Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

de ozamaaaaaaAAAAANNNN !!! (=
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

cismin yok ki? . Seviyorum, bunun son noktası yok ki, Gönül midem delik deşik, Sana açlığım o kadar tok ki. Tadını almışım bırakmam peşini, Adresin belli ama cisminde yok ki.
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Zati edeceğini ettin bu sayfama, de git yat hade be takma kafana, ben yatsamda rüyamda uyanığım, Açılır zihnim/ruhum öbür dünyama...
  4. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Çok karpuz yersen çok çillenirsin gözlerinin üstleri kızarır, kırmızı karpuzlu kız olursun sora.
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günde 10 vesaitle işe gidip gelmekten dışarılarda havaya bakacak zamanım kalmıyo be Hümeyra CAN
  6. Şener CANÖZ

Bilira bi anda bin lira, bin lira bi anda bilira oluverir...!
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Orası İtalyanya, 1 saat var aramızda, yani hava 1 saat erken kararıyo orda len...
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ben yatıyom artık zebaan 05:30 da kalkıyom yavrucuğum iyigeceler. Aslı SAYILIR'ı da merakettim nası olduki ? Nasıl oldun len? yaz buraya sabah okucam kendine iyi bak. ( Buraya yazmıyo çünkü düşünceli kız bizede bulaşmasın diye grip ) hade ben yattım bye
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ossun gadanalayım boşver, şu ölümlü dünyada canın nası istiyosa öyle yaz. ussunmu len saçların (: şaka len şaka
  10. Şener CANÖZ

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

cennetin dibinde
  11. Şener CANÖZ

İçini Dök!

Var yaaa şu köstenkabalak maymunlarına çok kıl oluyorum haaa, kimkoymuş o ismi onlara onada kıl oluyorum !
  12. Şener CANÖZ

Hayaaaaaaaat, bunu nedeeen yapıyossuuuunnn !!! Madem ki günaaaaah, oyunu seeen bozuyosuuuun !!!!!!!!!!
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

@clenzi Ben çakal sen benden de çakal inek arabası. Benden bunlar çıkıyo be güzelim, durdurabilsem yularımı kendim çekerim, ben olsam bunlara şiir değil cikletmanisi derim... Bu isim şimdi doğdu zati doğaçlama ... Nur topu gibi maşşAllah
  14. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

çok geç kaldığına göreyazmakta, bilgisayarını açmaya gittin galibaa azimli Clenzi ÖLDÜRENZİ ?
  15. Şener CANÖZ

Kelime Oyunu

Sonrada bostancı biyandan öğretmen diğer yandan tutup çekmeye başladılar, bide kopmazmı vayyyy öğretmenin elinde gövdesi bostancının elindede kafası kalmış (: ne kafasımı "KEDİKAFASI" muhtar demişsiz satanistmisiniz evet şeytana tapınıyoz bizdemişler, veeeee....
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@clenzi Len sen uzun eşşek te mi diyomiyon :eek: ayyyy acıdım len sana... ;)
  17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

@clenzi Clenzi ÖLDÜRENZİ isim soyisimgibi oldu, yok ad soyad gibi oldu galiba. Ne çiçeğiki o ? gizlimi açılıyo ? çiçek dediğin kabak çiçeği gibi olmalı, bir açıldımıydı tüm çiçekler solmalı... heh sen Şair yazamıyonmu len ? (: heh he... Sağol tebriğimi aldım da bana şunu yazsana bi(: " bu...
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06, bilmiyom dedin ya birdirbir i bak burdan öğren çıkınca gel oynayalım tamammı len ? Birdir Bir Nasıl Oynanır ? Kaç kişi oynanır: Bu oyunda belli bir kişi sınırlaması yoktur. Kişi sayısı arttıkça oyun daha zevkli bir hale gelir. Malzemeler: Oyunda kullanılması gereken bir şey...
  19. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Kafamıkır demedim len ! vur dedim di. Kaçak güreşiyo kenardan kenardan (: okyto
  20. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kendi kendime...... . sanmaki sadece dünyadır hasret alanın korkmadan yaşa artık tadını acıların nekadar duracak ki içindeki umutların erimiş dilim dilim sökülen kaburgaların ebedi ızdırap sana kalanı o duyguların içinde yüzdüğün senin kanlı göz yaşların kıpırdama dağılmasın sana vuran...
Yukarı Alt