Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Dance me to the end of love..
  2. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@gezegen Heh işte o çok zor.. Allah kolaylık versin.. Uzun süre uykuyu arama sen :cool: dost acı söyler napim.. İyi geceler..
  3. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@gezegen Nedir seni uyutmayan ?
  4. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@gezegen Owww süpermiş hemde pazar öncesi :D yat uyu yarın öğlene kadar horulda :cool:
  5. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Kimse var mııııııııııııııııııııııı? (sesssssiiiiissssss) :whistling::whistling:
  6. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Berbat durumdayım bebeğim, kadıköyde işim vardı havadan istifade birazda dolanırım dedim.. Allahım ipini koran oradaydı, bırak gezmeyi boğadan sahile inmek tam bir kabustu. Neyse ki işimi hallettim iett ye bindim işkence işte o zaman başladı. Yol yapımı nedeniyle feci bir...
  7. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim kuzu eminim iyi gelicek.. Bende gidiyorum gümlemeye cümleten tatlı uykular..
  8. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Korkunç bir baş ağrısıyla iyi geceler diliyorum...
  9. kıpkırmızı

Gayfe

İsmini duyan Ayşe, kendini zorlayarak oyunundan başını kaldırıp balkondan ona seslenen annesine baktı. "Ayşe koş babana çağır kızım yemek hazır" Ayşe oflayarak oturduğu kumun üstünden ayağa kalkıp ellerini ve üstünü temizledi. Babasını çağırmak çok zor değildi belki ama köyün meydanındaki...
  10. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR ha bir de teras istiyorum.. keyif için :D :D :D
  11. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hahaha anlaşıldıysa bi ricam olacak ben gelene kadar yuvayı az genişletin kuyruğum dışarıda kalıyor :D
  12. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

An itibariyle konularda bıdıbıdı yapmak yürürlükten kaldırılmıştır. Lütfen bıdıbıdı yapmak istediğiniz kişiyi kolundan tutup bu başlık altına çekerek içinizi dökünüz.. Uyarıyı dikkate almayanlara yaptırım uygulanacaktır. Bilginize :cool::cool: Resmen içime dert oldu :D
  13. kıpkırmızı

Grapiksel Banner

@grapiksel Leb bizden zaten olmasa da olur ;)
  14. kıpkırmızı

Grapiksel Banner

@grapiksel Anladık leblebi yok senin lugatta :D :D paaasss :cool:
  15. kıpkırmızı

Grapiksel Banner

@grapiksel Biraz kalk gezin anlarsın ;)
  16. kıpkırmızı

Grapiksel Banner

hımmmm... ekşisi bol ;) eline sağlık :D
  17. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Off bitirdin beni... Ölürüm sana.. Canımsın varya herşeyimsin benim iyiki varsın iyiki hayatımdasın dediğim birkaç kişiden birisin.. Cansın.. Özledim bebeğim.. bende özledim.. özlenmezmisin sen.. İşlerin başını aşmadan görüşelim mümkünse yarın misila :D gelsene nolur.. İşse iş çıkarırım...
  18. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU Ne gözümüz var ne lafımız, sen bil de niyetimizi.. ;) @Aslı SAYILIR Şanslı insanlar buluyor yavrucum kısmet işte, belkide niyet bilemiyorum ;) Kıramadım... Yaşlı dededir dedim.. Tontondur dedim.. Otlanıyor hayvanlar rahat bırak didim.. kıramadım :D :D :D Hahahaa bu...
Yukarı Alt