Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Işte Yeni Bir üyelik Daha :)

foruma hoşgeldiniz... >>>forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...<<<
  2. Buse Türüdü

Resim İstek

bende, ağaçta mahsur kalmış kedi resmi istiyorum...;)
  3. Buse Türüdü

Fotoğraflarınıza ışık eklemek ( resimli anlatım )

ders için teşekkürler...;)
  4. Buse Türüdü

karakalem çalışması**açılış***

teşekkürler arkadaşlar...:)
  5. Buse Türüdü

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün yardımcı oluranız teşekkür ederim

aramıza hoşgeldin irem... >>>forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle..;);)<<<
  6. Buse Türüdü

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

ders için teşekkürler...!;)
  7. Buse Türüdü

logo calışmam için yorumunuzu bekliyorum

bence; *** renk uyumu olmamış... ***yazı tipi basit kaçmış.... *** a-k-r harflerinin uçları uzamış,kötü duruyor.... ***ayriyeten bence; bir logoda amblem olması şart... ama bence..;) üzerinde biraz daha çalışırsan, bu logonun daha güzel olacağından eminim..;)
  8. Buse Türüdü

afiş tasarımı örnekleri

arkadaşlar; afiş tasarımı örneklernizi bu başlık altında toplarsanız iyi olur... en azından afiş tasarımı ile ilgili örnekler bulunur forumumuzda hem de bilmeyenler öğrenmiş olur(ben dahil:)) en yakın zamanda örneklerinizi bekliyorum..!
  9. Buse Türüdü

Font Siteleri

bilgi için teşekkürler...!
  10. Buse Türüdü

Karakalem Çalişması

@CNM eğer anlamadan yorumlasaydım,en başta yasdığım eleştirilerim şu an orda durmazdı.. ayriyeten ben size teşekkür ederek konuyu kapatmıştım fakat bu konuyu ateşleyen metin sizin metininizdir...şu ki; bnm ders verdiğim metini alıntı yapıp siz yukarıya koydunuz... kendimi savunma hakkı...
  11. Buse Türüdü

Karakalem Çalişması

@CNM ben hiçbir zaman kendi yaptığım işlerle,başkasının işlerini karşılaştırmadım,karşılaştırmadım da...!!! ** ayrıca; ben ne yaptığı bilen,yaparken düşünen,yazılanın nereye gideceğini BİLEN biriyim... eleştiri yaparken de,eleştirimi düşünerek yaparım...!!! adı üstünde eleştiri...
  12. Buse Türüdü

merhaba

@dreamgirl gerçekten bana da öyle geliyor... belki de forumun akışkanlığından ve kkonularından,gerekse üyelerden kaynaklanan bir bağımlılık burası.... ben daha önce hiçbir forum sitesinde 10 dk'dan fazla durmam ama bu forumda sabah-akşam burdayım,burada olacağımda...!;);););)
  13. Buse Türüdü

bi yorum!!!

bencede 2. çalışma ----1.sine karşın daha güzel...
  14. Buse Türüdü

Karakalem Çalişması

@Burak ""photoshop kullananlar bunu anlar"" demişsiniz... bu forumdaki çoğu kişi ve BEN photoshop kullanmasını ve karakalem çalışması yapmasını az çok biliyoruz.... ben CNM'ı eleştirdim ama yinede eline sağlık dedim ve teşekkürümü ettim...! ***unutmayınız ki forum siteleri eleştri yapmak...
  15. Buse Türüdü

corel draw eğitim

arkadaşlar sizlere coreldraw derslerinin video ile anlatıldığı bir dosya veriyorm... kendi upload'ımdır.... şifre yoktur...! http://rapidshare.de/files/38596085/corel_dr_dersleri.rar.html iyişallah işinize yarar..!
  16. Buse Türüdü

merhaba

aramıza hoşgeldin dreamgirl... forumda güzel vakitler geçiren dileğiyle..!:)
  17. Buse Türüdü

Yükleniyor Ekranı

ders için teşekkürler...;)
  18. Buse Türüdü

Font Siteleri

@usobder benim bildiğim kadarıyla program program eklenmiyor... bilgisayarına ekliyorsun o yazı tipini... yanlış bliyorsam lütfen düzeltiniz, yazı tipini bilgisayarına ekliyorsun....ekleyebilmek için ise; C:\Windows\Fonts kısayoluna ekleyerek corel'de kullanabilrisin... ben böyle...
  19. Buse Türüdü

Font Siteleri

@st_anger_turk evet hepsi,tamamen ücretsiz....:)
  20. Buse Türüdü

photoshop cs3 eğitim cd'Si

@accurate arkadaşım verdiğim linkte anlatılmış.. burayta tıklayarak indirisen,rahatça indirmeyi öğrenebilrisin... bu arada rapidshare'de bir dosya indirdikten sonra ya modemi kapatıp açman gerekiyor, ya da 1 saat beklemenn... rapidshare'den hesabın yoksa bunlardan birisini yapman...
Yukarı Alt