http://s4b.directupload.net/file/d/1709/kbfjhsgj_swf.htm
Bu flash çalışmam da saat kullanmadım aynı ortamda farklı kodlarla çalıştım...Fatih Bey önceki çalışmam da saati vurguladığınız için :D saati çıkarmış haliyle sizlere sunuyorum:)
@Abdullah Şahin
Sorunun cevabı (yani benim :D yaşım ) :27 olcaktı.Hatta siz fazlasıyla bildiniz çocukların yaşını da yazmışsınız sağolun :D
Abdullah Bey,sorunun cevabını doğru bildiğiniz için size hediye olarak @-;--:--- armağan ediyorum.Gülünüzü güle güle kullanın....
Bu arada ( affınıza...
3 cocuğum var.Birincisi benim yaşımın ilk rakamı yaşındadır.İkincisi benim yaşımın ikinci rakamı yaşındadır. Üçüncüsü bu iki rakamın toplamı yaşındadır. Hiçbirinin yaşı aynı olmadığına göre ve hepimizin yaşları toplamı 45 ise benim yaşım kaçtır.
Bu soruyu bilen kişiye hediye var haberiniz olsun :D
Bilgisayar başındayken zaman sizin için önemliyse, TicTocTitle ile her zaman çalıştığınız pencerenin köşesinde saati görebilirsiniz.
Küçük ve yerine göre çok kullanışlı olabilen TicTocTitle adlı yazılım, bilgisayarın saatini aktif pencerenin üst köşesinde görüntülemenizi sağlıyor. Ayrıca sistem...
YouTube’un web üzerinden kazandığı para az gelmiş olacak ki paralı video servisini test etmeye başlayacağını duyurdu.
YouTube birçok şirkete ücretsiz video indirme servis hizmeti sunuyordu. Bundan sonra ise şirketler YouTube üzerinden para kazanabilecek. Yapılan açıklamaya göre video sahipleri...
Tek bir PC sistemi ve toplam kapasiteyi 24 Gbyte’ı bulan bellekler. Olmaz demeyin. Çünkü Kingston bunun mümkün olabileceğini herkese gösterdi.
Bellek modülleri ile tanıdığımız Kingston geçen günlerde Intel’in yeni Core i7 işlemcileriyle tam bir şov yaptı. 6 x 4 GByte’lık bellek kullanılan bir...
Üst seviye bir PC sisteminde güç kaynağının seçimi çok önemli. Thermaltake, Toughpower adlı güç kaynağı ile işte bu seçimi kolaylaştırma peşinde.
Yeni nesil donanım birleşenleri eskisinden çok daha fazla güç çekiyorlar. Piyasada bulunan işlemcilerden tutun ekran kartlarına kadar hepsi tam bir...
Anakart ve ekran kartı ürünleri ile tanıdığımız Gigabyte, oyun sevenler için GM-M8000 kod adlı bir fare ürettiğini açıkladı.
Gigabyte’ın ilk fare denemesi olan GM-M8000, Lazer teknolojisini kullanıyor ve kullanıcının isteğine göre 145 veya 183 gram’lık bir ağırlığa sahip olabiliyor. Ürünün...
Cep telefonu dünyasını kapsama alanına alan GSMA Mobil Dünya Kongresi (MWC 2009) kasıp kavurmaya devam ediyor. Son haber yeni Windows Mobile!
Üretici, operatör, hizmet sağlayıcı, donanımcı ve yazılımcı ve daha aklınıza mobil dünyayla ilgili ne geliyorsa hepsi ya burada, Barselona'da GSMA Mobile...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalar ile İstanbul’da Google’a fark attı. Daha güncel ve daha detaylı harita bilgisine erişmek için yapmanız gerekenler bu haberde
Google Haritalar ve Google Earth gibi kullanmaya bayıldığımız ve adeta televizyon kanalı gibi seyre daldığımız...
Mahremiyetinizi korumanın bir yolunun da fotoğraflarınızın metadata bilgilerinin gizli kalması olduğunu düşünüyorsanız, bu program tam size göre.
İnternet üzerinde paylaştığınız fotoğrafın bir nevi nüfus cüzdanı gibi olan metadata(üstveri) bilgileri, bazen sizi istemediğiniz tatsız durumlara...
Microsoft’un Silverlight ile mücadele ettiği Adobe Flash Barselona’da gerçekleştirilen MWC 2009’da daha çok akıllı telefonu destekleyeceğini açıkladı. Peki iPhone bunların arasında mı?
GSMA Mobile World Congress 2009 (MWC 2009) bugün itibariyle İspanya'nın Barselona şehrinde start aldı. 19...
Adobe tarafından sunulan yeni yazılım geliştirme kiti (SDK), PDF dosyalarının mobil cihazlara girmesini nasıl kolaylaştıracak?
Adobe tarafından yayınlanan yeni yazılım geliştirme kiti sayesinde geliştiriciler mobil aygıtlarda PDF dosyalarını daha kolay açabilecekler. Geliştiricilere sunulan...
Castrol ve Volkswagen işbirliğiyle, araç sahipleri bundan böyle serviste beklerken kablosuz internet hizmetinden yararlanabilecek.
İlk etapta 15 Volkswagen servisinde başlayan hizmet sayesinde müşteriler, araçlarının bakımını beklerken dizüstü bilgisayar, cep bilgisayarı ya da kablosuz ağ...
Yüzlerce yazılım üreticisi ve Mobil servis sağlayıcılar yılın mobil teknolojiye adanmış en büyük konferansına odaklandı.
Dünya mobil kongresi, Barcelona’da endüstrideki negatif büyümeyi konuşmak üzere toplandı. En beğenilenlere, komite tarafından ödül verildi. Aynı zaman da bu kongre süresince...
Bazıları için vazgeçilmez olan başlat menüsü eğer sizin için görev çubuğunu işgal eden gereksiz bir görünüm ise Start Killer ile onu yok edebilirsiniz.
Açtığı programlarla görev çubuğunu üç hatta dört basamağa kadar çıkarabilen bilgisayar kullanıcıları için Start Killer adlı ufak bir yazılım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.