Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

@Dilek Doğrusöz Elimden geldiği kadar... :rolleyes: Olaki isteyen olur.. Aşağıda bu çalışmanın Aİ dosyası mevcut. :rolleyes: http://rapidshare.com/files/318621135/kalem.rar.html
  2. Ahmet ALTUN

Kasım ayı yarışma sonuçları

@Ömer YILDIZ Aslında havada kaparım ama.. :D Ben yine de hakkedeyim de öyle alayım.. :o
  3. Ahmet ALTUN

Adobe İllustrator CS4 Türkçe Kullanma Kılavuzu

Adobe İllustrator CS4 Türkçe Kullanma Kılavuzu Adobe'nin illustrator CS4 sürümü için sunduğu orjinal, Türkçe kullanma kılavuzu. 513 sayfa. PDF formatında. Dosyayı iki upload sitesine yükledim.. İkisinden birisini seçerek indirebilirsiniz.. Faydalı olması dileğimle.. :) İndirme linki...
  4. Ahmet ALTUN

@Ömer YILDIZ Ödülünü almak istemeyen varsa ben adresimi, telimi verebilirim Ömer Bey...:D
  5. Ahmet ALTUN

Öncelikle başarılı arkadaşları tebrik ederim.. Özellikle Sayın Ferit SOLAK Beyi... Bu foruma eylül 2007 de üye olmuş, hiç mesaj yazmamış, sonra sadece bir mesajı ile ustaca hazırlanmış çalışmasını yarışmaya vermiş... ve birinci olmuş... İlginç olan tek mesajında tecrübe puanının 5 oluşu...
  6. Ahmet ALTUN

Photoshop tasarımcı paketi ( PS Designer's Pack)

Photoshop tasarımcı paketi ( PS Designer's Pack) http://rapidshare.com/files/362546990/Photoshop_Designers_Pack.part1.rar http://rapidshare.com/files/362547252/Photoshop_Designers_Pack.part2.rar http://rapidshare.com/files/362547489/Photoshop_Designers_Pack.part3.rar...
  7. Ahmet ALTUN

Hayırlı Tezkereler-Çağlar TURHAN

Hayırlı tezkereler...
  8. Ahmet ALTUN

Illustrator Araç Panelinden Pratik Yöntemler (Videolu Anlatım)

@Yaşar Karadeniz Media player, gom player ikisinde de görüntü yok.. diğer bir bilgisayarda winamp da denedim yine aynı.. media player classic ile de problem aynı.. Ve üstelik büyük bir codec paketi yüklü bende.. mkv, flv dahil açamadığım video formatı yok.. Gom player codec bul hatası...
  9. Ahmet ALTUN

Illustrator Araç Panelinden Pratik Yöntemler (Videolu Anlatım)

Video için teşekkürler.. İndirdim.. Ses var fakat görüntü yok.. Acaba benim bilgisayarda mı bir problem var..?:confused:
  10. Ahmet ALTUN

@Yaşar Karadeniz Denedim.. kalem kısmını yaptım.. silginin altındaki metal kısım pek olmadı.. :o Dersi kayıt ettim derken Dilek hanım'ın dersini word belgesi olarak arşivime kattım.. :D Dilek hanım Aİ dosyasını paylaşmış fakat dosya silinmiş.. 3D efektini anlamak için güzel bir örnek olmuş...
  11. Ahmet ALTUN

Mükemmel anlatım olmuş.. Bir İllustrator fanatiği olarak okurken büyük keyifle okudum ve denedim.. Ve dersi kayıt ettim.. Teşekkür ederim.
  12. Ahmet ALTUN

ZPaint

ZPaint Ücretsiz, bütün windows sistemlerinde çalışan çerçeve, banner, buton vesair şekilleri elde edebileceğiniz minicik harika bir program. Aşağıda görülen tüm şekiller bu program ile çizilmiştir. Boyut 286 kb ZPaint İNDİR (yan tarafa tıklayarak resmi sitesinden indirebilirsiniz.. bir...
  13. Ahmet ALTUN

Türk Bayrağı'nın Vektörel çizimi (Resimli anlatım)

@Yaşar Karadeniz @Ömer YILDIZ Rica ederim.. Birilerinin işine yaraması en büyük dileğimdir..
  14. Ahmet ALTUN

Web 2.0 Font Collection

Güzel görünüyorlar.. Teşekkürler... :)
  15. Ahmet ALTUN

X-Color (Renk kodu gösterici)

X-Color Kurulum gerektirmeyen, ücretsiz, bütün windows sistemlerinde çalışabilen minik fakat çok kullanışlı bir araç. Mouse okunun bulunduğu yerde renklerin renk kodu, RGB kodu, mouse koordinatı ve renklerin Hex kodunu anında gösterir. X-COLOR İNDİR Faydası olması dileğimle.. :)...
  16. Ahmet ALTUN

Türk Bayrağı'nın Vektörel çizimi (Resimli anlatım)

Türk Bayrağı'nın vektörel olarak nasıl çizilir. ? İnternette bu anlatımı çok aradım.. ya yok yada ben bulamadım.. Çeşitli anlatımlara ulaştım fakat normal çizimlerden bahsediliyordu. Bu araştırmayı yaparken çoğu kimsenin bilmediği bilgilere de ulaştım. Bayrağımızın bir kanunu olduğunu...
  17. Ahmet ALTUN

Eleştiri acımasızdır..

@Burak Güzey Ben bir resim yaptım.. birisi geldi dedi ki çok güzel olmuş beğendim.. bu kişi resimden anlayan uzman birisi ise.. bu eleştri anlamlıdır. Aynı eleştriyi yani beğendim diyen kişi hiç anlamadığı halde beğendim diyorsa bu eleştiri değil kibarlıkla söylenmiş fikirdir. Uzman kişi bu...
  18. Ahmet ALTUN

Solaklar!

Ben de bir "solak" ım. :rolleyes: Yazıda solakların yazılarının genelde güzel olmadığı belirtilmiş fakat şimdiye kadar tanıdığım bütün solakların yazıları çok güzeldi.. Keşke el yazımı gösterebilsem.. :) Arada bir sıkıntı çeksemde şimdiye kadar niçin solağım yada niçin herşey sağ el...
  19. Ahmet ALTUN

Eleştiri acımasızdır..

@Yaşar Karadeniz Teşekkür ederim bütün yorumlar için.. :) Kesinlikle herhangi bir ders verme durumu yok ne haddime, ancak çok mana ifade eden bu hikayeyi ola ki bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim... Bir kaç yıl önce güncel hayatta yaşadığım bir olay üzerine çok değerli bir abim bu...
  20. Ahmet ALTUN

Eleştiri acımasızdır..

Daha önce verildiyse konunun silinmesini rica ederim.. Çok önceden okuduğum ve bildiğim ders verici bir hikayeyi paylaşmak istedim.. Değişik yerlerde okusamda bu hikayenin yayınlanacağı bundan daha anlamlı bir yer olmaz bence ( grafikerler forumu açısından söylüyorum.):) "Eleştiriyorsan...
Yukarı Alt