Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Yaratıcı Manipülasyon Örnekleri - Sürekli Güncellenecek..

Hayal gücü ve yetenek birleşince ortaya neler çıkıyor.... Bu nefis çalışmaları derleyip bizimle paylaştığın ve gözlerimizin pasını sildiğin için teşekkürler...
  2. Erkal COŞKUN

otomatik stroke kaldırma

@Mesut ADIGÜZEL Sadece sağ tıklamak bir şey ifade etmez, eğer her hangi bir nesne seçili ise ona ait olan kontur/stroke var ise kaldırır. Ama bir şey seçili değil iken sağ klik yaptıktan sonra ayarların sabit kalması adına üstte bahsettiğim seçenekleri işretlemelisiniz... Yoksa her çalışmada...
  3. Erkal COŞKUN

otomatik stroke kaldırma

Boş bir sayafa açın, hiç birşey yazıp çizmeden renk paletinin en üstündeki çarpı işaretine (dolgu /renk yok) sağ klik yapın, açılan kutucukta Artistic Text ve Paragraph Text kutucuklarını işaretleyip diğerlerinde işaretli olan varsa kaldırıp okey deyiniz... Sorununuz çözülecektir...
  4. Erkal COŞKUN

Broşür çalışması nasıl olmuş ?

Afiş çalışmasına göre daha başarılı olmuş...
  5. Erkal COŞKUN

Afiş çalışmam nasıl olmuş ?

Hemen hemen bütün fotoğraflar arasında poz ve renk farklılıkları var, silaj deposu diyebileceğim fotoğrafın perspektif sorunu var ve karanlık bölgelerinin açılması gerek. Oradaki sarı yükleyici çok sırıtmış. Traktör havada asılı kalmış. Gökyüzü mavisi naturel değil. Logoda Hasan Güner'in dediği...
  6. Erkal COŞKUN

Fikir verir misiniz?

Arkadaşlarla hemfikirim. 1. çalışma üzerinde durmalısınız....
  7. Erkal COŞKUN

Logo çalışmaları

İlk çalışmalar için umut verici, en azından fantaziye kaçmamışsınız :) Yolunuz açık olsun...
  8. Erkal COŞKUN

Katalog Sayfaları Hk.

Çalışmayı tek tek sayfalar halinde hazırlaman, baskıya hazırlayacak kişi için ekstra yük ve karmaşa oluşturur ve sayfaların sırasının karışması ihtimalide var... Tek bir PDF olarak yollaman riski azaltacaktır...
  9. Erkal COŞKUN

inşaat firması logo denemem

Logo çalışmalarının çoğunda şunları görüyorum; Abartılı efektler, sağdan soldan çizgiler, harfleri sündürmek, orasından burasından kesmek... Bir hareket olsun, değişik dursun diye... Ama yaptığımız her müdehalenin logoya kattığı bir anlamı, bir ifadesi olması gerekir. Firmanın kurumsal...
  10. Erkal COŞKUN

Canlı model-desenlerim

Bu konuda profesonel gözle bakıp yorum yapabilecek ne bilgim, ne de yeteneğim var ama benim gördüğüm yarım saatlik süreler için oldukça başarılı oldukları. Yeteneği olan birisinin çabalarının izleri var çalışmalarda zaten. Yolunuz açık olsun....
  11. Erkal COŞKUN

Tutku Yazılım Logo Çalışması

Şahsi görüşüm bu fontun yazılım firmasına uymadığı yönünde... Değiştirmeli, daha modern bir font kullanmalısınız....
  12. Erkal COŞKUN

noktayazilim.tk | Logo Çalışmalarım

Bunlardan logo olmaz. Bunlara olsa olsa fantastik karalamalar diyebiliriz... Logo yapmak için önce logo nedir bilmek gerek, ki sonra hataları, yanlışları söyleyelim... Logo konusunda araştırmalar yapıp, örnekleri inceleyip, daha sonra oluşacak altyapı üzerine yapacağınız çalışmaları tekrar...
  13. Erkal COŞKUN

3D el

Çizimleri gördükçe kıskandığım kişilerden birisniz... Her çalışmada ayrı bir etki, ayrı bir derinlik, başarı var.. Seyretmek çok keyifli... Elinize sağlık.
  14. Erkal COŞKUN

Ayakkabı-karakalem..

Yapmak şöyle dursun 20 dakikada ben o ayakkabıyı ancak giyer, bağlarım :) Oldukça başarılı ve gelecek vadeden bir yetenek... elinize sağlık...
  15. Erkal COŞKUN

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

En yakın arkadaşım matbaacı idi. Sürekli hata yapan ve iş bilmeyen grafikerlerden bıkmıştı. Bana geldi, senin yapamadığın iş yok, bu işide yaparsın, gel grafiker ol, bizi kurtar dedi. Bende kıramadım, oldum :) O gün bu gündür elimizden geldiğince ve kendimizi geliştirebildiğimizce vektör senin...
  16. Erkal COŞKUN

corel draw tüm sayfalar

Edit / Find and Replace / Replace Text Açılan yerede Find kısmına değişecek mevcut yazı ( yada isim), replace with kısmına iste yerine gelmesini, değişmesini istediğiniz yazı yada isim... Sonra Replace all seçeneğine tıklayın, işinizi görmesi gerek...
  17. Erkal COŞKUN

Başkentliler Katalog Çalışması

@Murat VARDAR Teşekkür ederim Murat Bey... @Özgül Şımartıyorsunuz :):)
  18. Erkal COŞKUN

@Mehmet ÖZDEMİR Teşekkür ederim...
  19. Erkal COŞKUN

@Hasan Güner @Hasan YILDIZ @Aslı SAYILIR Teşekkür ederim...
  20. Erkal COŞKUN

Süpürgelik ve zemin pervazı üreten bir firmaya katalog çalışması....
Yukarı Alt