet ALTUN

Forever İllustrator...:smiledance: :)
  12. Ahmet ALTUN

Ben sp2 derken sp3' temi var..:allalla: Sİtemim windows 7... corel x4 ve sp2 yüklü.. internet bağlı.. programı defalarca açtım kapattım.. bir problem görünmüyor.. :dontknow2:
  13. Ahmet ALTUN

@Seyit Ali Başer Seyit Ali.. Aşağıdaki linkini verdiğim sana ait konuda ben Corel ile ilgili imalı da olsa bir şeyler söylemiştim ama..:rolleyes: https://www.grafikerler.org/corel-draw/19562-coreldrawda-yag-yazisi-sorunu.html Corel Draw x4 'ün lisansız kullanımında olmadık problemler...
  14. Ahmet ALTUN

Bir Adobe Illustrator Sorusu

@erbilge Yukarıdaki açıklamamda sadece bir komut var ingilizce söylediğim o da path.. Yol demek.. Yani seçilen fonksiyona yol göstermek... Diğer bütün kelimeler ingilizce.. Fakat programın hangi araç ve fonksiyonu üzerine mouse işareti ile gelirseniz 1-2 saniye içinde aracın ve veya...
  15. Ahmet ALTUN

Bir Adobe Illustrator Sorusu

Ellips tool ile bir daire çizdikten sonra type tool ile metin boyutunu belirleyin, type tool aracının işaretini ALT tuşuna basarak daire üzerine getirin. Metini yazın. Daha sonra direct selection tool aracı ile metini sabitleyin. Çizdiğiniz daire üzerinde bir eksen oluşacaktır. metinin...
  16. Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

@sadikbilcen Teşekkür ederim.. :)
  17. Ahmet ALTUN

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

@Sedat Gül Evet.. neyse.. ;) Hayırlı uğurlu olsun Eyüp belediyesin'e..
  18. Ahmet ALTUN

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Seçilen logo çoğu forumda, yanındaki logo ile karşılaştırılmış ama, bu yarışmaya katılan birisi olarak, iki logo arasında çok fazla bir bağlantı yok gibi diye düşünüyorum. Seçilen logo güzel görünüyor da, sizin de dediğiniz gibi ne kadar Eyüp ile ilgili? Acaba arabi harflerle eyüp yazılmak...
  19. Ahmet ALTUN

Merhaba ben geldim:)

Merhaba Hakan.. Hoşgeldin.. :grafikerler:
Yukarı Alt