Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Cadde Life _Dergisi Kapak ve Reklam Çalışması

siz arzu hanımın dediği şekliyle çalışırken bende ufak bir katkıda bulunayım. ufak bir katkı derken bu tasarımınızın tamamen değişmesine sebep olacaktır :) logoyu gözün baktığı noktaya yani dergi görsellerinin yerine koyar, göz bebeğine de bir yansımasını eklerdim. sloganın yeri güzel ama, biraz...
  2. Emine Şahin

fotolarınız kolayca küp yapabilirsiniz

@tonyalı sevgili tonyalı. tonyalılar biraz uyanık olurdu ama :) yukarıdaki "rar" resmine tıklayın dosyanız inecektir. yol olmaz derseniz, buyrun link: http://rapidshare.com/files/129858575/photoshopk_p_1.rar
  3. Emine Şahin

dergi ilanı eskizim

@User bu sözleriniz bana mı?
  4. Emine Şahin

Yüksek Çözünürlük bir kaç pide, lahmacun resimleri

@_PuNkDeSiGn_ ufak bir paket ve flahget :D teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık. + rep geldi sanırım.
  5. Emine Şahin

dergi ilanı eskizim

sevgili arkadaşım user; öncelikle bu mesajı yazmadan önce "flood yapmışsınız" onu düzelttim:) kısaca şöyle söylemek istiyorum. aslında araya girmek istemiyordum. çünkü aklıma gelen şeyleri arzu hanım yazmış. arzu hanımın çalışmasını değiştirmemin sebebi, sizin eskizlere yorum yapılmaz mesajınız...
  6. Emine Şahin

Gençler yorumlamış.

@Serkan Baysal yanılıyorsunuz. çıktı alırken kağıda asılmışlar... ondan böyle yamulmuş suratlar :D
  7. Emine Şahin

etiket çalışması

bu çalışmanız kutu üzerine yapıştırılacak bir etiket mi? ben öyle tahmin ettim. saç ve suyun birlikte kullanılması fikri güzel ama, uygulama iyi olmamış... farklı bir görsel kullanmanızı öneririm. saçların daha ön planda ve iyi göründüğü farklı bir görsel... kullandığın efektle zaten görseli...
  8. Emine Şahin

fotolarınız kolayca küp yapabilirsiniz

@judgeofnights 1) Siz muhtemelen yanlış bir yol izliyorsunuz. alternatif olarak başlat / ara / dosya yada klasör seçiniz. ATN dosyalarını arattırınız. bunların içine bu dosyayı bırakın. 2) C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Photoshop Actions bu bölümü kopyalayıp başlattan...
  9. Emine Şahin

etiket çalışmam...

@User etiketin ne için yapıldığı önemli değil sanırım ama, sizden yorum almak için gerekiyorsa söyleyeyim. beyaz eşya, elektronik malzemeler vs. iki boy olarak yapıldı. büyük ebatlar ürün üzerinde, küçük boylar stand ve raflar için... şu an kullanılıyor. müşteri mavi olanı tercih etti. ben...
  10. Emine Şahin

dergi ilanı eskizim

@Serkan Baysal aaaaaa. serkan bey lütfen... eskizm üzerinde yorum yapmayın :D:D:D
  11. Emine Şahin

Vektörel Makyaj Malzemeleri "Ruj-Far-Pudra-Göz Kalemi" vs Araçlarla sadece 1 MB

teşekkürler buseciğim. eline, emeğine sağlık. çok şık malzemeler ...
  12. Emine Şahin

fotolarımızı kolayca eskitelim

@betush üzgünüm şifreyi yazmayı unutmuşuz sanırım. şifre: grafikerler.org
  13. Emine Şahin

dergi ilanı eskizim

@User anlamadım. neden yorum yapılmıyormuş. daha açıklayıcı olmanızı umardım... örneğin arzu hanımın affına sığınarak, çalışma üzerinde biraz düzeltmeler yaptım.:D:D:D çünkü yukarıdaki çalışma berbat olmuş:o ben olsam aynen böyle yapardım.:eek: şimdi yorumlar mısınız...
  14. Emine Şahin

Freelance İş arıyorum(Yurt Geneli/İzmir)

@FIRAT3535 lütfen forum kurallarına riayet edelim. büyük harf kullanmak yasaktır. ayrıca mail adresinizi ve telefon numaranızı buradan verebilirsiniz. her hangi bir sakınca teşkil etmemektedir. saygılar...
  15. Emine Şahin

FIAT TIPO kullanan var mı?

ilginiz için çok teşekkür ederim. inanın bu başlığı açarken bile tereddüt ettim. neden mi; cevaplarada bakıldığında kafamdaki tereddütler gitmiş değil. zira bunu beğenmedim, satayım başka bakayım gibi lüksümde yok. süperman arkadaş güzel özetlemişsin. teşekkür ederim. toyota düşünmedim değil...
  16. Emine Şahin

karışık ve değişik resimler

capsler güzel. önce repinizi verdim. şimdide teşekkür ederim. emeğinize sağlık...
  17. Emine Şahin

Merhaba Arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. aramızda sizi sık sık görmek ve bilgilerinizden yararlanmak isteriz. bilgi ve deneyimlerinizi istek beklemeksizin uygun yerlerde konu açarak paylaşmanızı rica ediyorum. zira bu şekilde forum kalitesini ve bilgiye en hızlı bir şekilde erişim sağlamış oluruz...
  18. Emine Şahin

Gençler yorumlamış.

zamane gençleri işte :D
  19. Emine Şahin

Eski bir broşür çalışmam

bu çalışma broşür değilde "iki kırımlı" menü çalışması olmuş galiba... broşür derseniz bu kadar fiyat listesi konmazdı galiba... ısrarla el ilanı ve bröşür demişsiniz. bu çalışmanın elden dağıtılması el ilanı olduğu anlamı taşımaz. bu ancak menü olabilir. ayrıca menülerde kırım olmaması ve...
  20. Emine Şahin

FIAT TIPO kullanan var mı?

üretiminin durması ne gibi bir dezavantaj olabilir ki? yani yedek parçası vs. bulunmama gibi bir durum söz konusu değil sanırım. ben sadece aracın geniş ve rahat olması açısından tercih ediyorum. iki sebepten dolayı tereddütüm vardı. biri yukarıda dediğim gibi digital gösterge alma...
Yukarı Alt