Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

başarılı çalışmalar. keşke scannerde tarama şansınız olsaydı. daha net bir görüntü alabilirdik.
  2. Emine Şahin

Mrb

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  3. Emine Şahin

babalar günün kutlu olsun babacığım

BENİM BABAM Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle, omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası, Bafra'dır cigarası, yüreğindedir yarası, altı çocuk büyütmüş, bir işçi maaşıyla, bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam, ağlama naçar babam, kara gün geçer babam hey! Bir kapıyı...
  4. Emine Şahin

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

ortalamayı yükseltmemek için sabrettim durdum ama olsun 24/35 ortalamsının içindeyim.:)
  5. Emine Şahin

ufak bi çalışmada benden...

araca modifiye yaptığınız tabiiki belli. ve sonra deyince sanki ilk resim üzerinde oynama yapmışsınız gibi anlaşılıyor. kırmızı kontrastı çok vermişsiniz. ayrıca motor üzerindede mi oynadınız yağ kaçırıyo:D:D:D yerler berbat olmuş :eek::eek: çalışmanız uygun yerde açılmamış. taşıyorum.
  6. Emine Şahin

ufak bi çalışmada benden...

burada ne yapmak istediniz anlamış değilim. ve sonra derken, ilk resim üzerinde mi oynama yaptınız? ilk resimle ikinci resim arasında açı farkı var. sanki ikisi aynı resim değil. daha açıklayıcı bilgi verirseniz birşeyler söyleme şansımız olabilir. teşekkürler.
  7. Emine Şahin

Film çıkış makinası...

arkadaşlar öncelikle şu link verme işine bir değinelim. link vermek serbesttir. fakat, linklerin içeriği ve mesajlardaki konumu itibari ile silinip silinmemesi yönetim elindedir. örneğin reklam içerikli olduğu düşünülen linkler derhal silinir. yada bir font sitesi gibi logo sitesi gibi yararlı...
  8. Emine Şahin

selamlar

aaaa. yatıyada bekleriz arkadaşım. misafir dediğin üç gün. hep kal arkadaşım ... :)
  9. Emine Şahin

karakalem çalışmam

sanırım saçlarını çizmeye gerek yok. bu resim ne zaman yapıldı bilmiyorum ama... arkadaşta saç problemi var sanki:D:D:D ilerde başında saç kalmayacağı için;)çizmeye gerek yok sanırım...:eek::eek::eek:
  10. Emine Şahin

karakalem çalışmam

tebriler efsunlu.... çok başarılı bir çalışma. alttaki orijin resmi görmeden önce acaba serdar ortaç mı bu diye düşündüm. gözlere dikkat ederseniz bu dediğime hak vereceksiniz. gözlerin diğer kısımlara göre daha iyi çalışılıp ön planda kalması dezavantaj gibi durmasına karşın orantıları net...
  11. Emine Şahin

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

ilk çalışmanızda yazılarınızın okunurluluk oranı çok zayıf kalmış. ikici çalışmanızın daha önce forumda yayınlanması iyimser tarafımdan bakarak sizin daha önceden farklı bir kullanıcı adı ile yayınlamış olabilceğiniz ihtimali üzerinedir. saygılarımla...
  12. Emine Şahin

Ateş efekti ( resimli anlatim )

@ozyy yukarıdaki konuya dikkat ederseniz. bu bir ders. sizinde faydalı olabileceğini düşündüğünüz, ama basitte olsa birkaç ders sunmanızı bekleriz. zira burada yeni öğrenen arkadaşlar bu basit bilgilere bile muhtacken. bakınız iki mesaj yukarıda arkadaş Filter > Render > Lighting Effects aktif...
  13. Emine Şahin

Vektörel Orjinal 42 Adet sertifika (CDR - No Rapid)

paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. indirdim baktım. CDR formatında sertifikalar var. müsadenizle konu başlığınızda küçük bir düzenleme yaptım. saygılar sunar paylaşımlarınızın devamını bekleriz.
  14. Emine Şahin

serbest çalışma bi göz atın

renkler güzel. uyumlu olmuş. hazır fırçalardan çıkmış bir çalışma gibi. özellikle şehir silüeti. arkada kullanılan efektte çok fazla tasarımlarda kullanılan bir nesne halina geldi sanırım.
  15. Emine Şahin

Background'lar Yüksek Çözünürlükte

linkte bir problem yok. tekrar deneyiniz.
  16. Emine Şahin

Güzel background

@xcripto eps (photoshop) ai (adobe illustratör) mesajın hemen altında yazıyor zaten dikkat ederseniz... bütün grafik programlarında kullanabilirsiniz.
  17. Emine Şahin

T-SHİRT DESENİ cdr formatında

teşekürler arkadaşım paylaşımınız için.
  18. Emine Şahin

merhaba eps'lerin corelde açılması ...

sorularınız için önce forumda arama yapın. uygun seçenek bulamaz iseniz uygun yerde uygun başlık açarak sorunuz.
  19. Emine Şahin

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

genel anlamada sorulmuş bir soru. neden mi? tasarım deyince bizim aklımıza grafiktasarım. yada digital ortamlarda hazırlanan bir takım görsel ve teknik döküman akla gelir. ama aslında bu böyle değildir. tasarım genel bir kavramdır ve digital ortamda başlayıp matbaada son bulmaz. bir çömlek...
  20. Emine Şahin

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

diğer çalışmanızla aynı görünüyor. en azından bunu mavi tonlamalarda yapsaydınız daha hoş olurdu. en azından farklı bir yüzü olabilirdi.
Yukarı Alt