@KapisH
Forum kuralları madde 16 : lisanslı program paylaşmak, istemek yasaktır.
Deneme sürümü için Adobe'nin resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.
https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=illustrator&loc=en
@Kerim Öksüz
Evet..sadeliği severim.. Sloganın duruşu çok önemli değil sanırım Kerim Bey.. istenilen yere konulabilir... Logo yuvarlak ve geniş yer kapladığı için yan tarafa yerleştirmiştim.. :rolleyes:
Logo daha çok güneşi anımsatıyorsa.. amacıma ulaşmışım demektir.. Çünki buğday başakları...
Adobe illustrator programında en önemli araçlardan birisi Mesh Tool aracıdır. Aşağıdaki video, Tayland'lı bir grafiker olan Naked tarafından hazırlanmış. Video Türkçe değil.. Fakat gayet anlaşılır nitelikte.. İzlerken hem öğrenip hem keyif alınacak mükemmel bir video olduğuna inanıyorum...
Çalışmamı dün gece geç satte foruma ekledim.. Baş ağrısı ile birlikte...:o Biraz aceleye geldi.. Bahsedilen noktalarda hatalarım vardı... Zaten logo dışındaki sarı bölgenin uyumsuz olduğunu farketmiştim, yeniden düzenledim, sarı kısımları kaldırdım..
Eleştiri zamanında olmuş..Teşekkür ederim...
@TARIK
Evet haklısınız.. Bende renk konusunda kararsız kaldım.. Ekmek rengini andırsın istiyorum.. Eleştiri bekliyordum bu konuda..:D bir ton daha koyu haliyle tekrar sunuyorum.
Teşekkür ederim yorum için..:)
@Ahmet ALTUN
Bende niçin beğendim onu belirteyim bari.. :D
Bu yarışma ilk ilan edildiğinde aklıma ilk gelen imaj buğday başağıydı ki zaten genelde un ve mamülleri sektöründe hep bu kullanılır.. Fakat klasik bir buğday başağı çizilir.. Hasan bey farklı bir çizim yapmış.. daha modern.. Yarışma...
3 çocuğum var ve en küçüğü 4 yaşında... Adı Efe... ve halaaa asabi...:D
Yukarıda yazılan herşeye sonsuz katlıyorum ve bu değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.. Çocuk büyüten herkesin mutlaka bilmesi gereken şeyler.:)
@suderin
Convert edeceğiniz dosyanın uzantısı nedir.. ? Corel dosyası ise; muhtemelen cdr olmalı. dosyayı corel ile açıp (save as) farklı kayıt et diyorsunuz..
Kalem tipi gizli kameranın görüntüsüne şahit oldum.. Çok net ve çekim esnasında hiç fark edilmiyor.. Gayet kaliteli ses ve görüntü alınıyor.
Artık bir yerlerde birşeyler konuşurken, yaparken vs. daha dikkatli olmak gerekiyor. Ya kayıt ediliyorsa diye.. :D
Bilgi için teşekürler.. :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.