Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp hhaha olar yavrum da kitaplar karışıcik bişey değil :D Yalnız yazar kişiliğimden ödün vermeden atmam lazım imzamı ve öfücüğümü :cool: Malumunuz kamuoyu önündeyiz sürekli çoluğu var çocuğu var :D :D valla kahveler elimizde kaynardı heralde fazla enerjiden :D
  2. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

sanırım tuttu emin değilim :D şubata aşıksın :D
  3. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Pdf beni bozar bebeğim, özel ciltletip hatta imzamı köşesine iliştirip kendi ellerimle vericim sena yanında da öpücük ;) stokları tüketmiş olabilirim aman keyfimiz tükenmesin boşver şekerim :cool: Gel kahve yaptım beraber höpürdetelim :D
  4. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Yalnız sandalye mevzusunu unuttum sanmayın :cool: Şimdi kepçeniz kazana göre fazla büyük dolayısıyla kaynama fokurdama hatta ısı düzeyince ciddi sorunlar olabilir :D Tutuş ve duruş çok önemli :D Özellikle ayaklar birbirine paralel ve düzgün olmalı :D Falan filan feşmekan...
  5. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Teşekkür ederim de sandalyenin tek bacağımı yok? :D Sohbeti pek koyu görmezdik buralarda dolayısıyla şaşırdım :cool: Yalnız kazanı soldan sağa karıştırmanız lazım dibi tutarsa tadı bozulabilir :D
  6. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Vaay sohbet koyu araya sıkışsam mı yoksa have a nice day diyip sıyrılsam mı bilemedim :D
  7. kıpkırmızı

Sevdiğimiz Sözler

Bütün ömrümüz , uçurum dibindeki minik bir dala tutunmakla geçer. Bu umuttur .. Bazen bir el gelir , elinizi uzatırsınız , sizi aşağıya iter . Bu dost sandıklarınızdır . Bazen bir el gelir , sizi yanında istediği için elini uzatır . Bu Aşktır . Bazen bir el gelir ...
  8. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı.. keyif çayını içtin üstüne tatlını yedin
  9. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı ;) kahvaltı yapmadın
  10. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

yok tutmadı.. Hem çalışıp hem bana laf yetiştiriyosun
  11. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

işim olmaz boş işlerle tutmadı ;) çığlık atamıyorsun çünkü hastasın :D
  12. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

hahaha evat :D şimdi kapıdan ofisine girsem sevinçten çığlık atarsın :D
  13. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

ı ıhh tutmadı :D ruj kullanırsın :D
  14. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu :D turşu kurarken :D saçların küt
  15. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

hahaha evet tuttu :D (bir öncekineydi ama tuttu yinede :D) Şu an çok keyiflisin
  16. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

hahaha tutturdun zorla :D Balık burcusun :D
  17. kıpkırmızı

Tuttu tutmadı oyunu

yok diyemem ;) (tuttu demek zorunda mıyım? :D) Ağzında bi sigara var?
  18. kıpkırmızı

Bu bir grafikerler hikayesidir

Yüreğindeki yarayı okşadı adeta.. Eliyle yüzüne düşen uzun saçını geriye iterek ufka baktı..
  19. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Keşkeler yaşamak sisin içinde sürat yapmak gibidir hahaha kamyon yazısına benzedi yemin ediyorum :D Şimdi bana odaklanıyosun gözümün içine bakıyosun kopan fırtınaları gördünmü yağmur geliyor şemsiyeni hazırla yavrucum :D :D Ama dur o geçen haftaydı bugün güneşli ışıl ışıl, güneş yağını...
Yukarı Alt