Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

İçindekini çıkar... . Biliyormusun dışındakiler aynı anda içinde, İçinde yaşayanda sensin dışındakilerle, Sanma ki hayal yalan,!.. O gerçekleşecek, İçinden geleni çıkar, kavuşsun kendi kendine...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Hayat denen tablonun renk tonlarından biriyim bende sizin gibi... Bazen koyu bazen açık tonda, bazen göklerde bazen yerin dibi...
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

ama ben birdirbir oynamam lazım senle
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sanada geçmiş olsun Aslı SAYILIR... bize bulaşmaz inşAllah foruma yazı yazarkene...
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Geçmiş olsun arkadaşım Tasarim06, Artık hastanede de hafife alma olurmu gripi, yat iyice doktorlar ne diyosa yap ve çabucak iyileş aramıza dönde oynayalım tamammı ?
  6. Şener CANÖZ

BAskı Öncesi Nelere dikkat etmeliyim ?

@okanerbas Ben matbu evrak hazırlamaktan pek anlamam ama, Punto genel olarak 10-11-12 punto kullanırdım. ( daha küçük ve daha büyük kullanılacak yerler de vardır "açıklama" ve "slogan" gibi ) Taşırma payı 2mm bence yeterlidir... Fontları matbaaya yanında gönderirsen problem kalmaz bence...
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

çok iyi özlerim... . Biliyormusun çok iyi özlerim; İçimde sen... sarsılır bedenim, Yanar bekleyişte, topraktan tenim... Kayboluştur yaşadığı, hayallerde benliğim... Şokta, titrer duramaz ellerim... Çökmüş, krater gözlerim... Durmaz sızlar, kırık dizlerim...
  8. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

donuk yangın... . içimde dolaşan kan ! nedir bu ateş söyle ? neden yakıyorsun beni ilham mı aldın lavdan ? düşümdeki gelecek ! aklımı dondurdun ! nedir bu kasvet söyle ? ışığım buzdamı sönecek ?
  9. Şener CANÖZ

Birkan Deniz - Gollum (Yüzükleri Efendisi) + VIDEO

Vay bene yetenekler var. Teşekkürler paylaşımın için Birkan DENİZ...
  10. Şener CANÖZ

pırıltı bayan kuaförü

Ben çok beğendim, birtane de pırıltı koysaydın herhengi biryerine nasıl olurdu merek ediyorum... Eline sağlık.
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

terk et gözyaşlarını... . Bir bilsen Ben’im yaşadıklarımı, Terk edersin ıslak gözyaşlarını... Sen’de Ben’im gibi dilsiz kalır, Anlatamazsın tatdıklarını... Sanma ki O seni görmüyor, Bilmesende AŞK’ınla besliyor... Görsende görmesende Sen’den, Devasa kanatlar yükseliyor...
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sabahın 11 inde uyandım, bendende herkese günaydınlar olsun...
  13. Şener CANÖZ

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

O'na baktığımda, O'nu görebileceğim kişilerle yaşlanmak istiyorum...!!! Ben gerçekten, başkalarına yüzümü gösterirken maskeler takmıyorum...!!! Işıkların altında, bağırarak rol yapmak yerine, karanlıkta sessiz çığlıklar atıyorum...!!! namasteeee
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Merhaba Tasarım06. Ne zaman 07 olcan ?
  15. Şener CANÖZ

Kelime Oyunu

Patates tüccarı Abdulrahman BOSTANCI girdi. Herkes ayağa kalkarak hafiften gülümseyerek elleri ile içerideki köşede duran büyük masaya davet ettiler, masada oturanlarda kalkıp elpençe divan, Patates tüccarı Abdulrahman BOSTANCI'ın etrafında toplandılar, Patates tüccarı Abdulrahman...
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

https://www.grafikerler.org/search.php?searchid=883762
  17. Şener CANÖZ

Şerife beni çizmiş yorum alayım :)

Eline sağlık Şerife ERTAŞ, .
  18. Şener CANÖZ

KIZKARDESiM 3 BOYUTLU CALISTIM YiNE....

İkinci resimde verdiğin ışık ile resmin ışık yansıması harika bir uyum sağlamış... Ellerine sağlık logarita99...
  19. Şener CANÖZ

Corel de ölçü cinema4D merge ledimmi ölçü değişiyor nasıl önüne geçebilirim ?

60cm bir kare gönderdim, merge ile scale en yakın 0.353mm yapınca ayarı, boyutu 60.038cm oluyor. Bu şekilde kullanıyorum. Open yada merge seçeneklerinde de işe yarıyor...
Yukarı Alt