GRAFİK TASARIM NEDİR? Tasarım Nedir?
Design sözcüğü Latince kökenli 'designare'den türemiştir; anlamı 'bir şeye işaret etmektir'.
Etimolojik anlamda, uzakta...
kitap bilgisi eksik.
basımevi yada yayın evi vs.
eğer bunun basılmasını düşünüyorsanız çalışma tekniğiniz yanlış.
verdiğiniz bol efektlerde cabası...
saygılar.
bilginize kabiliyetinize söyleyecek bir şeyim yok.
zira sizi tanımam. ben sadece gördüğüm şeyi yazdım. ukalıklada hiç ilgim olmadı tanımam kendilerini.
konuyu yanlış yere açmışsınız o halde. ilgili yere taşıyorum.
serbest bir çalışma diyelim buna.
geçen gün gazetede görmüştüm. bir iki ay geçmiş tarihi.
sonra nette araştırdım biraz.
Apple ile New York Belediyesi "elma" yüzünden mahkemelik oldu. Apple, belediyenin çevre kampanyasında Apple'ın logosunun kullanıldığını iddia etti..
haber aynen böyleydi...
sizce aşağıdaki logolar biribirine...
foruma resim ekleme konusunu inceleyiniz.
ayrıca bu çalışmanıza logo denemez. logo nedir nasıl olmalıdır konusunu incelemenizi tavsiye ederim.
saygılar ...
konu başlığınızla bir bağlantısı yok o zaman.
siz öyle kullanıyo olabilirsiniz. ama bu özelliği kullanmak için ta resminizi objenize göre yada objenizi resme göre çizmeniz gerek. her iki durumdada bu özelliği kullanırsanız sağlıklı sonuç alırsınız.
bir açıklamada eklemek istiyorum. resimleri...
yazı karakterlerinin birden çok kullanılması nasıl kötü ise aynı yazı karakterinin tek kullanılmasıda o denli kötüdür.
ayrıca bir afişte vurgulanmak istenen ifade biraz büyük yada bold karakterler yada yerine göre farklı renklerle ifade edilir.
siz hen çok yakında hemde zara ifadelerini büyük...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.