Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Vektörel Matbaa Makinası

xblack arkadaşımızın çizmiş olduğu bir makina var. kendisinden özelde görüşün. sanırım yardımcı olur.
  2. Emine Şahin

Logo Çalışması..

alternatif sunmanız faydalı olacaktır. üç logoda güzel olmuş. yalnız en son yaptığınızdaki efekt hoş olmamış.
  3. Emine Şahin

photoshop fonları{2}

@panter10 indirmek için tıklayın yazan yeri tıklayın. rapidden açılan sayfada free butonunu sonra açılan pencereden download butonunu tıklayın.
  4. Emine Şahin

turban arka fonları(vesıkalık) psd

teşekkürler arkadaşım paylaşım için. mesajınızı düzenledim. saygılarımla...
  5. Emine Şahin

Illustrator de istanbul silüyeti...

güzel bir çalışma. fakat alttaki istanbul yazısı güzelliğine gölge düşürmüş. farklı bir efekt kullanılabilirdi. yada istanbul silüetini gölge olarak ters çevireblirdiniz. istanbul yazmasanızda bunun istanbul olduğu herkesçe bilinir. elinize sağlık.
  6. Emine Şahin

Illustrator de istanbul silüyeti...

sayın ozyy forum kurallarına riayet edin. kalın harf ve renkli harf kullanmayınız.
  7. Emine Şahin

Pisik Onleyici Tasarim..

güzel bir çalışma olmuş. renk uyumu da hoş olmuş. sanırım arkalı önlü bir çalışma. ellerinize sağlık.
  8. Emine Şahin

Var mısın? Yok musun?

vermem ... belki alttaki bana verir:D:D:D
  9. Emine Şahin

en çok dinlenen müzik tarZı

kemençe :)
  10. Emine Şahin

Var mısın? Yok musun?

varım ben ama ben uçakla sen yürüyerek :) hıiişşşşşt alttaki trabzona gelirmisin. biletler senden :)
  11. Emine Şahin

logo istekleriniz

buradaki konuyu inceleyin faydalı olabilir. https://www.grafikerler.org/logo-mu-istiyorsunuz-buyrun-milyonlarca-t3384.html
  12. Emine Şahin

Merhaba Arkadaşlar..

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  13. Emine Şahin

bir kac psd fon

teşekkürler arkadaşım. kafe orgdan dışarı çıkabildiniz sonunda:D:D:D güzel paylaşım.
  14. Emine Şahin

kartvizit çalişmam

kart standartları dışında çalışılmış bir çalışma. sağ taraftaki görseliniz çok yalnız ve göze batıcı olmuş. üzerine yazdıklarınızda okunmuyor. cep telefonlarının iki kere girilmeside hatalı olmuş. tekxtlerinizin puntosunu biraz daha küçültebilirsiniz.
  15. Emine Şahin

selam arkadaşlar

hoşgeldiniz iyi forumlar...
  16. Emine Şahin

vectörel hazır logo ve desenler

@muratdag03 vektörel yada bitmap nesneler corelde açılabilir. üzerlerinde düzenlemeler yapılabilir. import seçeneği ile dosyanızı corele çağırmanız yeterlidir.
  17. Emine Şahin

merhaba eps'lerin corelde açılması ...

merhaba arkadaşım. evet yanlış yerde açtınız konuyu. ilgili yere taşıyorum. EPS dosyalarınız corelde açılır. import seçeneğiyle dosyanızı corel çağırın. üzerinde oynamak yada değişiklik yapmak isterseniz CTRL+U tuşlarıyla gurubu bozun. kolay gelsin. saygılar.
  18. Emine Şahin

küçük bir logo lazım :)

@ozyy sayın ozyy sizi bu konuda bir daha ikaz etmeyeceğim. 1) konulara uygun cevaplar verin. bunun için ilgili kişinin mesaj başlığına bakabilirsiniz. 2) şahıs yada kişisel eleştirilerde bulunmayın. 3) forumda bulamadığınız bir konu hakkında (corelde nasıl anımasyon yapıyorsun) uygun yerde...
  19. Emine Şahin

photoshop serbest çalışma

ilginç ve güzel bir çalışma... yalnız ışık yönü pek dikkate alınmamış gibi.
  20. Emine Şahin

photoshop demek bu demek bence

sonuç olarak çok başarılı bir uygulama değil. en azından toprak rengini kullanabilseydiniz daha olumlu sonuç alınabilirdi. akrep konusundada arkadaşlarla hemfikirim. uygunsuz ve çalışmanın havasına ters düşmüş. photoshop demek bu değil ...
Yukarı Alt