Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Kıssadan, hisse ...

Çok güzel.. Ve acı gerçeğimiz.. Teşekkürler Sayın Danışman.:)
  2. Ahmet ALTUN

JÜRİ üyeleri ve yarışmaya ilişkin değerlendirmeleri.

@amonyum_nitrat Sayın amonyum_nitrat ; Ben karşımdaki birine bir örnek vereceksem önce kendimden örnek veririm.. Farkındaysanız kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadım.. Kendi çalışmama yapılan eleştiriyi örnek verdim.. Ekmek diye çizdiğim şey rugby topuna benzetildi.. Ben bundan alınmadım...
  3. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org-1 / Ahmet ALTUN

@Gül Pekşen Teşekkür ederim..:)
  4. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Gül Pekşen Ben bu yazıyı ilk okuduğumda ilk işim dirseğimi yalamaya çalışmak oldu ama becerememiştim, ben deneyenlerdenim yani.. :ehe: Sonrada yazının sonunu okuyunca.. :p Evet okuduktan sonra dirseğini yalamayanlar varmı.. ? niye yalamadınız söyleyin bakalım.. ?
  5. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Flood yapmak yasaak..:sopa: Ama ne yapayım bu konuya birşeyler yazmam lazım :smiledance: Bunları biliyormuydunuz, şu aşağıdakileri. Tamam canım biliyorsanız bilin ben bilmiyenlere söyledim.. :naughty: Bunları Biliyormusunuz ...
  6. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Evet flood yapmak yasak biliyorum ama, yukarıdaki konuya davet mesajımın hemen altına da bu mesajı yazmak istemedim.. Bugün internette gezinirken çok güzel bir yazıya rastladım. Ben okudum başkası neden okumasın dedim.. İşte aşağıda ; "Uzun zaman önce, dünya yaratılmadan,insanlar dünyaya ayak...
  7. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Merhaba, Bir konu açayım dedim, içinde her şey olsun; bir şiir olsun, bir yazı, bir özlü söz, bugün yaşadığınız ilginç bir olay, kızdığınız bir şey, sevinciniz, bir fıkra ne olursa yeterki başkaları ile paylaşılabilecek bir şey. Böyle uzayıp gitsin konu, sayfalar dolusu olsun, her foruma giren...
  8. Ahmet ALTUN

Aşığın sazı :)

Çok güzel olmuş.. Ellerinize sağlık.. Yalnız ben saz çalan birisiyim.. Sadece sazın arka gövdesi biraz daha geniş, derin omalı.. Bir de iki gölge yerine tek gölge kullanırsanız bakmaya doyum olmaz..:)
  9. Ahmet ALTUN

Selam

İlker Bey Hoşgeldiniz....:)
  10. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org-3 / Ahmet ALTUN

@Gül Pekşen Jüride olursunuz inşşalllah.. :D Teşekkür ederim.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Sesi ve yorumu çok güzel bir sanatçının şarkısını dinliyorsunuz, çok beğeniyorsunuz.. Yani bu bir yarışma olsa ve siz de jüride olsanız bu kişiye 10 tam puan verirsiniz... Güzel bir sesi veya güzel bir şarkı yorumunu seçmek için sizin sesinizin de veya yorumunuzun da güzel olması mı gerekiyor...
  12. Ahmet ALTUN

Ekmek Resimleri-Hamurişi-Turtalar-Hamurdan yapılmış yiyecekler Yüksek Çözünürlükte

Oh.. ne güzel çıtır çıtır ekmekler..:D Ellerinize sağlık.. Teşekkürler..
  13. Ahmet ALTUN

Kitap Kapağı Tasarımı - (sadece özlüyorum)

'' Yeni yeni anlıyorum, sen bana gitmek için gelmiştin'' Şiir de kapak ta çok güzel.. emeğinize sağlık..:)
  14. Ahmet ALTUN

kesilmiş hazır et resimleri

Bunların yanına mangal vektörleri de eklemek lazım..:D Teşekkürler... :)
  15. Ahmet ALTUN

Sayın jüri üyelerinin çalışmalarıma yaptığı yorum ve değerlendirme için sonsuz teşekkür ederim. Bu değerli eleştiriler benim yol gösterici ve ders olacaktır. :)
  16. Ahmet ALTUN

Ocak Ayı, Alpaylar Kurumsal kimlik yarışması sonucu.

@Ömer YILDIZ Ben bir noktayı belirtmeden edemiyeceğim ; Tarafsız ve adil bir sonuca ulaşmak için Sayın Ömer YILDIZ Bey'in bu konuda ne kadar uğraştığına, 55 kişinin katılımı ve 100 den fazla çalışmayı sabahlara kadar klasör olarak hazırlayıp, saygın beş jüri üyesine ulaştırmasına sonra bu...
  17. Ahmet ALTUN

Dert dediğimiz şey algımızla orantılıdır

Mesaj güzel, sorunumuz ne kadar büyük olursa olsun iyimser olmak gerektiği anlatılıyor.. Fakat yine de kendimi muhalefet etmekten alamıyorum ; O kişi ben olsam sabah kalksam başımda 3 tel saç görsem acaba ne düşünürüm.. ? Ne düşüneceğim.. Tabiiki; başka hiç bir derdim yoksa örgü yapmayı...
  18. Ahmet ALTUN

Gel de deli olma

Değilmi yani.. Yahoo varken google'dan bulunmuş resimler olurmu hiç.. :D:D
  19. Ahmet ALTUN

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

Bebek ayakları yapardım..:)
  20. Ahmet ALTUN

Teşekkürler

@Abdullah Şahin Abdullah Bey'in bu sözüne bugün iki yerde rastladım:) ve yürekten katılıyorum.. Ben forumların sanal ve hayali bir ortam değil bizzat hayatın ta kendisi olduğuna inanıyorum... Mesajınızda benim de adım geçiyor her ne kadar yeni olsamda bu forumda.. Teşekkür ederim.. :)
Yukarı Alt