Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Resimdeki buz efekti

önce yeni döküman açın 400x400 background u siyah olsun sonra layer>new>layer from background secimini yapıp enter layın sonra FILTER >> RENDER >> LENS FLARE e gidin ve sayfanın sol köşesine bi ışık koyun layer ı duplicate edin sonra EDIT >> TRANSFORM >> ROTATE 90 CW yapıp blending modu...
  2. Hatice Ceylan

Parlayan yazı efekti

1-350x350 (secenek sizin vereceğiniz değere görede uygulayabilirsiniz) boyutlarında siyah artalanlı yeni bir dosya açın. Beyaz renkte herhangi bir yazı yazın. Ben yazı tipi olarak Impact'i tercih ettim. Yazıyı yazdıktan sonra Rasterize Layer yapın.Layer>Rastrerize>Layer... Bu katmanı Yazı olarak...
  3. Hatice Ceylan

Işıldayan göz

Resmimizi açıyoruz... *İlk resimdeki gibi gözü seçiyoruz ( resimde gösterdim ) *İkinci resimdeki ayarlarla göz rengini açıyoruz ve o resmi 1 adıyla kaydediyoruz.. *Üçüncü olarak o resmi kaydettikten sonra aynı uygulmayı tekrar "1" adındaki resme uyguluyoruz... Yani yine...
  4. Hatice Ceylan

Sustum !....

SUSTUM ÇÜNKÜ KALBİM ACIYOR Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor duymuyor... susdum! susdu dudağımdaki şarkı,gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim...
  5. Hatice Ceylan

Yazıdaki büyüteç efekti

Yazı layerimizi çoğaltalım duplacite layer diyoruz çoğaltığımız layer penceresine sağ clik rasterize layer yapıyoruz. Eliptical marquee tool araçı ile örnekte olduğu gibi büyüteç in dışını belirliyoruz. Filtre>Distort>Spherize uyguluyoruz örnekte olduğu şekilde. Yeni bir layer aıyoruz. Â...
  6. Hatice Ceylan

Renkli metin efekti

Harflere uygulanan çok güzel bir metin efektiyle karşı karşıyasınız. Yeni bir dosya açın.Gradient efektiyle yeni bir arka plan yapın. Mektupla Tipe kısa mektup.Her sembol kendi olmalıdır katmanı. Seçin ilk simgeyi.Bu durumda harfine C. onu eğim etkisi verin.Pastel renk renk seçti emin...
  7. Hatice Ceylan

Keçi başlı Kurt

Çalışma süper olmuş..Ortaya değişik bir hayvancık çıkmış :D
  8. Hatice Ceylan

Çatlak Yüz Efekti !!!!

Çok güzel bir efekt olmuş....Paylaşım için teşekkürler...
  9. Hatice Ceylan

Dünyanın En Yüksek Binası Yükseliyor

Gökdelenler ülkesi Dubai de eğer binaları az katlı yaparlarsa işte o zaman uyum olmaz ... Diğerlerinin yanına yakışması gerek :D
  10. Hatice Ceylan

Yorumlar mısınız ?

Siteniz güzel olmuş.Sitenin renkleri (kırmızı-beyaz) Şehit öğretmenimizin şanıyla örtüşmüş...Rabbimden kendisine rahmet diliyorum....
  11. Hatice Ceylan

Krize teğet geçme oyunu

Sayın Güner kurguladığınız oyunu oynamak isterdim ...Ne zaman piyasaya çıkıyor :D Bir de işsizim diyosunuz işte size iş oyunu flashla yapııp satın :D
  12. Hatice Ceylan

Windows'un yeni yazılımı, Mobil Dünya Kongresi'nde kayboldu

@Yaşar Karadeniz Windows bence dikkat çekmek için böyle bir yola başvurdu.Ürünün kaybolduğuna ya da çalındığına inanmıyorum.Böylesi kolay yoldan reklam yapmak oluyor...
  13. Hatice Ceylan

Bir Şiirim

Meşhur olmamış şairlerden misiniz :) Şiiriniz çok güzel...Yüreğinize sağlık...
  14. Hatice Ceylan

Teknolojiye doyamayanlar için...

@Fatih Coşkun Tabi yaa olmaz mıı :D Özelllikle bir server ı Grafikerler.org için açacağım :D @Yaşar Karadeniz Ben teşekkür ederim Yaşar Bey yorumunuz için....Teknolojiye doyamayıp bir gün bana yetmiyor yaa keşke 24 saatten fazla olsaydı diyenler ( ben gibi :D ) Öteki aleme inananlar için o...
  15. Hatice Ceylan

Ölüm Fermanı Yazıldı

Bence Microsoft milim milim değişiklerle sürüm güncelliyor..Tabi bu onların işine geliyor ama biz kullanıcıların sürekli güncelleme yapmak istediğimizi hiç sanmıyorum :)
  16. Hatice Ceylan

Bu şehir hangi şehir?

Elinize sağlık çok güzel gözüküyor...Bulunduğunuz yer Samsun ...Samsunun mehtaptaki halimi yoksa :D Bir de bence gökdelenlerin ışıklarının yanıp sönmesini hep aynı yerleri değilde farklı yerleri deneseydiniz daha gerçekçi olurdu ...Sürekli kendi evinin lambasını açıp kapatan nadir bulunur :D
  17. Hatice Ceylan

Teknolojiye doyamayanlar için...

Teknolojiye doyamayanlar için... Hayatı boyunca teknolojik yaşamaya doyamayanlar için ilginç mezar taşı tasarımları görenleri gülümsetiyor. İşte o kareler... Daha fazlası için :D ==> http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=foto&aktifgaleri=5534
  18. Hatice Ceylan

Windows'un yeni yazılımı, Mobil Dünya Kongresi'nde kayboldu

Windows'un yeni yazılımı, Mobil Dünya Kongresi'nde kayboldu Microsoft firmasının cep telefonları için hazırladığı ve henüz piyasaya sürmediği yeni yazılımı Windows Mobile 6.5, tanıtım ve test için getirildiği Barcelona Mobil Dünya Kongresi sırasında kayboldu. İspanya basınında yer alan...
  19. Hatice Ceylan

Bu robot taş-kağıt-makas oynuyor!

Bu robot taş-kağıt-makas oynuyor! Londra Bilim Müzesi'nin (Science Museum) artık yeni bir elemanı var; Robot Berti. Birkaç gün önce halkla ilk buluşmasını gerçekleştiren Berti taş-kağıt-makas oynayabiliyor. Bristol Robotbilim Laboratuvarı ve Elumotion isimli robot firması tarafından dizayn...
  20. Hatice Ceylan

Grafiker Evlenmeye Kalkınca

Grafiker evlenmeye kalkınca... Özel bir dershanenin sanat yönetmeni ve grafikeri evlenmeye kalkınca bakın neler yaptı. Önce orijinal bir davetiye hazırladı kendine. Gelin(Aysel Tatlısu) ve damat(Özhan Çinçin), bekâr arkadaşları unutmayıp 'darısı onların başına' diyerek onları da davetiyeye...
Yukarı Alt