Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Tüm Ülkelerin ÖZEL YERLER RESİMİ | 50 High Resim| 309mb | 4 Rapidshare |

hangi dilde teşekkür etsek acaba ... teşekkürler...:)
  2. Emine Şahin

Bilboard Tasarımım.

@buguz doğrusu dershanedir. zira sonu sesliyle biten vakalarda H ve A nın düşmesi normaldir, fakat halihazırda sessizle biten kelimelerde buna gerek yoktur. türk dil kurumu her iki kelimeyide doğru kabul etmektedir.
  3. Emine Şahin

Ufak Bi Çalışmada Benden

bu çalışmaya sizden bir yorum alabilir miyiz?
  4. Emine Şahin

Bilboard Tasarımım.

st_anger gibi bende ş harfine taktım. ş nin kuyruğunu kesip içine (dişi) bir yuvarlak filan atsaydın. genel olarak güzel çalışma. dersane isminin zayıf kaldığıda doğru... daha çok slogan ön planda kalmış iyi çalışmalar..
  5. Emine Şahin

Su Resimleri (çeşmede damacanada gölde v.b)

teşekkürler. kaliteli bir paylaşım olmuş...
  6. Emine Şahin

milli takım

@de2 konu içinde paylaşım olur tabii. neden olmasın. ama sizin konunuz içinde bir konu açılsa ve yorumlar o yöne kaymış olsa siz ne kadar mutlu olursunuz. yaptığınız diğer arkadaşa yapılmış bir harekettir. etik açıdan uygun değildir. kurallar çerçevesinde yer alması zorunlu bir şey değildir...
  7. Emine Şahin

coreldraw da hizalama ve algin distrubite

@st_anger_turk bilmeyenler için belki yanıltıcı olabilir. haklısınız. şunu diyebiliriz ki ctrl+q yazıları nesneye çevireceği için hizalama seçenekleri kullanılabilir ama, textler için ayrı bir hizalama seçeneği olduğu gibi, text alanımızı pick tool aracı ile seçersek farklı text alanlarınıda...
  8. Emine Şahin

Font istek

@halil76 bir istek beklemeksizin paylaşmanız daha uygun olmaz mı? benim bir ihtiyacım olduğunda önce forumda arayıp sonra istekte bulunuyorum. istek beklemeksizin paylaşmanız ulaşılabilirlik açısından daha uygun olur. zaten paylaşım için buradayız.
  9. Emine Şahin

kartal

zaten bu bir çalışma ise yanlış yerde konu açmışsınız. çalışmanızı eklediğinizde uygun yere taşınacaktır.
  10. Emine Şahin

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

sayın ömer bey çalışmalarınızı eleştirmekten ziyade size forumla ilgili bir tavsiye sunmak istiyorum. çalışmalarınız bir başlık altında yayınlamanız eleştiri açısından zor olmaktadır. çalışmalarınızı belli aralıkta farklı başlıklar altında açarsanız bizler açısından daha kolay olur. böylelikle...
  11. Emine Şahin

DoLunay çaLışmam..

öncelikle hoş geldiniz. bu yakamoz bu aydan olamaz. ayrıca bulutlardaki ışıklar ters kalmamış mı? biraz daha gerçekçilik katablirsiniz. resmi siyah beyaz yapmanız hatalarınızı gizleyememiş. saygılar.
  12. Emine Şahin

Bir manipülasyon

çalışmadan ziyade şiirde geçen "gördünmü" kelimesinde ve noktalama işraretlerindeki hatalara dikkat çekmek istiyorum. "mü" soru eki değil kelimesidir ve ayrı yazılır. mısra sonlarında da noktalama işaretlerine dikkat edilir. grafik tasarımcı sadece görsel sunular hazırlayan değil, en güzel...
  13. Emine Şahin

sitemize nasıl ulaştınız ?

yeni yada eski bütün üyelerimize; anketimizi mutlaka kullanmaya ve kullandırtmaya özen gösterelim. sitemiz adına faydalı olacaktır. saygılarımla...
  14. Emine Şahin

2008 Euro Logosu ( Ai & Eps ) Formatında

teşekkürler arkadaşım. birde turko bulsaydık...
  15. Emine Şahin

Hi Milet

hoş geldiniz ama... neden "hi" selam gibi merhaba gibi bizim kültürümüzle ilgili bir.... neden türkçemize yabancıyız... yada ne kadar yabancı hayranlığı ... tekrar hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  16. Emine Şahin

Selamün Aleyküm

hoşgeldiniz. umarım sizinle uzun soluklu bir yolculuğumuz olur.
  17. Emine Şahin

Aile Resimleri ( Yüksek Çözünürlük Yüksek Dp )

paylaşımınız için teşekkürler. devamını dileriz. saygılar.
  18. Emine Şahin

davetiye için fontlar (koza fontları)

teşekkürler paylaşımınız için. ellerinize sağlık.
  19. Emine Şahin

davetiye için fontlar (koza fontları)

teşekkürler paylaşımınız için. ellerinize sağlık.
  20. Emine Şahin

Merhabalar herkeze

hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
Yukarı Alt