Arama sonuçları

1. Emine Şahin

selam arkadaşlar

umarım forumumuzdan azami derece faydalınırsınız. saygılarımla.
  2. Emine Şahin

Selam Arkadaşlar Hoş Geldin Yokmu

selam. sizde hoşgeldiniz.
  3. Emine Şahin

microsoft office Access

bu konuyla ilgili excell forum siteleri var. buralardan araştırmalar yapabilirsiniz.
  4. Emine Şahin

benim resimlerim

foruma resim ekleme konusunu inceleyiniz. saygılarımla...
  5. Emine Şahin

corel draw power clip te resim kaymasını engellemek

söylemiş olduğunuz ayar power clip yaptığımızda resmi ve nesneyi ortalamak için. sizin söylediğiniz ayar sekmesindeki chek kaldırılırsa resmi tekrardan ortalamak yada ayar yapmak zorunda kalınacaktır. resim kayması asıl bu işaret kaldırılınca ortaya çıkar. aksine sorun çözülmesi değil sorunun...
  6. Emine Şahin

bunlarda benim çekimlerim

fotolar üzerinde oynamalar yapmışsınız. orijinlerinide kysaydınız güzel olabilirdi. emeğinize sağlık.
  7. Emine Şahin

Selam Arkadaşlar Hoş Geldin Yokmu

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  8. Emine Şahin

arka plan

@antalyahaber bu konuya bir ekleme yapayım. arma seçeneklerinde çok büyük görseller gibi seçeneklerinizi çoğaltabilirsiniz. saygılar.
  9. Emine Şahin

el yazısı fontları

şimdi denedim link çalışıyor. dosyalar sağlam. şifresi: grafikerler.org saygılar...
  10. Emine Şahin

arka plan

@dudaş nasıl bir şey istediğinizi de yazarsanız daha faydalı olmaz mı?. isteklerinizi net ifade edin lütfen.
  11. Emine Şahin

Freehand Clipart

öncelikler forumda arama yapın. sonra konu açınız. https://www.grafikerler.org/insan-clipart-t3083.html
  12. Emine Şahin

Küresel Isınma!..

orada bir ağaç görseli takıldı gözüme. acaba bu dünyamı diye düşünürken yok yok orada ağaç var bu güneş olabilir diye düşünmeye başladım. kullandığınız görselden bir mana çıkarmak çok güç. daha etkili bir kompozisyon tasarlayabilirsiniz. yazı karakteri uygun düşmemiş. noktalama işaretleri...
  13. Emine Şahin

merhaba

hoşgeldiniz. sanırım yeni konu nasıl açabilir olacaktı. yanılıyor muyum?
  14. Emine Şahin

arka plan

anasayfada depo grafik başlığında paylaşımlar mevcut. arama butonundan da arama yapalirsiniz.
  15. Emine Şahin

kendi çekimim dondurma fotoları

paylaşım için teşekkürler. yalnız foruma resimler hakkında bir ön izleme resmini doğru yüklerseniz daha iyi olacaktır. ben şimdilik düzenledim. foruma resim ekleme konusunu imzamdaki linke tıklayıp incelerseniz iyi olur. saygılarımla...
  16. Emine Şahin

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

açtığınız konu başlıklarından arama yapın. konularınızı uygun yerlerde açın. saygılar.
  17. Emine Şahin

arka plan

forumda arama yapmadan konu açmayınız. bununla ilgili örnekler mevcut. lütfen önce arama yapın.
  18. Emine Şahin

saat fotoğrafları yüksek çözünürlükte

teşekkürler arkadaşım paylaşımınız için.
  19. Emine Şahin

Slmlar Nar Lokumu Arıyorum arkadaşlar

üstteki resimleri tıklayın yada, alttaki linkide tıklayın. bu da farklı bir resim buradanda indirebilirsizin.: http://rapidshare.com/files/119502950/LOKUM.rar.html
  20. Emine Şahin

grafiker topluluğuna selamlar

slm. iyi forumlar. hoşgeldiniz.
Yukarı Alt