Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@KapisH Forum kuralları madde 16 : lisanslı program paylaşmak, istemek yasaktır. Deneme sürümü için Adobe'nin resmi sitesinden faydalanabilirsiniz. https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=illustrator&loc=en
  2. Ahmet ALTUN

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

@Tuncer Özkan Şiir tadında ne güzel bir mesaj.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek-2 / Ahmet ALTUN

@Kerim Öksüz Evet..sadeliği severim.. Sloganın duruşu çok önemli değil sanırım Kerim Bey.. istenilen yere konulabilir... Logo yuvarlak ve geniş yer kapladığı için yan tarafa yerleştirmiştim.. :rolleyes: Logo daha çok güneşi anımsatıyorsa.. amacıma ulaşmışım demektir.. Çünki buğday başakları...
  4. Ahmet ALTUN

300 Sans Serif Font

300 Sans serif Font
  5. Ahmet ALTUN

6. Ahmet ALTUN

Aralık Ayı Cemy Turbulans Gazete ilanı yarışma Sonuçları.

Çok güzel çalışmalar sergilendi..Kazanan arkadaşları tebrik ederim.. :)
  7. Ahmet ALTUN

İllustrator Mesh tool- video ders

Adobe illustrator programında en önemli araçlardan birisi Mesh Tool aracıdır. Aşağıdaki video, Tayland'lı bir grafiker olan Naked tarafından hazırlanmış. Video Türkçe değil.. Fakat gayet anlaşılır nitelikte.. İzlerken hem öğrenip hem keyif alınacak mükemmel bir video olduğuna inanıyorum...
  8. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Ahmet ALTUN

Çalışmamı dün gece geç satte foruma ekledim.. Baş ağrısı ile birlikte...:o Biraz aceleye geldi.. Bahsedilen noktalarda hatalarım vardı... Zaten logo dışındaki sarı bölgenin uyumsuz olduğunu farketmiştim, yeniden düzenledim, sarı kısımları kaldırdım.. Eleştiri zamanında olmuş..Teşekkür ederim...
  9. Ahmet ALTUN

alpay ekmek kurumsal // büşra giritoğlu

Çok şık olmuş... Başarılar dilerim..:)
  10. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Ahmet ALTUN

@TARIK Evet haklısınız.. Bende renk konusunda kararsız kaldım.. Ekmek rengini andırsın istiyorum.. Eleştiri bekliyordum bu konuda..:D bir ton daha koyu haliyle tekrar sunuyorum. Teşekkür ederim yorum için..:)
  11. Ahmet ALTUN

600 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması..

@onurized Rica ederim.. :) Hayırlısı olsun.. Umarım firmanız için gönlünüzce bir çalışma seçilir.. :) Kolay gelsin..
  12. Ahmet ALTUN

600 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması..

@Admin Bu yarışmada kazanacak çalışmanın Alpaylar ltd. şti Tarafından kullanılabilecek olması nedeniyle günlerdir aklıma takılan bir noktayı belirtmeden edemedim.. Slogan : Eşsiz Sofralardaki payımız Sayın Alpaylar ltd. şti.'nin affına sığınıyorum.. Eşsiz sofralar deyince eşi benzeri...
  13. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

@Ahmet ALTUN Bende niçin beğendim onu belirteyim bari.. :D Bu yarışma ilk ilan edildiğinde aklıma ilk gelen imaj buğday başağıydı ki zaten genelde un ve mamülleri sektöründe hep bu kullanılır.. Fakat klasik bir buğday başağı çizilir.. Hasan bey farklı bir çizim yapmış.. daha modern.. Yarışma...
  14. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

Çok beğendim..:)
  15. Ahmet ALTUN

Asabiyim çünkü 2 yaşındayım...

3 çocuğum var ve en küçüğü 4 yaşında... Adı Efe... ve halaaa asabi...:D Yukarıda yazılan herşeye sonsuz katlıyorum ve bu değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.. Çocuk büyüten herkesin mutlaka bilmesi gereken şeyler.:)
  16. Ahmet ALTUN

convertleme

@suderin Convert edeceğiniz dosyanın uzantısı nedir.. ? Corel dosyası ise; muhtemelen cdr olmalı. dosyayı corel ile açıp (save as) farklı kayıt et diyorsunuz..
  17. Ahmet ALTUN

Ne görürseniz kaydedin

Kalem tipi gizli kameranın görüntüsüne şahit oldum.. Çok net ve çekim esnasında hiç fark edilmiyor.. Gayet kaliteli ses ve görüntü alınıyor. Artık bir yerlerde birşeyler konuşurken, yaparken vs. daha dikkatli olmak gerekiyor. Ya kayıt ediliyorsa diye.. :D Bilgi için teşekürler.. :)
  18. Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans-2 /Ahmet ALTUN

@Fulya Gece :rolleyes::)
  19. Ahmet ALTUN

Cemy-Turbulans /Ahmet ALTUN

@Hasan Güner Teşekkür ederim Hasan Bey..:)
Yukarı Alt