Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Recolor Artwork

Çok güzel bir anlatım olmuş Gürhan Bey.. Emeğinize sağlık.. Teşekkürler..
  2. Ahmet ALTUN

"Günlük" Adlı Çalışmam.(MX-VRY-PS)

Sayın unsaltr; @unsaltr Hakan Bey Türkçe dersi vermiyor, bu konuda duyarlı her kişinin yapması gereken yapıyor mesajlarında hassasiyet gösteriyor elinden geldiği kadar düzgün ve imla kurallarına uygun bir Türkçe kullanmaya çalışıyor ve kişileri de bu konuda hassas olmaya davet ediyor. Siz de...
  3. Ahmet ALTUN

LP Bambus Regular font lazım

@Designerrr Designerrr ; Fontlara merakım sebebiyle büyük bir arşivim var. bu konuda yadım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.. Arşivimde yok. Ben de doğal olarak internet üzerinden sizin için aramaya başladım ve emin olun bunu kaç kişi yapmıştır..bulmayınca bulamadım diye mesaj...
  4. Ahmet ALTUN

SelamunAleykum

Hoşgeldin Gencer.. :)
  5. Ahmet ALTUN

GFO T Shirt - 3 / PEA

Aynı şeyleri düşünüyormuşuz.. Tipografiyi seviyorum ve çalışmayı düşünüyordum.. Harika olmuş.. Renkler çok uyumlu.. Tebrikler..:)
  6. Ahmet ALTUN

Masum Hayaller! | Hasan Güner (1)

Güzeeelll....:)
  7. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Dostlara Günaydın Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere...
  8. Ahmet ALTUN

Web Sitesi Logo Yardım

@Cansın K Sayın Cansın kardeş.. Ben çocukluğumdan beri resim yapıyorum. Lise yıllarımda bu yeteneği ilerlettim. Babam iki kuruş harçlık veriyordu onunlada gidip kendime resim kağıdı, boya vs alıyordum.. Çevremde görenler resim istiyorlar dı benden.. yapıyordum.. Ama hediye istiyorlardı.. Hatta...
  9. Ahmet ALTUN

Türkçeleştirilmiş fontlar hakkında

Teşekkür ederim Naci Bey..
  10. Ahmet ALTUN

Başıma İş Açmak İstiyorum!! (0212)

@Süleyman Köklü Aynı fikirdeyim.. Akıllıca.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Türk malı !

Tv programları tabii ki toplumu etkiler.. Recep İvedik konusunda aynı fkirdeyim. Dünyanın en mizah yüklü toplumlarından birisiyiz ama her nedense İvediklere tenezzül ediyoruz..
  12. Ahmet ALTUN

Türkçeleştirilmiş fontlar hakkında

@fogbird Fontlara karşı zaafı olan birisi olarak konuyu zevkle takip ediyorum.. Biz font tasarımında dünyanın gerisindeymişiz dediğinize göre var birşeyler ama yetersiziz diye anlıyorum.. Yada yok denecek kadar az... Acaba tasarımı ülkemiz insanına ait bir font veya fontlar varmıdır, Varsa bu...
  13. Ahmet ALTUN

İmaj Çalışması...

Siz soyadınızın hakkını vermişsiniz Ozan Muhammed Bey.. Büyük bir tat alarak okudum.. :)
  14. Ahmet ALTUN

2 adet tasarımım

İkisi de çok güzel görünüyor.. Ellerinize sağlık Fatih Bey. :)
  15. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gününüz aydın olsun:)
  16. Ahmet ALTUN

wonder optik | hasan güner

@Hasan Güner Aslında önceki mesajımı şöyle yazacaktım''Resimi büyük yüklemiyorsun hatalarını bulmayalım diye değilmi''; akşam akşam karışmayayım dedim.. :D
  17. Ahmet ALTUN

wonder optik | hasan güner

Tıklayınca resim fazla büyümüyor detay görmek için ama güzel görünüyor..Ellerine sağlık. :)
  18. Ahmet ALTUN

vip hamam | hasan güner

Hasancığım turuncuyu çok sevmenin, portakal memleketi Antalya'da yaşamanla bir ilgisi olabilirmi acaba..:D Şaka bir yana çok güzel duruyor. Ellerine sağlık...:)
  19. Ahmet ALTUN

Günün sözü...

Güzel söz.. Teşekkürler Ozan Bey.. :)
  20. Ahmet ALTUN

İlüstrasyonlarım;

Manası aynı iki farklı yorum var biri şöyle; @Fatih Coşkun Diğeri de şöyle ; @kubra_89 Sayın kübra_89; idare eder dediğiniz çizimlere ben bayıldım ama siz böyle dediğinize göre sizin çalışmalarınızı görmek için sabırsızlanıyorum. Fikirler aynı olsa da nasıl farklı şekillerde icra...
Yukarı Alt