Sayın avcu ; eğer sorunuzu yanlış anlamadıysam cevaplandırmak isterim...
Şöyle ki açmak istediğiniz her iki resmide programa aldıktan sonra window - documents - tile derseniz otomatik olarak açtığınız resimler yanyana gelebiliyor.Kolay gelsin.
Bu çalışmamızda ben değişik bir çalışmayla bu konuyu sizlere aktaracağım öncelikle ben bir manzara resmini sahneye alıyorum tabiî ki bu resimde bir göl var bu gölü yeşil bir alan yapmaya çalışacağım
Çim Nasıl Yapılır
Bu çalışmamızda ben değişik bir çalışmayla bu konuyu sizlere aktaracağım...
Bu dersimizde güzel bir yazı çalışması yapaçağız.500X400 color siyah bir
çalışma sayfası açıyoruz type tool aracı ile yazımızı yazıyoruz ben Times
New Roman 24 pt color beyaz yazımızı yazıyoruz.
Layer>New Layer yeni bir layer ekliyoruz. Ctrl + Alt + Shift + E.
Layeri visible yapıyoruz.Layer...
@Dilek Doğrusöz
Sayın Doğrusöz ; bir photoshop kullanıcısı ve tutkunu olarak bundan büyük bir zevk alıyorum çünkü benim gibi photoshop sevdalılarının daha öğreneceği çok şey var diye düşünüyorum.....Dersleri fırsat buldukça eklemeye devam edicem...Saygılar.....
@Abdullah Şahin
Ben de...
Merhabalar,
Photoshop ile Mask ve Burning Tool araçlarını kullanarak bire resimi heykel şekline ( heykel resmi de olması şart) dönüştürebilirsiniz.Aşağıdaki iki resim referans olarak kullanılmıştır. Bu derste amaç bir refrans odjesi kullanarak nasıl değişik etkiler elde edeceğinizi...
Öncelikle şunu söylemem lazım sanırım.Photoshop içerisinde birçok farklı kombinasyonu olan harika bir programdır. Benim size anlatacağım yöntem dışında da aynı işe yarayacak onlarca farklı seçenek barındırır. Benim burada anlatacağım yöntem ise bunlardan yanlızca birisi. photoshop'da her...
Önce istediğimiz ölçülerde yeni bir sayfa açıyoruz ve ahşap görüntüsünün sağlanabilmesi için uygun iki renk seçiyoruz ben bu renkleri tercih ettim.. Sizde aynı renkleri kullanmak istiyorsanız kodları resim üzerinde yazılı...
Seçtiğimiz renkleri kullanarak sayfamıza clouds (Filter/Render/Clouds)...
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler...
@Fatih Coşkun
@Fatih Coşkun
Fatih Bey siz iki kere teşekkür ettiğiniz için ben de size iki kere teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum :D.
Photoshop’ta resim üzerinde kafa değişimini öğreneceğiz. Photoshop’un eğlenceli derslerinden biri;
İnternette gezerken yabancı bir sitede gördüğüm bu dersi daha anlaşılır bir şekilde sizlere aktarmak istedim..
İlk olarak iki resmimizi Photoshop’a aktaralım
Bu resimlerdeki köpeğin kafasını...
Photoshopta alev efekti yapmak oldukça karışık gözükse de bir kere uyguladıktan sonra kolay olduğu gözükecektir.
Önce alev efekti vereceğimiz resmimizi seçiyoruz.
Daha sonra aşağıdaki yolu izliyoruz ve resmimizi renksiz yapmış oluyoruz.
Image -> Adjustments -> Desaturate (Shift + Ctrl + U)...
Slm photoshop sevenleri bu photoshop dersimizle birlikte Photoshopta Dalgalanan Bayrak Yapma photoshop dersi üzerinde duracağız. Photoshopta Dalgalanan Bayrak Yapma photoshop dersini çok seveceğinizi düşünerek Photoshopta Dalgalanan Bayrak Yapma photoshop dersine başlıyoruz.
1-) Öncelıkle...
Photoshopta Kaş Oynatma
Slm photoshop sevenleri yine güzel bir photoshop dersiyle birlikteyiz. Bu photoshop dersimizle birlikte Photoshopta Kaş Oynatma photoshop dersi üzerinde duracağız. Photoshopta Kaş Oynatma photoshop dersini çok seveceğinizi düşünerek hemen Photoshopta Kaş Oynatma photoshop...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.