Arama sonuçları

1. Emine Şahin

kopyalamaya izin vermeyen resimler

ama istenilen kalitede olmuyor değil mi? :)
  2. Emine Şahin

Grafik tasarımı nedir? Lise Ödevi :(

GRAFİK TASARIM NEDİR? Tasarım Nedir? Design sözcüğü Latince kökenli 'designare'den türemiştir; anlamı 'bir şeye işaret etmektir'. Etimolojik anlamda, uzakta...
  3. Emine Şahin

kapak çalışması (çanakkale destanı)

kitap bilgisi eksik. basımevi yada yayın evi vs. eğer bunun basılmasını düşünüyorsanız çalışma tekniğiniz yanlış. verdiğiniz bol efektlerde cabası... saygılar.
  4. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

mac için corel var. fakat temin etme konusunda yardımcı olamam. temini konusunda lisanslı program edinmeniz menfaatinize. saygılarımla...
  5. Emine Şahin

merhaba bende geldim

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  6. Emine Şahin

kapak çalışması (çanakkale destanı)

çalışmanız hakkında daha geniş bilgi verir misiniz. ne olduğunu bilirsek ona göre bir eleştiri getirebiliriz. kapak demişsiniz. dergi kitap kapağımı.?
  7. Emine Şahin

buda benim tasarladığım bir çalışma.

bilginize kabiliyetinize söyleyecek bir şeyim yok. zira sizi tanımam. ben sadece gördüğüm şeyi yazdım. ukalıklada hiç ilgim olmadı tanımam kendilerini. konuyu yanlış yere açmışsınız o halde. ilgili yere taşıyorum. serbest bir çalışma diyelim buna.
  8. Emine Şahin

herkese slmlar

selamlar. hoşgeldiniz.
  9. Emine Şahin

hangi meslekteniz

ilgilenirler. ama meslek icabı değil. o zaman grafiker olmazdı:)
  10. Emine Şahin

hangi meslekteniz

sizce ne olabilir? :) grafiker...
  11. Emine Şahin

logo çizen arkadaşlar dikkat edin yoksa !...

logoyu anımsatması bile yeterlidir. tabiki telif hakkı alınmışsa..
  12. Emine Şahin

logo çizen arkadaşlar dikkat edin yoksa !...

geçen gün gazetede görmüştüm. bir iki ay geçmiş tarihi. sonra nette araştırdım biraz. Apple ile New York Belediyesi "elma" yüzünden mahkemelik oldu. Apple, belediyenin çevre kampanyasında Apple'ın logosunun kullanıldığını iddia etti.. haber aynen böyleydi... sizce aşağıdaki logolar biribirine...
  13. Emine Şahin

Dürbün

ders olarak çalışmalarınızı her zaman ekleyebilirsiniz. çalışmalarınızı bekliyoruz saygılarımla...
  14. Emine Şahin

buda benim tasarladığım bir çalışma.

foruma resim ekleme konusunu inceleyiniz. ayrıca bu çalışmanıza logo denemez. logo nedir nasıl olmalıdır konusunu incelemenizi tavsiye ederim. saygılar ...
  15. Emine Şahin

corel draw power clip te resim kaymasını engellemek

konu başlığınızla bir bağlantısı yok o zaman. siz öyle kullanıyo olabilirsiniz. ama bu özelliği kullanmak için ta resminizi objenize göre yada objenizi resme göre çizmeniz gerek. her iki durumdada bu özelliği kullanırsanız sağlıklı sonuç alırsınız. bir açıklamada eklemek istiyorum. resimleri...
  16. Emine Şahin

Afiş Çalışmam

yazı karakterlerinin birden çok kullanılması nasıl kötü ise aynı yazı karakterinin tek kullanılmasıda o denli kötüdür. ayrıca bir afişte vurgulanmak istenen ifade biraz büyük yada bold karakterler yada yerine göre farklı renklerle ifade edilir. siz hen çok yakında hemde zara ifadelerini büyük...
  17. Emine Şahin

film afişi tasarımım

oyuncular türk. editörü yapımcısı, yönetmeni, film şirketi yabancı... bi şey anlamadım uluslararası bir film olsa gerek.
  18. Emine Şahin

Bir Kaç Tane Farklı Çalışmam

siz söylemişsiniz zaten gölgelendirmelein sorunlarını. genel olarak güzel. tabii asıllarını bilemiyoruz. kıyas yapmakta fayda vardır. iyi çalışmalar.
  19. Emine Şahin

Slm Yeniyim :) Burda Bir Kac Calısmalarım.

ilginç ve güzel çalışmalar. tebrikler. başarılar dilerim.
  20. Emine Şahin

Hayali Alem!

karakalem değilde biraz renkli kalem çıkmış :)
Yukarı Alt