Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

4+1 grafikerler logom

Yav Hasan Sende.. ne söylense teşekkür ediyorsun..:D Ben diyorum ki ışık efekti G harfinin üstüne gelmiş.. gelmişse gelmiş banane.. Demekki böyle dizayn etmiş.. ben de her işe burnumu sokuyorum.. :ehe:
  2. Ahmet ALTUN

4+1 grafikerler logom

Güzel fikir.. Ellerine sağlık. Yalnız dünya figürünün üstündeki parlatma efekti G harfinin üzerinde duruyor.. sanırım gözden kaçtı.. :rolleyes:
  3. Ahmet ALTUN

grafikerler.org/dauntless014

@dauntless014 @dauntless014 Sayın dauntless014 ; Çalışmanızı rastgele bir konu başlığında mesaj olarak eklemiştiniz ben konu olarak uygun yere taşıdım. Forumda e-mail vermek yasakmı demişsiniz, forum kurallarının 17 ci maddesine göre yasaktır. Sadece iş verenler ve alanlar bölümünde...
  4. Ahmet ALTUN

Merhaba Arkadaşlar 3d Max Çalışmalarım İçin Bu Ürün Uygunmudur Acaba ?

@Murat Güler İllaki laptop alması gerekiyorsa...:rolleyes:
  5. Ahmet ALTUN

Merhaba Arkadaşlar 3d Max Çalışmalarım İçin Bu Ürün Uygunmudur Acaba ?

İşlemci ve grafik kartının yüksek performansta olması gerekiyor ve seçtiğiniz model iyi görünüyor. :)
  6. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner Günaydın.. Akşam nefis adanayı kaçırdın.. Neyse baktım gelmiyorsun.. ben yedim.. :D Ee haydi buyrun kahvaltıya.... :)
  7. Ahmet ALTUN

Şubat Ayı Yarışması İle İlgili Önemli Duyurudur

Sayın Adminimizin duyurusuna bir ek yapmak istiyorum. 4+1 çalışma eklenirken toplam olarak 5 değil yine 4 çalışma sunulmuş olacak. Her yarışmacının bir çalışmasını değiştirme hakkı var. Daha geniş bilgiyi aşağıdan temin edebilirsiniz...
  8. Ahmet ALTUN

5. calismam

Sayın Kerem.. Yarışmacıların toplamda 4 çalışma ekleme hakkı var. birde herhangi bir çalışmayı katılım süresi içnde değiştirme hakkınız var. Bu sebeple yukarıdaki eserinizi hangi çalışmanızın yerine değiştirdiğinizi belirtmeniz lazım.. Başarılar.
  9. Ahmet ALTUN

Cevap: Grafikerler.org-4+1/ Ahmet ALTUN

Yarışmacılara verilen bir eseri değiştirme hakkımı kullanmak istiyorum. Bu konu başlığındaki 1 nolu çalışmamı iptal ediyor aşağıdaki çalışmayı yerine ekliyorum. Foruma entegre hali.. Ataş veya Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre tutturgaç.. Önemsiz gibi görünen fakat bazen bir kaç kağıdı...
  10. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Buyur Hasan kardeşim.. Akşam yemeği benden... :) Ve ayran.... Afiyet olsun...:D
  11. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner Adı üstünde, geyik muhabbeti Hasan.. Aklına ne gelirse.. :smiledance:
  12. Ahmet ALTUN

Benim Çalışmam Begeninize Sunulmuştur

@calibilisim Sayın calibilisim, görüntüleme 620 de olsa yorum yok diye pek kızmamak gerek.. :) Kimseyi yorum yapın diye zorlayamayız ki.. 2ci yorumu ben yapayım:rolleyes: Çalışmanız görsel olarak güzel.. Fakat kullandığınız turuncu mavi figürün grafikerlik ile ilişkisini pek çözemedim.. Biraz...
  13. Ahmet ALTUN

Corel Draw12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

@mirikil Başlık zaten corel 12 diye belirtilmiş. Konu açıklaması düzeltildi.
  14. Ahmet ALTUN

merhaba

Hoşgeldiniz karanfil_80 İyi forumlar dilerim size. :)
  15. Ahmet ALTUN

Bugün Ne Dinledik ?

Güne Yıldız TİLBE ile başladım.. Dinlemeye doyamadığım bir şarkısıyle.. Kendimden çıktım yola bir yere varamadım Yıllar koyboldu bir anda kimselere soramadm Şansım yok aşktan yana sevgiye rastlamadım Hani o gençlik var ya güldü geçti tutamadım Olsun mu? Olmasın, dert sana uğramasın Gitsin ve...
  16. Ahmet ALTUN

Corel drav 12 de hazırladım işi 11 de açamıyorum yardım lütfen

@ahmet52 Elindeki corel dosyasını 12 ve daha üzeri bir corel sürümü yüklü bir bilgisayarda aç, farklı kayıt ederken corel 11 uyumlu olarak kayıt et.
  17. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Her milletten insanın bildiği örnek aldığı Mevlana'nın sözlerinden bir demet ; · Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. ·...
  18. Ahmet ALTUN

Aşığın sazı :)

@yavuz94 Programda resim olarak PNG formatında veya DPI arttırarak jpg formatında kayıt edip foruma eklersen detay daha güzel görünebilir. :)
  19. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Fulyam Bu ne dalgınlık :ehe: Bu arada mesajlardaki yeni smile'lere dikkat ettiniz mi ?.. tarafımdan ihtiyaca binaen derlenmiştir.:cool:
  20. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Ama bu konuya böyle bakıp bakıp kaçmak varmı.. 61 kez görüntülenmiş kimse mesaj yazmamış olmazki.. flood yapmaktan içeri atacaklar beni.. neyse.. ilginç bir yazı buldum ekleyelim bakalım...:allalla::) EİNSTEİN VE ŞÖFÖRÜ Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir...
Yukarı Alt