Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

@Şener CANÖZ @clenzi Eğer sen sen kafama 3 kere vur ! Diğer yarın ile (inekarabasıyla) arada karşılaşıyoz buralarda, görürsen selamımı söyle...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

"yar" . Aşk, bir uçurumdan düşmek gibi bir şey, İşte bu yüzden sevgili’ye “yar” denir… ________________Hz. Mevlana . İşte bu söz Ben’de çok büyük etki bıraktı.. Gözlerim yaşardı... aklım şaştı, Sevgili bu kadar kısa ve öz anlatılabilir. Bedenim yok oldu, Ruhum ortada yalnız kaldı...
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

@clenzi Sen kimsinkine ? Elmanın yarısı mığ ?
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sağolasın aynından bende diyorum ZxxxE... (:
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

haz sarhoşu... . Sonsuz sınırsız rüyalarda olan, Akılmış duran duyguymuş kalan, Yaşıyorum bedenimde avare, İçitim hazı sorhoşum gerisi türlü yalan...
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Parmaklarınıda rendeler o bence yanlışlıkla, yapmasın... Onun yerine kırkpınar güreşlerinde yağ bidonu taşısın ?
  7. Şener CANÖZ

3 Boyutlu Vw Bus..

Çok hoş. Fotoğrafı biraz daha tepeden çekseymişsin iyi olacakmış, basık kalmış Eline sağlık logarita99
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE Amin ZxxxE aynından bende dilerim...
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yandım... . dokunma yanarsın dediler ben gittim kalbine sarıldım su verme kurusun dediler karşı karşıya sarardım kaldım yaşamadan anlayamam ki seni sarıldım sarardım ve yandım...
  10. Şener CANÖZ

Human Body Anatomy JPEGs.ss

Çok teşekkür ederim candasarin...
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sen ! . Sen ! Gönlümde infilak eden ! Gel ne olur, şu parçalarını topla... Yer gök birbirine girmiş bak altüst, Durmaz sızlar, benim kalbimde ne varsa ?
  12. Şener CANÖZ

3D Max Türkçe Kullanım Klavuzu

Teşekkür ederim...
  13. Şener CANÖZ

Sinir Küpü 3 Boyutlu calistim..

Çok gerçekçi olmuş eline sağlık logarita99
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gülaydın... (:
  15. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bir ortaya çıksa ! . hey Sen!, aynadaki!; geçireceksin acının deliğinden bedenini içireceksin hüzünün elinden pis zehrini dökeceksin kaynar sözlerini başından aşağıya da... yinede çıkamayacaksın o kör kuyunun dibinden ! Hayalimdeki o ışık güç verir bana kuyunun bir çıkış kapağı...
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

durmak isteyen kim ? . Eğer denemezsen bilemezsin, yada Ben’im gibi dur diyemezsin... Durmak isteyen kim ? İçinde neler var çekte gelsin, bırak şu kabuğunu kırsın delsin... Dışında Sen’i tutan kim ? Okursun başkalarının şiirlerini, dinlersin Söylenen şarkı, ezgilerini...
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

zalimim... . hapis tende duygularım çaresiz bak göz yaşlarım tepki vermem öldürsünler yer altında çığlıklarım konuşsam okunmaz adın gülsem derler sen ağladın bilsem bana sen ne yaptın donmuş umut soluklarım sesim artık kambur kaldı düşler desen gayb a daldı seslensemde bir "gel"...
  19. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

uçurum dibi... . Sesini duysam, durup sussam, gözüm yumsam, artık uyusam, hiç kalkmasam... Çıldırıyorum ! Hayat buysa, yaşam suysa, artık akmasa, gözüm dursa, elimden tutsa... Ben ölüyorum ! Kurtar Ben’i, camım sanki, çıkacak gibi, hayat şimdi, uçurum dibi...
Yukarı Alt