Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

Bu bir grafikerler hikayesidir

Mahmut büyük büyük amcasının adıydı "sanırım mahmut amcamı özledim" dedi kapıdan çıkarken :D
  2. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hahaha yok nefesini tutman lazım :D elinde olmadan heycan filan yaparsan diye didim :D Başımın tacı yapıcim seni noterde onaylattım bile :D Hahahaha damar yolunu açıcaz diyosun :D yakışır bize bacım :D Off nerde ya burda yok bişiy... Süper olurdu deli danalar gibi koşardık...
  3. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Kendini bana bırak, yum gözlerini gerisi bende yavrucum :cool: Seni biblo yapanın ben.... öhüm ehim alnını bir güzel karışlar, o da yetmez amuda kaldırır ankara havası oynattırırım ne diyosun sen ;) Çikolatanın kalitelisini getirin gelirken yoksa ebem mebem yok size :D hahaha :D...
  4. kıpkırmızı

Bayan Görselleri...

teşekkürler bebeğim :D
  5. kıpkırmızı

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Pasif içici diyelim :D
  6. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hahahaha sırf sen şeediciksin diye kopuyorum zaten yavrucum :D Yok evimin gadını başımın tacı olmadı mutfağımın aşçısı ennn kötü bilgisayarımın mühendisi yapıcim seni :D hahahaha nasıl saçmaladım la öyle :D oskara aday mıyım ni dersin bebek :D Ahahahahaha ayh dur bitaraflarım...
  7. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hahahahaaha koptum yalnız :D :D :D çok pis severim biliyosun bebek :D sevdim mi bırakmam öyle herkesi de sevmem :D Pazartesi nüfus dairesine gel Nüfuzuma şeedicim seni :D Hahahaha arkandayım yavrucum olmadı önüne geçer birkaç kobay ayarlarım yeterki az rahatla :D Sinerji şart...
  8. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Off bitiyorum sana bebek ;) istikrarını severim senin :D Hahahaha okkalıysa tuttu yavrucum ;) Ne tuttun onu di bakem :D
  9. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hahahaha çok edebi gördüm seni bebek dur kirpik düşmüş yanağına aliiim :D söyle bakim alt mı üstmü :D ama önce bir dilek tut şöööyle okkalısından olsun hahahaha :D
  10. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Ehim öhüm köhüm :cool::cool: öp beni bebek :D :D Off seni anlamaz mıyım ben yavrum, bi kaşının hareketinden destan yazarım bea :D Neyse fazla şeetmeden bende kaçtım zira midem fena :rolleyes: muck muck muccckk öfücükte yok çok eksik var çook :D Yok yok koltuğa ben lazımım da...
  11. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Kaytan bıyık isterim :cool: Ödül nedir şeker ? :) Ya o değilde iyi değilim sanırım, sesim çıkmazsa bi süre dinle sonra ara beni duyup yanıma gelen olur yavrucum :D Olmadı 911 i ara :D :D ne izlerdik çocuk iken :D
  12. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hepsi bir birinden geveze olsa daha mı hoş olar aceba :D ben şahsen adaylığımı koymak isterim lakin bıyığım yok :D :D
  13. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Hahaha bende kimin bu yerdeki çeneler diyordum :D yok yok okkalısından bi tellal lazım buraya :D şöyle bol çığırtkanlısından :D göbeklisinden ha birde bıyıklısından :D hahaha
  14. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Al beni vur sana ay iki laf söylicem inan halim yok o kaa bitkinim :D hahahaha O değil içim şişti yemin ediyorum :D her an çok pis patlaya bilirim :D Bıdı bıdıya yazık olacak bişey değil :D Sen gel gel.. gel de gelirken bi mısır püskülü getir bıyık yapıcim belki ozaman havamı...
  15. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Az sıkar suyunu çıkarırız artık olduğu kadar :cool::cool: @zynp Hahahaha şeysilere bezenmiş bir vukuat daha tam bize göre :D Bi krem şantisiyle kirazı eksik :D Mevsimi de geçti ama olsun :D @Aslı SAYILIR Hahaha zor nefes alıyor :D
  16. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hahaha çil yavruları dökülüyor aferin aferin arka arkaya dizilin bakim :D İlk eleman rahatlatmazsa beni seni alıcam aslı :cool::cool: @zynp Hahaha başlayalım bebek az biraz ısınayım sana atıcam topu ok mi ;) @grapiksel Öyle kedi gibi bakma valla kaş göz bırakmam ne...
  17. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hahahahaha koptuğum andır süpersin bebek offf bitirdin beni :D :D :D Ama bu kadarla kurtulamaz elimden az sağ kroşemin tadına bakması lazım :D @grapiksel Ahan kuş yuvaya düştü gel bakim sen yanıma :D Az bantlarımı takayım ellerim tam kıvamını alsın :D Eee? ben sana demedim mi...
  18. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hiii ölem daha iyi sana kıyamam bebeğim sen geç bakim arkama birini görüyorum ben burdan çıkacak birazdan az cesaretini toplasın :D
  19. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Sinirimi zıplatan, kafa göz dalmak istediğim şahıslar var:sopa::sopa::sopa: Çıksın bi gönüllü hemen :cool:
  20. kıpkırmızı

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@zynp Off sanırım başladım bebeğim..
Yukarı Alt