Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

3dsmax videolu dersleri serisi

@MasterTech ..........................
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bekliyorum orta yerde... . hani taşıyamıyacağım yükü vermezdin !!! neden bukadar ağır sırtımdaki düşüncelerim ? belim kırılmış yerlerde ucube gibiyim... hani sana bir adım atınca bana koşacaktın !!! neden karanlıkta ayak sesin yok, bak yalnız kaldım ..:::: ): bir kıvılcım olsun bir...
  3. Şener CANÖZ

Teşekkür ederim Aslı SAYILIR, Dersi hazırlayan kişi ne yaptığını bilen ve çok akıcı bir dille anlatan biri, kendisine de buradan teşekkür ediyorum.
  4. Şener CANÖZ

@MasterTech .........................
  5. Şener CANÖZ

@MasterTech...........................
  6. Şener CANÖZ

Arkadaşlar, kardeş bir siteden izin alarak sizlere paylaşıma sunmaya başladığım derslerden ilki ile paylaşımıma başlıyorum. Herkes için hayırlı olsun. Biraz kurallara ters bir paylaşım ama bu değerli paylaşım serisinden kazancımız çok olacağını düşünüyorum.
  7. Şener CANÖZ

3DsMAX Units Setup Komutu ile Ölçü Birimi Seçimi

Teşekkür ederim Aslı SAYILIR
  8. Şener CANÖZ

3DsMax Arayüzü Tanıma

Teşekkür ederim Aslı SAYILIR
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

varlık... . kalbinde bekleyen bir varlık, sana bakar soğuk ve karanlık yaşlı gözler, çatlak dudaklar ile, ruhu gibi hayatı da darmandağınık...
  10. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

İmkansız . dil ıslanmasa nefes olmasa aklımdan çıkarabilsem... bulutlar dursa kuşlar uçmasa adını unutabilsem... gök mavi olmasa denize su dolmasa içimden sökebilsem... İMKANSIZ !!!
  11. Şener CANÖZ

Snap sorunu ?

Teşekkür ederim Usheryeah111, ama hep kalabalık sahnelerde benim işim.
  12. Şener CANÖZ

Cinema 4D denemeleri

Teşekkür ederim. Hazır model diye bir bölüm açta orda paylaş bence
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ölü boşluk... . boşlukta görünmez düşüncelerim düşünce anlaşılır değeri gülüşlerimin boşluğa düşen gülüşlerim var benim artık kalkamaz sana yemin ederim çok isterim inan... gülmek isterim, yani tebessümsüzdür artık hayallerim. gülüşlerim yokluk... hayallerim boşluk... artık kımıldamaz...
  14. Şener CANÖZ

Cinema 4D denemeleri

Fotoğraftan farksız, eline sağlık MERCAN11
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

mustafacenik, bende şu sözü seviyorum; "Mutlu olmak için kendin dışında başka şeylerden beklentin olmamalı (iş-eş-ev-araba vb...), sebepsiz mutluluk duygusu içinde olmak, sana her ihtiyacını zamanla verecekir." İyiniyetli ol merhamet/vicdan duygularına kulakver gerisini Allah'a havale et...
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı olsun
  17. Şener CANÖZ

Baskı makinaları için Pantone renk kartelası PDF ve EPS

Bişeydeğil istanbulspor, gülegüle kullan
  18. Şener CANÖZ

amatör portre çizimlerimden ...

Harika şeyler, eline sağlık meganne
  19. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ARASIRA SÜPERMENE SÖYLE Bİ KOVA SU DÖKSÜN SANA tamammım ? (capslock takılı kalmış hiç uğraşamam doğrusu yeniden silipte küçük harhlerle yazmayı üşenirim len ben)
Yukarı Alt