Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın.......
  2. Şener CANÖZ

Hayattaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok...

Teşekkür ederim Murat VARDAR. Benim geliştirdiğim bir taktik var; Acının içindeyken en kötüsünü düşünüyorum mesela ölüyormuşum artık gibi herşey bbitiyormuş gibi, ve acı veren durum bana karşı yavaş yavaş etkisi azalıyor daha ilerisi ne olabilir diyorum. Zaman alan bir yol bu tabi benim için.
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

harabe / batık... içim; yanar kor dışım; keskin buz kalbim der; konuş dilim; sus sonsuz... için için yanmak zormuş, mecaz aciz dilimi yormuş, soğuk ıslak bu rüzgarlar, bak içimde girdap olmuş... kalbime kızgın bu şaşkın dilim anlatamıyor ki yazsada elim içimi sızlatan yaram çok derin yer...
  4. Şener CANÖZ

3lü Broşür Mockup-PSD

teşekkürler
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Tünaydın.....
  6. Şener CANÖZ

Hayırlı Kandiller

Amin, seninde kandilin kutlu olsun.
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kara boşluk Aklımdakinin içinde yaşıyorum, kilitlendim zincirleri kıramıyorum, bir ses, bir kıvılcım, bir yer olsa, kara boşluktayım yere basamıyorum...
  8. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ekşi acı dipsiz bir uçurumda düşüyor olmak, sanki doğamadan tekrar kabire konmak... yaşamadım saydım, bu dünyaya bakamadım, ateş gibi yaktı geçti, ekşi ve acı dilimde kalan tad...
  9. Şener CANÖZ

coreldeki çalışmayı photoshopa nasıl aktarabilirim

http://corelturk.blogspot.com/2008/07/corelden-layeli-psd-yapmak.html
  10. Şener CANÖZ

photoshop taki tasarımı layer ile birlikte corele taşımak yardım

Efektleride beraberinde alabilirsin bu mümkün layer olarak. Efekt lerin özelliklerini boz font ları rasterize et yani convert le (layer lara sağ tıklayınca açılan menüleri incele) PSD kaydet Direk corel içine atınca oluyor layer layer, (bitmap olarak tabi)
  11. Şener CANÖZ

CMYK ve RAL kodları Hakkında

@emre2353 En kısayoldan En yakını= ( Pantone 492 C & Ral 3004 ) e=mc2
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın dın dın dınnn....
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı olsun İsmail ÇOBAN tebrikler. Allah mesud etsin, tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın inşAllah. (Amin)
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Herkese günaydın olsun, bir kişi hariç.
  15. Şener CANÖZ

lion heart ...

Eline sağlık çalışmalarında duyguyu görebiliyorum...
  16. Şener CANÖZ

Selam arkadaslar.. AT siyah beyaz....

@meganne Ben de üstad değilim ben böyle çizimler bile yapamam herhalde, benimde hiç bir sertifikam yok, hatta ortaokul 1.sınıftan terk ettim ben okulu. Sadece gördüklerimi söylemeye çalışıyorum bu sitede "işe yarar belki" diye. Birilerine faydan oluyorsa ne mutlu bana.
  17. Şener CANÖZ

Günbatimi Fotoğraf çekimi...

Teşekkür ederim.
  18. Şener CANÖZ

Dijital Fotoğraf makinesi alma rehberi

Teşekkür ederim.
  19. Şener CANÖZ

Fotoğraf Çekerken Bunlara Dikkat Edin

Teşekkür ederim.
  20. Şener CANÖZ

Fotoğraf Nedir ?

Teşekkür ederim.