Arama sonuçları

1. Emine Şahin

çiçek, yaprak, papatya, arkaplan, yüksek kalite resimler

partların tamamını indirmenizi öneririm. PART 1 PART 2
  2. Emine Şahin

Logo imalatcilari yardim

siz, şu anki mevcut logoyu değiştirmek mi istiyorsunuz.?
  3. Emine Şahin

vektörel desenler EPS

3 adet EPS dosya
  4. Emine Şahin

sLm arkadaşLar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz.
  5. Emine Şahin

kiraz 1024x768

@SuperTurkishMan oda var arkadaşım arasan bulursun :) ama bu sene meyvelerin tadı bile yok. allah sonumuzu hayretsin inş.
  6. Emine Şahin

Tuttu tutmadı oyunu

inatçıyım. laz inadı işte ... tuttu sen grafiker misin?
  7. Emine Şahin

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

grafik tasarımcı yada grafiker kimdir? düşünce ve hayal ufku geniş, görülmeyeni görüp, bazende ilham alabilen bilgi ve kültür düzeyi yüksek insanlardır. istenileni en uygun şekilde üretebilen üretici, bazende müşterisini yönlendirebilen halkla ilişkiler uzmanı, bütün çözüm yollarının tıkandığı...
  8. Emine Şahin

merhabalarrrrr (:

@C3ng0 galiba olabilir. bu gün gözde ve aşinalıklarda sorunlar var galiba :D:D:D
  9. Emine Şahin

merhabalarrrrr (:

daha öncede hoşgelmemiş miydiniz? yanlış mı hatırlıyorum acaba? :):D:D
  10. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@martinez konuyla ilgili bir ders mevcut. takip ederseniz çok rahat bir şekilde istediğiniz tabloyu rahatça yapabilirsiniz. saygılar... https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3183-corelde-tablo-fatura-irsaliye-gorsel-ders-10-a.html tıklayın
  11. Emine Şahin

mardin fotoğrafları

@you-went imzamda bulunan resim ekleme yada dosya ekleme linklerini inceleyin lütfen...
  12. Emine Şahin

bende geldimmmmm....

hoşgeldiniz arkadaşım. iyi forumlar diliyorum...
  13. Emine Şahin

wordden corele PDF ile veri aktarma

oluşturmuş olduğunuz PDF dökümanınızı corele import seçeneği ile çağırdığınızda corel size soracaktır... 1) yukarıda gördüğünüz gibi "text" seçeneği seçilmiş. ve çağırdığım dökümanda iki sayfadan oluştuğunu belirtmektedir. bu seçenekte türkçe karakter problemi oluşabilir. yada textler...
  14. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz iyi forumlar diliyorum...
  15. Emine Şahin

Sizin kadar usta değilim ama

biraz daha konu hakkında araştırma yapmanı, incelemeni ve incelediğin çalışmalara yüksek sesle yorum yapmanı öneririm. bende genel olarak boş kalınca yapılan çalışmaları incelerim ve yorum getirmeye çalışırım. acaba ben olsaydım bunu nasıl yapardım, yada çok güzel omuş ama şuraya bunu da...
  16. Emine Şahin

Hobi, Boş vakit, Tiyatro Clipart

ben buna bonus vermemişmiydim :) tamam arkadaşım bonusları yolladım. eline sağlık...
  17. Emine Şahin

Logo imalatcilari yardim

imzamda bulunan siteye resim ekleme linkini inceleyin lütfen... buyrun: https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  18. Emine Şahin

Logo imalatcilari yardim

fikir ve tasarım aşamasında size tabiiki yardımcı oluruz arkadaşım. örnek bir çalışmanız varsa görmek isteriz. çalışmanız üzerinden fikir yürüterek en uygun logoyu oluşturmaya çalışalım. çalışmanızı en kısa zamanda bekliyoruz. saygılar...
  19. Emine Şahin

Göz Resimleri {Caps lı }

teşekkürler...
  20. Emine Şahin

en sevdiginiz oyun

DXBall ... tavsiye ederim :)
Yukarı Alt