Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

A5 broşür örneği

Yazım hatalarını görmezden gelirsek :D broşürde ki renk uyumları çok hoş olmuş.Emeğinize sağlık...
  2. Hatice Ceylan

Logo yarışması için hazırladığım logolar

Yarışmada jüri olsaydım :D tercihim 4. veya 5. olurdu.Kolay gelsin..
  3. Hatice Ceylan

bu hafta yaptığım 3 adet sucuk firması logosu

@Fatih Coşkun İnşallah alırsınız o işi ve logonuzu bizimle paylaşırsınız.Kolay gelsin..
  4. Hatice Ceylan

Flash Teamplates 12 DVD 6/7

Paylaştığınız için teşekkürler....
  5. Hatice Ceylan

Üşüyorum......

Ailesine başsağlığı diliyorum .Sayın Yazıcıoğlu ve yanındaki 5 kişiye Allah rahmet eylesin.Siyasi görüşü ne olursa olsun 6 kişinin de o şekilde vefat etmesine yüreğimiz yandı.Fatih Bey haklısınız ama o birazda bizlerin herşeyde olduğu gibi ucuza kaçmamızdan ve dikkate alınacak şeyleri dert...
  6. Hatice Ceylan

Arkaplan sorunu

@Ramazan Sevtekin Sayın Sevtekin ; Melih Abiye sormuşsunuz ama :) aceleniz olduğunu varsayarak bilgim dahilinde sorunuzu cevaplamak isterim. Şöyle kii; Kullanacağımız resmi açtıktan sonra silmek istediğimiz bölümü magic wand tool ile seçip ardından magic eraser tool ile siliyoruz.Silme...
  7. Hatice Ceylan

Üşüyorum......

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda. Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşÄrak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi...
  8. Hatice Ceylan

bu hafta yaptığım 3 adet sucuk firması logosu

Fatih Bey sucukları inek etinden yaptıklarını anladık ama bence orada eksik olan bi şey var o da sucuğun ta kendisi :D logoda sucuk resmide olmalıydı diye düşünüyorum...
  9. Hatice Ceylan

Renkli lazer yazıcıdan doğru renk almak

Yaşar bey verdiğiniz bilgiler benim de çok işime yarayacak teşekkür ediyorum...
  10. Hatice Ceylan

Flashı arka plan yapmak

@Abdullah Şahin Abdullah Bey yorumunuz için teşekkürler...Demek ki web sitesi tasarlamakta henüz o kadar gelişmedik öyle mi :D ...Önerinizi zaten uygulayabiliyordum ben yalnız swf yi backround a atmayı merak etmiştim.
  11. Hatice Ceylan

Flashı arka plan yapmak

Web sitesi yaparken swf uzantılı bir flashı backround a yani arkaplanımıza nasıl atayabiliriz? aranızda webmaster olan var mı :)
  12. Hatice Ceylan

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

Bir yıl daha bitti,ama sakın üzülme zaman geçiyor diye :D unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım"harika bir yıldı"dersin..Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.Doğum gününüz kutlu olsun......
  13. Hatice Ceylan

Sitemizde iFrame kullanımı

@Burak Güzey Yorumunuz için teşekkürler... @Erkin KARATAŞ Söylediğiniz aralığa yazdım ve gözüktü...Teşekkür ediyorum...
  14. Hatice Ceylan

Doğum Günün Kutlu Olsun

@Yaşar Karadeniz Doğum gününüz kutlu olsun Arkadaşlar :)
  15. Hatice Ceylan

Sitemizde iFrame kullanımı

Kodlar güzel de verdiğiniz kodları <html></html> - <head></head> - <body></body> bunlardan hangi aralığa eklememiz gerekiyor?
  16. Hatice Ceylan

Çim yazı efekti

@Yaşar Karadeniz Yorumunuz için teşekkürler Yaşar Bey,İngilizce bir siteden photoshop bilgim çerçevesinde kendimce anlatabildiğim kadarıyla paylaştığım güzel bir yazı efektiydi.Vakit buldukça dersleri çoğaltmaya çalışacağım. @Fatih Coşkun Teşekkür ediyorum Fatih Bey ; photoshop...
  17. Hatice Ceylan

Yazıdaki bakır efekti

Şimdi bu dersimizde sizlere bakır temalı bir metin efekti nasıl yapılır hep beraber göreceğiz. İlk olarak, 768 px 1024 px yeni bir siyah belge oluşturun.Arkaplanımıza duvar resmi alıyoruz .İmage / Adjustments dan hue saturation/ ve levels ayarlarımızı yapıyoruz. Layer ımızı...
  18. Hatice Ceylan

Gölgeli yazı efekti

Renk Foreground - # 2f2520 Arkaplan rengi - # 1e1916 Şimdi güzel bir kelime yazalım. Layer ımıza sağ tıklayarak blending bölümünü açıp resimdeki ayarları uygulayın. Ayarları uyguladıktan sonra ikinci bir kelime yazabilir ve rengini kırmızı yapabilirsiniz. Sonra yeni...
  19. Hatice Ceylan

Çim yazı efekti

Gradient Tool (G) ile arka planımıza # adbf41 ile Radyal Gradient ve yeşil # 328a26 renk tonumuzu ayarlıyoruz. Ve aşağıdaki kağıt dokuyu resme yerleştiriyoruz.(Ctrl + Shift + U) yapıyoruz. Opaklığını % 70 yapıyoruz ve dokuyla arka planın bütünleşmesini sağlıyoruz. Arka planımıza...
  20. Hatice Ceylan

iki resmi yanyana açmak

@mustafa avcu Türkçe söylediğimi Türkçe yazmak ilginç :D Sayın avcu ; söylediğim kelimelerin Türkçe karşılığını söylerim söylemesine de programdaki terimlerle birebir eşleşdiğini sanmıyorum.Size ancak cs3 kullanan biri yardımcı olabilir...Saygılar... Not : Aslında biraz kurcalasanız...
Yukarı Alt