Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Sevgililer Gününe Özel

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim...
  2. Hatice Ceylan

Sevgililer Gününe Özel

@Hakan Dağdeviren Hakan Bey,Teşekkür ediyorum... Ya espri yapmaktı amacım yoksa birden fazlaya karşıyımdır :D
  3. Hatice Ceylan

çiçekli flash saatim

@Hakan Dağdeviren Hakan Bey, teşekkür ediyorum.AE derken Adobe Efeckt enmi bahsediyorsunuz .Flashtan sonra kafayı illustrator a takmayı düşünüyorum :D Ama o programla neler yapılabileceği hakkında hiçbir araştırma yapmadım eminim o da çok güzel işler çıkartan bir programdır....Tavsiyeniz için...
  4. Hatice Ceylan

Sevgililer Gününe Özel

@Fatih Coşkun Teşekkür ediyorum... Fatih Bey, sevgililer için masaüstü saati yapmaktı amacım :D bu arada her sevgilinize ayrı isim yazdırma kolaylığı da var :D online sevgili saati :D
  5. Hatice Ceylan

animasyon sırasında kalemle çizim yapabilme

_root.onMouseMove = function() { if (draw) { _root.lineStyle(0, 0x000000, 100); _root.lineTo(_root._xmouse, _root._ymouse); } }; _root.onMouseDown = function() { draw = true; _root.moveTo(_root._xmouse, _root._ymouse); }...
  6. Hatice Ceylan

Sevgililer Gününe Özel

http://s5b.directupload.net/file/d/1704/683dhcz3_swf.htm Arkadaşlar resmin içerisinde ki yazının devamına sevdiğiniz kişinin ismini yazabilirsiniz.Mouse u tıklamanız yeterli....
  7. Hatice Ceylan

karakalem sevenlere gelsin

Parmaklarınıza :) sağlık çok güzel bir çalışma olmuş...
  8. Hatice Ceylan

Anti terör kalesi

Fatih Bey,çizimleriniz çok ayrıntılı bir şekilde düşünmeyi gerektiren çizimler olmuş açıkcası bunları ne kadar süre içerisinde tamamladınız merak ettim.Hakikaten güzel çalışmalar...
  9. Hatice Ceylan

Masaüstü Grafikleri

@Serkan Baysal Rica ederim Serkan Bey, keşke oradaki resimleri yapanlar gibi resim yapabilme yetim olsa:D
  10. Hatice Ceylan

Sıfırdan Samurai Kılıç Çizim Tanıtım (Tokio Museum)

Çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız sizi tebrik ediyorum...
  11. Hatice Ceylan

ilk gönderdiğim iş

Serkan Bey in söylediklerine katılmakla birlikte çalışmanızda biraz renk uyumu kopukluğu var.Aynı tondaki renkleri çalışmanızda kullanırsanız bütünlük sağlayacaktır diye düşünüyorum.Emeğinize sağlık...saygılar...
  12. Hatice Ceylan

BTP Konak Seçim Afişi ...

Emeğinize sağlık Emine Hanım güzel olmuş...
  13. Hatice Ceylan

çiçekli flash saatim

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim Fatih Bey,çözebilme gayreti içerisindeyim.Bir de sahneleri çoğalttıktan sonra animasyonu birbirine bağlamayı çözebilsem ii olcak.Sadece aynı sahne içerisinde kodları yerleştirmek kolay oluyor....
  14. Hatice Ceylan

T-Shirt Tasarımlarım

Hepsi de harika gözüküyolar emeğinize sağlık...
  15. Hatice Ceylan

çiçekli flash saatim

@Abdullah Şahin Teşekkür ederim Abdullah Bey...Masaüstümde kendi el emeğimle yaptığım bir saate bakarak zamanı öğrenmek hoşuma gidiyor :D
  16. Hatice Ceylan

Sahne Çalışması

Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
  17. Hatice Ceylan

çiçekli flash saatim

http://s7b.directupload.net/images/090213/gbei24fn.swf Arkadaşlar uzun soluklu yoğun :D uğraşlarımdan sonra değişik flash kodlarını aynı sahnede kullanarak yaptığım flash çalışmamı beğeninize sunuyorum :) Bu arada mouse unuz çiçeklenirse :D şaşırmayın bilin ki Hatice mouse resmetme kodlarını...
  18. Hatice Ceylan

en güzel masaüstü?

@BURÇİN DAMLA YETEN Teşekkür ederim.Sevmem öyle pc de olsa dağınıklığı, düzen hastasıyımdır daa :D bu yüzden görev çubuğumu bile saklarım ben :D @canan koc Teşekkür ederim:D
  19. Hatice Ceylan

Masaüstü Grafikleri

Daha fazlası için tıklayın http://www.desktopography.net/
  20. Hatice Ceylan

IBM Dünyanın En Güçlü 'Süper bilgisayarlarını duyurdu.'

IBM ile Ulusal Nükleer Güvenlik İdaresi (NNSA) arasında yapılan anlaşmayla gelecek nesil tam tamına 20 petaflop güce sahip olacak 'BlueGene' (Mavi Gen) süperbilgisayarın ateşi yakıldı. 2 superbilgisayar sisteminin dağıtımını yapması beklenen IBM'in, üreteceği sistemlerden biri Sequoia adını...
Yukarı Alt