Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Basit Bir Mask Çalışması(Video)

teleşekkürler. güzel bir çalışma olmuş. derslerinizin devamını bekleriz.
  2. Emine Şahin

Arkalı Önlü El İlanı Çalışmam

@graphicer_eylem foruma resim eklemek vs. altta imza kısmıma bakın...
  3. Emine Şahin

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

son düzenlemenizden sonra koysaydınız daha iyi olmazmıydı?
  4. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@zeybek arkadaşım zaten mümkün değil demiştim. jpeg yaptığınız dosyanın üzerinde artık oynayamazsınız. üzgünüm ama baştan tekrar çalışmak zorundasınız.
  5. Emine Şahin

@zeybek üzgünüm bunun üzerinde oynama yapmanız mümkün değil. export komutuyla dosyanızı kaydetmeyin. üzerinde sonradan oynamak ya da değişiklk yapmak isterseniz, fie menüsünden save (CTRL+S) veya farklı kaydet seçenekleri ile kaydedin.
  6. Emine Şahin

Logo Yorum İsteği

karakterlerin biri biriyle oranından bahsediyorum derken, kısaca şöyle söyleyeyim o zaman. çeketlerde rozet takalar bilirsiniz. bu rozetler çeketin orantısına göre çok küçüktürler. ama takıldıkları yaka kısmınına göre ise orantı gayet yerindedir.
  7. Emine Şahin

@zeybek kayıt ettiğiniz dosya türü nedir? farklı bir formatta kayıt etmiş olabilirsiniz. corele sürükle bırak, open komutuyla birde import seçenekleriyle deneyin. şayet dosyanızı upload edip yollarsanız bir bakmamızdada fayda olabilir.
  8. Emine Şahin

PANORAMİK fon..

umarım işinizi görür. resimlerin üzerini tıklayın ve indirin.
  9. Emine Şahin

Logo Yorum İsteği

2 ve 3. logolar üzerinde durulabilir. yanız zarif ve şıklık adına da çok ince karakterler kullanmışsınız. çizgilerinizde öyle. iki adım geriden bakar mısınız logolarınıza. seçebiliyorsanız sorun yok o zaman. karakterlerin biri biriyle oranından bahsediyorum yalnız.
  10. Emine Şahin

@zeybek kaydetmeniz gereken bir dosyayı kaydetmeden çıkış yaptı iseniz bunun geri dönüşü yoktur. bu bütün programlarda böyledir. lakin programın hata vermesi elektrik kesintisi gibi sonuçlarda ancak geri kurtarılabilir...
  11. Emine Şahin

Ben de geldim..

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  12. Emine Şahin

Denemeler

kendinizi denemek adına mı yaptınız? öyle yapmışsanız, şeklin orijinalinide koysaydınız farkı görebilirdik. şimdiki hali için bir şey söylemek güç.
  13. Emine Şahin

mrb arkadaşlar

@cku83 hoşgeldiniz arkadaşım.
  14. Emine Şahin

Bursa Logosu lazım

umarım işinizi görür (CDR) resmin üzerini tıklayın
  15. Emine Şahin

Buda benim bir çalışmam herkez baksın bakalım

evet güzel olmuş. katkıda bulunmak adına söylemeK istiyorum ki; alfabemizin harflerini ampul şeklinde yUvarlasaydınız bir anlam kazanabilirdi. bu figürü siz mi yaptınız? biri erkek biri bayan olması daha mantıklı olurdu kanaatimce. birde "er" ve "org" neden kırmızı. bir özelliği mi var.
  16. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

@kanalga siz ne anladınız ???
  17. Emine Şahin

Oynamak İster misin? (Photoshop çalışmam)

arkadaşlar mesajlarımızda küçük hatalar olabilir, hoş görülebilir de ortaya koyduğumuz çalışmalarda hata kabul etmez. zaten bunun için çalışmalarımızı paylaşmıyor muyuz? o halde her ikinizin dediği gibi iki ayrı cümle kuruyorum. siz cümleyi okuyunca anlam ya da imla hatası varmı düşünün o zaman...
  18. Emine Şahin

Yüksek kalitede gıda resimleri

teşekkürler adminim. süper bi paylaşım oldu...
  19. Emine Şahin

Matbaa Makinası Komori 6+1 Corel Çizimi

@serseri arkadaşımız galiba cepten çok mesaj atanlardan.:D:D ondandır ki bu tarz kısaltmalarla cevap yazabilmiş. arkadaşımıza burada kontür yada 160 karakter sorunu olmadığını hatırlatalım...:p:p
Yukarı Alt