@Ömer YILDIZ
Sanırım ikinci fontun adı SF square.. tam emin değilim.. ama link aşağıda.. :o
http://hotfile.com/dl/29126832/fdf87c3/SF_SQUARE.rar.html
Valla Ömer Bey bu şekilde bir sürü font var ama bir türlü karakterleri birebir aynısını bulamadım.. İnşallah verdiğim işinizi görür.. :)
@Ömer YILDIZ
Ömer Bey, el yazısı şeklinde olan fontun adı sanırım ; Alexandra script. aşağıda..
http://hotfile.com/dl/29107130/cebe674/alexandrascript.zip.html
ikincisini araştırıyorum..
Öncelikle hoşgeldiniz..:)
Umarız forumdan hem fayda sağlarsınız hemde faydalı olursunuz.
Tipografiyi çok severim.. Çalışmanız da gayet şık görünüyor.. Hangi program ile çalıştığınızı söyleyebilirmisiniz..?
@Hasan Güner
Benim başıma gelmedi.. Fakat arada sırada bu numaralardan çağrı alıyorum.. az önce yine gelince bu konuyu açmayı uygun gördüm. 1 ay kadar önce yine böyle çağrı gelince bu numaraya nereye ait diye araştırınca bu bilgiler karşıma çıktı. Google'da ufak bir arama ile benzer sonuçlara...
Dikkat +359 ve +393 Alan kodu ile Gelen Çağrılar Hakkında
Telefonunuz aniden çok kısa çalıyor, kapanıyor. Arayan numaraya bakıyorsunuz 359 veya 393 yada benzer bir rakamlar ile başlayan bir numara.. Sakın bu numaraları geri aramayınız. Her nasıl yapıp GSM operatorleri ile bir tuzak kurmuşlar...
@Hasan Güner
Süleyman Bey'in dediğine bende katılıyordum.. Ama amblem, mail ve web adresi aynı olunca yapacak çok bir şey yok.. Yapacak tek şey vardı yaptın.. son hali güzel... Benim ayrıca önerim ; avatarında kullandığın siyah gözlüklü gülen adam.. Acaba nasıl durur kart üzerinde. ?
@Hasan Güner
Renk konusunda fikrim ; turuncu.. zaten senin sevdiğin renk.. :)
Kartım nasıl olmuş diye sorarsan ayrıca eleştirisini yaparım.. :rolleyes:
Tanıtım: Amblemin her zeminde uygulanabilir olmasını amaçladım, boyutu küçüldüğü zaman amaç görüntüsünden kayıp olmamasını hedeflemeye çalıştım. Dünya figürü ile internet ortamını, g harfi ile grafikerler forumunu, o harfi ile org veya okulu manasının algılanmasını düşündüm. Dünya figüründe...
@burak135
Konuyu ilk açtığınızda çok araştırdım.. İki farklı font vardı resimde.. ve evet üzerinde oynanmış.. bulamadığım için cevap yazmamıştım.
Bu durumlarda imdadımıza koşan bir site var.. Adını bilmek istediğiniz fontun bir resmini aşağıdaki linkteki siteye yükleyerek ve adımları takip...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.