Arama sonuçları

1. Emine Şahin

ana okulu broşürü örnekleri ...

buyrun birkaç örnek:
  2. Emine Şahin

Kurumsal Kimlik Çalışması

şimdi ozyy de sizi destekler. bekliyorum... :)
  3. Emine Şahin

bu şekliyle kabul edilmesi beklenemezdi zaten. sizin önem vermediğiniz ufak bir ayrıntıda olsa karşıdaki müşteri hoş karşılamayabilir. kabul görmemesinin nedeni olabilir mi?
  4. Emine Şahin

"hanıöeli sokak" bu bir hata mı?
  5. Emine Şahin

Nacizane bir Çalışmam:)

@Ares her şeye bir yorumum vardır mutlaka. çalışmanızı beğenmedim de demedim. sadece gördüğümü söyledim.
  6. Emine Şahin

@Ares şahsınızla alakalı bir yorumda bulunduğumu sanmıyorum. çalışmanızda gördüklerimi yorumladım. her yoruma açık olmalısınız. zatenen bunun için foruma çalışmalarınızı koymadınız mı? iyi yada kötü eleştiriler size yada bize yol gösterici niteliktedir. ben yada bir başkasının burada kendini...
  7. Emine Şahin

sanırım illustartör çalışması. yüz kısmında çalışılması gerek. biraz daha görsellik kaltılabilir. yarım kalmış bir çalışmayı andırıyor. arkaplanda bir takım eklemelerle daha olgun bir çalışma çıkar sanırım.
  8. Emine Şahin

KİTAP KAPAĞI tasarımı

@Ares siz nerden biliyorsunuz ?
  9. Emine Şahin

Selam Arkadaşlar Ben Levent....???

hoşgeldiniz aramıza. iyi forumlar.
  10. Emine Şahin

web için templateler. (fontları içindedir.)

indirmek için resmin üzerini tıklayın.
  11. Emine Şahin

grafikerler resim

çalışmanızdan dolayı önce teşekkür ederim. ilk göze çarpan türkçe karekter sorununuz. yukarıda kullandığınız grafikerler yazısınında fontu iyi durmamış. 1. buluşma resimlerinden aldığınız resimde biraz oturtamamaışsınız. biraz daha çalışmanız iyi sonuçlar verebilir. konu yanlış yerde olduğundan...
  12. Emine Şahin

Acil Grafiker Aranıyor

@rose mesajı bırakan üyeye özelden mesaj atınız.
  13. Emine Şahin

Eva Longoria Photoshop Çalışmam (illustrated) !!!! (Lütfen yorum yapın!!!)

@grafiksanat07 yorumlarınız çalışmalara yönelik olmalı. kişisel eleştiri yapmayınız. beğenip beğenmemek yada çalışma tarzı hakkında dilediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz. bu konuda bir daha uyarı yada ikazda bulunmayacağım.
  14. Emine Şahin

Hukuk kitap kapağı:D

@aysgl bunu düşünmemiştim. teşekkürler.
  15. Emine Şahin

Hukuk kitap kapağı:D

crosları koyduğunuz yerler doruysa çok geniş çalışıyorsunuz. baya bir fire var demektir. matbaacınız kızmasın sonra :)
  16. Emine Şahin

Çalışma Böyle Olur !

mekanizmanın üzerindeki hava deliklerinde perspektif ve açı sorunu var. benim anladığında xblack arkadaşımın silah çizimini ön plana çıkarmasıydı. sanırım bu şekildeyese çalışma o zaman yerini bulmuş demektir. :):)
  17. Emine Şahin

psd KALPLER

@graffix yukarıda 3 tane part var. 3 partın içinden ikitane dosya çıkmayacağına göre... lütfen gereksiz mesaj yazmayın. indirdiyseniz içinden çıkanları yazıp bilgilendirebilirsiniz. saygılar....
  18. Emine Şahin

afiş

bu konuda takip edilecek bir yol yoktur. bir çok yol denenebilir. öncelikle işe sonucundan sorgu ile başlayalım. bu afişimizin nerede basılacağı en önemli konu. digital baskımı? yoksa afset baskımı? bu seçeneklerin net olmasından sonra, baskı tekniğine göre çalışmaya başlamak en mantıklısı...
  19. Emine Şahin

Mükemmel Fonlar 2008 YENİ

@nzlplt şimdi denedim. bir sorun yok.
Yukarı Alt