Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bana ulaşmak için... . ışık göz kapaklarımın ardında göz kapaklarım beton, duvardan duvara Hak aşkım dev bir balyoz, vuruyor, var gücü ile duvarlar ardında güm...! güm...! sesi geliyor yankıyla, nefesim kalmadı, kalmadı ya aklımda eğer Sen’de bir soluk istiyorsan ulaşmak bana...
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

evet tuttu, vicdanlı olana hayat tatlı olsun amin. Dünya yüzeyinde Kahramanmaraş'ın olduğu yerin tam arkasında neresi olduğunu hep merak ettin durdun bebekliğinden beri ?
  3. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... altmışüç ten de tavşan yapabiliyorsun ?
  4. Şener CANÖZ

biçak izleri

https://www.grafikerler.org/ambalaj-tasarimlari/41932-cesitli-ambalaj-bicak-izleri-2.html#post193691
  5. Şener CANÖZ

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

Teşekkür ederim...
  6. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Nur... . herşey bembeyaz, baktığım yerde, O’nu gördüğümden beri, kör oldum sanki O artık gözlerimde...
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

aklımın tahtı... . Kahrolsun güneş yeter her sabah artık doğmasın ! Kırılsın çiçekler saplarından yerlerde parça parça, solsun... Sağda solda çalan melodiler, SUSSUN kapansın gömülsün, yeter lanet olsun, dursun bu zaman artık, gecelerde ölsün... Aklımın tahtında kurulmuş oturan...
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Aynını bende diliyorum bende mubarek olsun cumanız diyorum amin...
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Yeni girdiğim işyerinde rahat haraket edemediğimden bakamıyorum, Afrikada misafirler için kendileri yemeği çiğneyip te tabaklara koydukları bir yemek hazırlama çeşidi olduğunu bilmiyordun ? ( Barış MANÇO'nun programında izlemiştim... )
  10. Şener CANÖZ

son harften türet

Naif........
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın...
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Münaydın............
  13. Şener CANÖZ

Corel de ölçü cinema4D merge ledimmi ölçü değişiyor nasıl önüne geçebilirim ?

Corel de ölçü cinema4D merge ledimmi ölçü değişiyor nasıl önüne geçebilirim ?
  14. Şener CANÖZ

Resim istek

okyto (: ben yaparsam eğer benim sözlerimden bi rap yapcan bana tamammı ?
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

cık yatamıyom len ben ): laklak yapmaktan nası kalkcam ben sabah bi anda fişi çekivereyim bari
  16. Şener CANÖZ

Resim istek

İşi ciddiyapalım diyoz yanaşmıyon, büyük bi kıyak yapıyo bi arkadaşımız onuda Erkan NEhiR'in dediği gibi beğenmiyon boyutunu değiştirin diyosun. Napcaz ki bari neşelenelim diyoz bizde, bu arabesk rap i bırak bence iç açıcı bişeyler dene müthiş altyapılar var onları cover la, ben bile yaptım...
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ninni bekliyom belkide... Her gelişim/değişim sürecinde bitakım sancılar oluyo, doğumsancısı gibi (tatmadım da) ama sonunda nurtopu gibi bi imkan doğuyo ellerine hiç ummadığın anda. Yatıyom ben, şimdiden günaydın herkese...
  18. Şener CANÖZ

Resim istek

elimize bitane domates vermişsin, bizden akşama kral sofrası yapmamızı bekliyosun Amerikan ritmik şiirci arabesk çisi oohayaletoo albüm yaparsakapağını bize yaptırırsın demi...
  19. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ne tesafüt bende aynından yaptım, benden dumanlar çıkmaya başlayınca patronla öyle konuştum ki beni direk çıkardı, hiç yerime birini bulana kadar bekletmedi, sonada 1 hafta rehabilite oldum evde, bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım sayesinde iyi bi şirkette deneme sürecinde işe başladım...
Yukarı Alt