Ailesine başsağlığı diliyorum .Sayın Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişiye Allah rahmet eylesin.Siyasi görüşü ne olursa olsun 6 kişinin de o şekilde vefat etmesine yüreğimiz yandı.Fatih Bey haklısınız ama o birazda bizlerin herşeyde olduğu gibi ucuza kaçmamızdan ve dikkate alınacak şeyleri dert...
@Ramazan Sevtekin
Sayın Sevtekin ; Melih Abiye sormuşsunuz ama :) aceleniz olduğunu varsayarak bilgim dahilinde sorunuzu cevaplamak isterim.
Şöyle kii; Kullanacağımız resmi açtıktan sonra silmek istediğimiz bölümü magic wand tool ile seçip ardından magic eraser tool ile siliyoruz.Silme...
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda.
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşÄrak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi...
Fatih Bey sucukları inek etinden yaptıklarını anladık ama bence orada eksik olan bi şey var o da sucuğun ta kendisi :D logoda sucuk resmide olmalıydı diye düşünüyorum...
@Abdullah Şahin
Abdullah Bey yorumunuz için teşekkürler...Demek ki web sitesi tasarlamakta henüz o kadar gelişmedik öyle mi :D ...Önerinizi zaten uygulayabiliyordum ben yalnız swf yi backround a atmayı merak etmiştim.
Bir yıl daha bitti,ama sakın üzülme zaman geçiyor diye :D unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım"harika bir yıldı"dersin..Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.Doğum gününüz kutlu olsun......
@Yaşar Karadeniz
Yorumunuz için teşekkürler Yaşar Bey,İngilizce bir siteden photoshop bilgim çerçevesinde kendimce anlatabildiğim kadarıyla paylaştığım güzel bir yazı efektiydi.Vakit buldukça dersleri çoğaltmaya çalışacağım.
@Fatih Coşkun
Teşekkür ediyorum Fatih Bey ; photoshop...
Şimdi bu dersimizde sizlere bakır temalı bir metin efekti nasıl yapılır hep beraber göreceğiz.
İlk olarak, 768 px 1024 px yeni bir siyah belge oluşturun.Arkaplanımıza duvar resmi alıyoruz .İmage / Adjustments dan hue saturation/ ve levels ayarlarımızı yapıyoruz.
Layer ımızı...
Renk Foreground - # 2f2520
Arkaplan rengi - # 1e1916
Şimdi güzel bir kelime yazalım.
Layer ımıza sağ tıklayarak blending bölümünü açıp resimdeki ayarları uygulayın.
Ayarları uyguladıktan sonra ikinci bir kelime yazabilir ve rengini kırmızı yapabilirsiniz.
Sonra yeni...
Gradient Tool (G) ile arka planımıza # adbf41 ile Radyal Gradient ve yeşil # 328a26 renk tonumuzu ayarlıyoruz.
Ve aşağıdaki kağıt dokuyu resme yerleştiriyoruz.(Ctrl + Shift + U) yapıyoruz.
Opaklığını % 70 yapıyoruz ve dokuyla arka planın bütünleşmesini sağlıyoruz.
Arka planımıza...
@mustafa avcu
Türkçe söylediğimi Türkçe yazmak ilginç :D
Sayın avcu ; söylediğim kelimelerin Türkçe karşılığını söylerim söylemesine de programdaki terimlerle birebir eşleşdiğini sanmıyorum.Size ancak cs3 kullanan biri yardımcı olabilir...Saygılar...
Not : Aslında biraz kurcalasanız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.