Arama sonuçları

1. Emine Şahin

High Definition Meyveler+Caps(100 adet)

teşekkürler arkadaşım iyi bir paylaşım olmuş. devamını bekleriz. saygılar.
  2. Emine Şahin

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

@doghan şu an itibari ile crt mönitörler lcd lere oranla daha kullanışlıdır. nerden mi biliyorum? lcd ile tanışmam bir seneye yaklaştı. aralarındaki farklar biraz tecrübe ile ayırt ediliyor. lakin özellikle grafik tasarımcılar için özel crt mönitörlerin olduğu hala bir duyum olarak belleğimde...
  3. Emine Şahin

Merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  4. Emine Şahin

Afiş

konular birleştirildi. saygılarımla...
  5. Emine Şahin

Milli Takım..

senin bu konuya el atacağını bildiğim için bir saattir bekliyorum. şükür sonunda ... :) akşam için ne desem ki valla. hani bir laf vardır ya arkadaşlar. akşamdam kalma ... :D:D:D he valla aynen öyleyim. zafer sarhoşu :) osmanlı torunları yine viyana kapılarında not: ceddindeden senin bu büyük...
  6. Emine Şahin

Psd Çocuk Fonları

@manhüt arkadaşım zamanla upload sitelerinden veriler kademeli olarak siliniyor. 2+3+4 çalışıyor. 1. si yenilenecektir. link en kısa zamanda yenilenecektir. saygılar.
  7. Emine Şahin

indesign hakkında sorularınız için

@mercan aşağıdaki linki tılayın. vidolu anlatım. umarın işinizi görecektir. saygılarımla http://www.video-tutes.com/player/player.php?id=1548&T_id=8
  8. Emine Şahin

Girls T-Shirt Design

teşekkürler arkadaşım. güzel bir paylaşım.
  9. Emine Şahin

Çin İğnesinde Eğimli Desen Vermek??-Yardım

@pulse bu tarz mesajlarınızı ilanlar sayfamıza açnız. saygılar...
  10. Emine Şahin

kendi tasarımım

@istanbullut arabaya dikkat ettiniz mi. açık bir rengin üzerinde duyor ama rabanın gölgesi ve arkafonda ki griliğin belli bir noktadan sonra koyu renk olması araç için zemin oluşturmu. ordaki koyu griliğin devam etmediğini düşünürseniz arabanız havada kalmış olur. tıpkı yukarıdaki yazınız gibi...
  11. Emine Şahin

karışık meyveler yüksek çözünürlükte

buradan indirin: http://rapidshare.com/files/122369434/kar__305___351___305_k_meyveler.rar.html
  12. Emine Şahin

kendi tasarımım

"tasrım tolga" buraya bir açıklama getirir misiniz. yanlış anlamadı isem "tasarım tolga" mı olacaktı ? birde altta küçük CarWalls.com. resmi aldığınız sitemi? üstteki yazıda türkçe karakter sorunu göze çarpıyor. kırmızı renkleride biraz aykırı duruyor. saygılar...
  13. Emine Şahin

DenizLerin SevimLi balığı Yunus :)

teşekkürler...
  14. Emine Şahin

mrb

günaydın arkadaşım hoşgeldiniz. umarım forum kurallarını okumuşsunuzdur. renkli harf kullanmayınız lütfen. iyi forumlar dilerim.
  15. Emine Şahin

Mac mi? Pc mi?

sayım adobe mesajlarınızı takip ediyorum. siz boş konuşmazsınız diye düşünüyorum ama, böyle boş anketlere takılmayın ifadenizi yadırgadım açıkçası. lakin anketlerin maksat ve sonuçları çok önemlidir. bu ankette de üyelerimizin ne kullandığını görebilmek ve pc veya mac arasında tercih yapmak...
  16. Emine Şahin

Graphics- Vector Fashion Collection

teşekkürler arkadaşım. paylaşımlarınızın devamını dileriz. ellerinize sağlık.
  17. Emine Şahin

herkese slm

selam... hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  18. Emine Şahin

günbatımı ResimLeri...

güzel kareler. hoş. paylaşım için teşk. ed.
  19. Emine Şahin

PNG formatında bir kaç gül ...

resmin üzerini tıklayın ve indirin...
  20. Emine Şahin

Papatya ResimLeri :)

çok güzeller. teşekkür. ed.
Yukarı Alt