Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Aşk Uyandığı Zaman

Aşk Uyandığı Zaman Yedi kat göğü dürüp, aşk diye sundukları gündü... Acıydı senden önce ve yazıktı gönlüm sen gitmeden önce. Habersiz gelip kurulmak yoktu kalbime, ardına bakmadan gitmekte yoktu kurduğumuz hiçbir hayalde. Gökyüzüne taşınacak, bulutların üstünde bahçeli evimizde...
  2. Hatice Ceylan

Can Dündar

Karanlıktaymışlar. İki embriyo, bir ana rahminde... Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde... Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece... Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş. Elleri, ayakları belirginleşmiş. Gözleri çıktıkça meydana, İkisi de çevrede olup...
  3. Hatice Ceylan

karıncalarım :):):)

Bunlardan güzel bir çizgifilm kahramanı olur.Başrole hazır gibi gözüküyolar :) Emeğine sağlık çok ciciler.....
  4. Hatice Ceylan

Filistin'e hacker desteği

Saflarını belli etmeleri çok hoş teşekkürler Barış Ekibi Hacker ları....
  5. Hatice Ceylan

3 boyutlu televizyon yakında geliyor

3 boyutlu televizyon yakında geliyor Sky TV mühendisleri, 2009'da evlerimize 3 boyutlu televizyon keyfini getirmek için yeni bir sistem geliştirdi. Mevcut HD hizmeti üzerinden yayın yapacak ve yaklaşık 2 bin sterline satılacak 3 boyutlu ekranlar, 2009'da piyasaya çıkıyor. Gelecek yıl 3...
  6. Hatice Ceylan

TV yi İnternete bağlama

TV'yi İnternete bağlamak için dev adım Güney Koreli elektronik üreticisi Samsung ve Amerikan internet hizmet sağlayıcısı Yahoo, bir yandan bir başka Güney Koreli LG ve Amerikalı Netflix, diğer yandan televizyonları internet içeriğine bağlamak için ortaklık kurduklarını açıkladı. Samsung ve...
  7. Hatice Ceylan

Böyle klavye görmediniz

Klavye hiç zarif :) durmuyor...Ama oyun severler için bütün özellikleri bir arada toplamaları güzel olmuş...Paylaştığın için teşekkürler...
  8. Hatice Ceylan

Mükemmel Defter Yapımı

@Salih KARABAY Teşekkürler arkadaşım beğendiğinize sevindim....
  9. Hatice Ceylan

Filistin Kan Ağlıyor

@Yasin Kaya Teşekkür ederim arkadaşım... @Fatih Coşkun Arkaya israilin attığı misket bombalarının resmini veya bomba resmiyle de deniycem güzel bir fikir teşekkürler...
  10. Hatice Ceylan

Mükemmel Defter Yapımı

Dersleri takip ettim ve bu resim ortaya çıktı :) nasıl olmuş sizcee ....
  11. Hatice Ceylan

sakal bıyık yapımı

Ders çok gerçekçi :) ve komik olmuş ...Paylaştığın için teşekkürler...
  12. Hatice Ceylan

Sektörde Kadın Olmak.

Bayanlar ve erkekler hangi sektörde çalışırlarsa çalışsınlar hiçbir zaman eşit değiller ve günümüz koşullarına bakarsakta değişmesi imkansız bi mevzu olarak görünüyor....Bayanların da erkeklerinde taşınılması güç görevleri olsa da bayanlar o görevi yerine getirmek için erkekler kadar serbest bir...
  13. Hatice Ceylan

photoshopta türkçe karakter problemi

Ben Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum yazı tipleri (hemen hemen hepsi) türkçe karakterlerini kullanmama izin veriyor...Sanırım bahsettiğiniz eski sürümler için...Paylaştığın için yine de sağol....
  14. Hatice Ceylan

Photoshop çalışmalarım

arka plan ve temayla şiirsel bütünlük tamamen kendime ait photoshopta yaptım...umarım beğenirsiniz...
  15. Hatice Ceylan

Çanakkale Geçilmez...

Sayın cengiz kaçar eklemiş olduğunuz resmi yenilermisiniz gözükmüyor daa :(...çok merak ettim ...
  16. Hatice Ceylan

Ilginç ölümler

Çok enteresan ölümler varmış :D Paylaştığın için teşekkürler...
  17. Hatice Ceylan

Fotograflarınızı yırtın

Ben indirdim fakat programa nasıl ekleyeceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim..bu arada paylaşımın için sağol...
  18. Hatice Ceylan

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Güncel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık...
Yukarı Alt