@Seyit Ali Başer
Daha bir çok problem var Corel'de ve çözümü pack'te.. ama.. :D pack nerede ? dağa kaçtı, dağ nerede... ?? bak bunu biliyorum ve öyle ulu orta yerde söylenmez işte.. bunun google 'u var, indexi var.. forum kuralları var... :D
Bu problem bende yok.. Üst satırda da yazsam istediğim gibi yazabiliyorum..
Yalnız ; sadece ğ harfi gibi standart ingilizce karakterler dışında karakterler için COREL DRAW'ın bu sorununu daha önce okumuştum.. Ve yanılmıyorsam bu sorun bir güncelleme (service 2 pack) ile çözülüyordu...
Çok güzel bir olay.. Röportajın tam metnini okumak için sabırsızlanıyorum ama yukarıda ekim-kasım ayları deniliyor, daha önce okuma fırsatımız mümkün değilmi acaba.. ?
Hiç emek sarfetmemişsin...:D
Şaka şaka.. Fontu ve renklerin uygun bulmadım ben... Font acaba yuvarlak hatlı olsa nasıl dururdu.. kayısı gibi..:) Gölgelere gerek varmıydı..dıştaki yeşil çerçeve olmasa nasıl dururdu..?
Kazanmadı diye de kötü değil yani..Gayet güzel bence.. :)
@Hasan Güner
Öyle görünüyor.. Ve Grafikerler meslek kuruluşu üyeler... Üye olmak için 240 tl peşin 240 tl de yıllık aidat ödemek gerekiyor... Bu meslek kuruluşuna diploması olmayanlar da aynı şartlarda üye olabiliyor..
Anlaşılan bu logo yarışması GMK ile TBB arasında müzakere edilerek...
Türkiye Belediyeler Birliği Logo Yarışması
Yarışmanın Amacı: Yarışma, Türkiye Belediyeler Birliği’nin logosunun seçilmesi ve hayata geçirilmesi amacıyla düzenlenmektedir.
Yarışmanın Konusu: Birliğin logosu olarak belirlenecek tasarımın, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misyonu, vizyonu ve...
Merhaba ilkeray35; Öncelikle bu alanda bir iş çıkarınca eleştrinin her türlüsüne biraz hazırlıklı olmak gerekiyor:)
Çalışmalara bakınca sanki bir resim alınmış ve üzerine yazı yazılmış başka hiç bir işlem yapılmamış gibi duruyor. Tabii ki emek harcamışsınız ama görünmüyor.. Bu işi yapmak için...
Harika video dersler için teşekkürler Gürhan Bey.. Bi sorum olacak size.. dün akşam bir video dersinizi indirdim.. winrar boyutu 8 mb civarı.. Dosyayı açığa çıkarınca 600 küsür mb boyutuna ulaşıyor. Zevkle izledim videoyu.. Benim sorum bu sıkıştırmayı nasıl yapıyosunuz.. ? Teşekkür ederim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.