@Hakan Dağdeviren
Hakan Bey, teşekkür ediyorum.AE derken Adobe Efeckt enmi bahsediyorsunuz .Flashtan sonra kafayı illustrator a takmayı düşünüyorum :D
Ama o programla neler yapılabileceği hakkında hiçbir araştırma yapmadım eminim o da çok güzel işler çıkartan bir programdır....Tavsiyeniz için...
@Fatih Coşkun
Teşekkür ediyorum...
Fatih Bey, sevgililer için masaüstü saati yapmaktı amacım :D bu arada her sevgilinize ayrı isim yazdırma kolaylığı da var :D online sevgili saati :D
http://s5b.directupload.net/file/d/1704/683dhcz3_swf.htm
Arkadaşlar resmin içerisinde ki yazının devamına sevdiğiniz kişinin ismini yazabilirsiniz.Mouse u tıklamanız yeterli....
Fatih Bey,çizimleriniz çok ayrıntılı bir şekilde düşünmeyi gerektiren çizimler olmuş açıkcası bunları ne kadar süre içerisinde tamamladınız merak ettim.Hakikaten güzel çalışmalar...
Serkan Bey in söylediklerine katılmakla birlikte çalışmanızda biraz renk uyumu kopukluğu var.Aynı tondaki renkleri çalışmanızda kullanırsanız bütünlük sağlayacaktır diye düşünüyorum.Emeğinize sağlık...saygılar...
@Fatih Coşkun
Teşekkür ederim Fatih Bey,çözebilme gayreti içerisindeyim.Bir de sahneleri çoğalttıktan sonra animasyonu birbirine bağlamayı çözebilsem ii olcak.Sadece aynı sahne içerisinde kodları yerleştirmek kolay oluyor....
http://s7b.directupload.net/images/090213/gbei24fn.swf
Arkadaşlar uzun soluklu yoğun :D uğraşlarımdan sonra değişik flash kodlarını aynı sahnede kullanarak yaptığım flash çalışmamı beğeninize sunuyorum :)
Bu arada mouse unuz çiçeklenirse :D şaşırmayın bilin ki Hatice mouse resmetme kodlarını...
@BURÇİN DAMLA YETEN
Teşekkür ederim.Sevmem öyle pc de olsa dağınıklığı,
düzen hastasıyımdır daa :D bu yüzden görev çubuğumu bile saklarım ben :D
@canan koc
Teşekkür ederim:D
IBM ile Ulusal Nükleer Güvenlik İdaresi (NNSA) arasında yapılan anlaşmayla gelecek nesil tam tamına 20 petaflop güce sahip olacak 'BlueGene' (Mavi Gen) süperbilgisayarın ateşi yakıldı.
2 superbilgisayar sisteminin dağıtımını yapması beklenen IBM'in, üreteceği sistemlerden biri Sequoia adını...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.