Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Muhtelif Yazı Fontları

@Cemal Canlı Açıklama için teşekkür ederim. Dosyanın rapidshare'de olması sorun değil.. Açıklama yapılmadığı için sitem etmiştim.. tekrar teşekkür ederim.. ;) Kolay gelsin..
  2. Ahmet ALTUN

Muhtelif Yazı Fontları

Cemal Bey.. Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. fakat... birinci mesajınızda 18 parttan oluşan bir rapid yığını var.. baktım herbiri 50 küsür mb boyutunda... esin adlı üye arkadaş indirmiş.. fakat içinden dosya çıktı diyor... siz yine link vermişsiniz.. bu defa verdiğiniz linkte 53 mb...
  3. Ahmet ALTUN

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

Çok güzel görünüyorlar..
  4. Ahmet ALTUN

EGADAP/ Ahmet ALTUN

Logo : web çalışması ve slogan :
  5. Ahmet ALTUN

Nevbahar Mönü Listesi

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim yorumunuz için.. :)
  6. Ahmet ALTUN

Nevbahar Mönü Listesi

@Yaşar Karadeniz Haklısınız.. teşekkür ederim.. Fakat logo, mönü çalışması, çanta gibi aynı logo ile birden çok grafik olunca.. logo çalışmalarım konu başlığında bu grafiği de paylaşmıştım.. Daha dikkatli olacağım.. :)
  7. Ahmet ALTUN

Nevbahar Mönü Listesi

logolar konu başlığında Nevbahar logo çalışmama ek olarak bu firma için düzenlediğim grafiklerden birisi olan mönü ise aşağıda... menü listesi 29,7 x42 ebatında ve aynı zamanda 1 kullanımlık servis altı şeklinde..
  8. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

@Fulya Gece Teşekkür ederim..:) Bu firma için ayrıca yaptığım mönü grafiği ilgili konu başlığında... aşağıda.. https://www.grafikerler.org/kapak-amp-dergi-amp-brosur-amp/15866-nevbahar-monu-listesi.html#post85569
  9. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

@Hakan Dağdeviren Yok.. tabak değil.. tabak biçimi kullansaydım bunu belirgin yapardım.. Oval biçimi sadece nevbahar yazsını hoş göstersin diye düşündüm.. oval biçimin belli bir manası yok.. fuşya rengi ve açık gri rengini yanyana güzel gördüm bu şekilde kullandım. Aslında logodaki asıl...
  10. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

@danisman Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

@Oğuzcan Sert Teşekkür ederim.. Yeminli Mali Müşavirler Odası nın orjinal logosu YMMO harflerinden oluşuyor. Bende YMM harflerini kullanarak ; bu harflerden mevzuatı çağrıştıran ve bu harflerden kitap görünümünde bir logo yapmaya çalıştım...
  12. Ahmet ALTUN

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Bu büyük emek ürünü ve karşılıksız paylaşım için sonsuz teşekkürler.. Harika bir çalışma olmuş.. : )
  13. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

İzmir' de bir ortopedi malzemesi satan bir firma için tasarladığım logo... Firma adı: Duru Ortopedi... Aşağıda.. İstanbul'da Levent'te yeni açılacak ve ev yemekleri tarzında hizmet verecek bir lokanta-kafe için tasarladığım logo.. İsim: Nevbahar İzmir'de yeminli mali müşavirlik bürosu...
  14. Ahmet ALTUN

Vistada vektörelleri resim olarak göremiyorum!!!!

@Nurten Kaçmaz Konuyu geç fark ettim ama belki faydası olur diye yazıyorum.. renesis diye bir windows eklentisi paylaşmıştım.. svg grafikleri masaüstünde önizlemeli küçük resim olarak görebiliyorsunuz... buyrun link aşağıda...
  15. Ahmet ALTUN

Kaliteli bir Tasarımcı olmak için okulunu okumak mı gerekiyor

@farukcagla Değerli cevabınız için teşekkür ederim. :) Yok vallahi ben o sanat deyip çıkanlardan değilim.. Ve sayın hocam siz yinede sakin olun.. Buna tüm grafiker aleminin ihtiyacı var. Siz balığın başısınız çünki...
  16. Ahmet ALTUN

Grafik Sanatı nedir? Grafiker nedir?

Sayın Faruk Çağla hocanın pdf ve resimli dökümünü indirmek isteyenler için.. aşağıda.. http://www.farukcagla.com/01.INNDIRR/BILGI-UNIVERCITY-%20DTG08.pdf :)
  17. Ahmet ALTUN

Sayın Faruk Çağla Hocam.. Bu konu başlığına son mesajımdır demiştim ama, sizin gibi değerli bir sanatçı ve akademisyenin sözünü kayle almamak benim ne haddime.. Kapasitem çerçevesinde bir mesaj daha yazmaya çalışayım. Öncelikle ismimi sormuşsunuz adım Ahmet.. Forumda merhaba bölümünde...
  18. Ahmet ALTUN

Melih Bey.. Tekrar teşekkür ederim bu güzel ve aydınlatıcı ve hatta sakin ve sabırlı açıklamanız için.. Ben bu açıklamaya önceden vakıf olsaydım bu konu başlığına tek bir mesaj yazmazdım.. Sessiz sessiz forumda dolaşır illustratorda araç kutusu nasıl kullanılır ona bakardım. Bu kesinlikle bir...
  19. Ahmet ALTUN

Değerli Hocam.. nerede kişiliğe nerde dokunmuşum diyorsunuz ama şu ''bir sağlıkçımız eksikti o da geldi'' diye ima ettiğiniz kim... Sayın hocam.. hala bir noktayı es geçiyorsunuz.. BEN GRAFİKERİM DEMİYORUM.. sağlıkçıyım diyorum zaten.. Sağlık alanında yeteneğe pek ihtiyaç yoktur.... Bu konuda...
Yukarı Alt