Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Gelin sandalyeleri hepsı psd formatında

@HASHUS sizde önce indirmeyi denenerseniz bizde çok sevineceğiz inanın. neye göre bunu söylüyorsunuz ki? link çalışıyor ...
  2. Emine Şahin

100 adet eps backgrounds

@muratdag03 eps dosyalar vektörel datalar taşıdığından (çizim olarak) açabilirsiniz.
  3. Emine Şahin

merhaba

anasayfada corel ve corel dersleri var orayı tıklayın.
  4. Emine Şahin

kuyu çizimi lazım

acil konulu başlıklar açmayınız. sayın megabülent pek faydalı bir mesaj olduğunu sanmıyorum...
  5. Emine Şahin

sitemize nasıl ulaştınız ?

google de araken buldum iyiki de bulmuşum. siteye emeği geçenlere teşekkür ederim.
  6. Emine Şahin

sitemize nasıl ulaştınız ?

sitemize nasıl ulaştınız. lütfen şıklardan en uygun olanını işaretleyin. seçeneklere uygun cevaplar veriniz. saygılarımla...
  7. Emine Şahin

en güzel avatar kimde ?

konu başlığından da anlaşılacağı gibi herkes beğendiği üyenin avatarını yazacak. kendim konuyu başlattığım için ilk olarak yazmıyorum. kural gereğince herkes kendi avatarı dışında yazmak zorundadır. aksi halde mesajlar silinecektir. daha sonra belki konuyu bir ankete çevirebiliriz.
  8. Emine Şahin

bana hoşgeldin yok mu:)

ama hoşgeldin mesajını siz atmazsanız nereden bilelim değil mi :) hoşgeldiniz.
  9. Emine Şahin

merhaba

@eray öncelikle flood yapmayınız (flood:mesajların arka arkaya tekrarı) corelin demosunu bulabilirsiniz. 30 gün kullanım kısıtlamalı. forumda serial yada crack paylaşımımız yoktur. netten araştırma yaparsanız, en iyi ihtimalle corelX3 portable'sini bulabilirsiniz.
  10. Emine Şahin

merhaba

tabiiki olur. neden faydası olmasın. lakin dediğim gibi önce tahsil hayatınıza yön vermelisiniz. unutmayın ki iyi bir grafikerin kültür seviyeside en üst düzeyde olmalı. bunu zamanla daha iyi anlayacaksınız. sadece program bilgisi her şeyi çözmüyor.
  11. Emine Şahin

merhaba

@eray şu an itibari ile size tavsiyen önce tahsil hayatınızı tamamlayın. madem 15 yaşındasınız. okulunuzu bitirin. sonrası yüksek okul ...
  12. Emine Şahin

merhaba

öncelikle hoş geldiniz arkadaşım. iyi forumlar diliyorum sorunuza verilecek o kada çok cevap varki ... önce bu işi yapmaya karar vermişseniz ve kendinizde be yeteneğin olduğunu düşünüyorsanız, mutlaka grafik-tasarım okumanızı tavsiye ederim. her ne kadar işin ilmini öğrenmek her şeyi çözmesede...
  13. Emine Şahin

ambalaj

@dilokan üye adının üzerine tıklayın ve özelden masaj atın.
  14. Emine Şahin

photopaintte dekupe

ders için teşekkürler ...
  15. Emine Şahin

yüksek Çözünürlükte et, yumurta resimleri

teşekkürler ... harika bir paylaşım olmuş.
  16. Emine Şahin

Bugün Milli maç yorumları

teşekkürler ceddin çok anlamlı olmuş bu resimler. suuuusss :)
  17. Emine Şahin

rusya, çin, arap, roman ve daha bir çok font hepsi bu pakette

bu konu hakkında biraz daha bilgi rica edebilirmiyiz.
  18. Emine Şahin

Günbatimi Fotoğraf çekimi...

@Hakan KALMIŞ asıl biz ilginizden dolayı teşekkür ederiz. bilgiler için teşekkür ...
  19. Emine Şahin

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

@pulse konuyu başka bir başlıkta açınız. bu konu altında devam etmeyiniz. yada corel soru ve cevapları altında sorabilirsiniz. saygılar.
  20. Emine Şahin

coreldraw da dekupe yapmak

@asimavim_24 sorunuzdan bir şey anlamadım. konuyu açarmısınız.
Yukarı Alt