Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Corel+3dsMax+Photoshop Cephe Tabela Çalışması ( Eğitim filmi+dosyaları )

Corel+3dsMax+Photoshop Cephe Tabela Çalışması ( Eğitim filmi+dosyaları ) Tüm derste kullanılan dosyaları BURADAN direk indirebilirsiniz; http://hotfile.com/dl/148509191/e18afcf/FAKI_3D.rar.html Hazırlanış videoları; Bu seçeneği seçerek seyrederseniz ayrıntıları daha net...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sonsuz uyku... . Güçlü olmak nasıl bir duygu? İnan tek istediğim sonsuz bir uyku Ben’i nereye kadar sürükler, Belirsizliklerin içinde, Göğsümdeki o kızgın kuytu? Bilmemki baktığın O gözler, Karman çorman duygularım, Birdaha seni görmeden, Sebepsiz bana nasıl güler...
  3. Şener CANÖZ

Standart render ile NEON YAZI yapımı...

Yavaş yavaş şekilleniriz Aslı SAYILIR.
  4. Şener CANÖZ

@Aslı SAYILIR Evet ama 3dsmax bölümünde ayrı bölümler oluştursak daha iyi olucak bence, mesela; MODELLEME DERSLERI, ( MEKANİK, ORGANİK, MİMARİ... gibi) ANİMASYON, HAZIR MODEL, KAPLAMALAR, SCRIPTLER, PLUG-INLER.... gibi.
  5. Şener CANÖZ

İyi kullanımlar Murat GÜLER...
  6. Şener CANÖZ

Merhabalar. Paylaşım adına, (paylaşılan herşey çoğalır sevgi, gülümseme, kin, nefret ve bilgi gibi) hem öğrenip hem paylaşıyorum. Neon yazı 3DSMax ta standart render ile nasıl yaplır. (Gerçi birçok yolu vardır belki ama ben standart renderde bunu yapıyorum...) Buradan Video Ders...
  7. Şener CANÖZ

Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

@kaanbozayak Teşekkür ederim... ( Sayende bir bilgi ambarı daha bulmuş oldum. )
  8. Şener CANÖZ

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

"Bırak şu işlerini, helal et herkese haklarını, hadi seni cennete götürmeye geldim" diyen birinin gelmesini isterdim...
  9. Şener CANÖZ

Corel den 3DSMAX a Totem Çalışması ( Eğitim Filmi + Dosyaları )

@Aslı SAYILIR Hayırlısıyla inşAllah olsun...
  10. Şener CANÖZ

Çok teşekkür ederim Murat VARDAR...
  11. Şener CANÖZ

@Aslı SAYILIR İnşAllah birilerinin işine yarar...
  12. Şener CANÖZ

Corel den 3DSMAX a Totem Çalışması ( Eğitim Filmi + Dosyaları ) BURADAN indirebilirsiniz... http://hotfile.com/dl/148505889/b3dd606/namasteeee_3D_totem.rar.html Hazırlanış filmi : Bu seçeneği seçerek seyrederseniz ayrıntıları daha net görebilirsiniz... Müzikleri kendi...
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

geç kaldın... . duman çıkmaz yanan yerden yürek çıktı kor halinden aktı göğe alevlerden beklettin de geç kaldın Sen gayba daldı bitti beden ________________________ benim sihrim düşüncelerim...
  14. Şener CANÖZ

Dreamweaver eğitim filmleri (rapidshare) MEB'in

@elifcee http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/Dreamweaver/index.html
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu buna benzer bi film görmüştüm kız okulun önünde arkadaşlarına hava atmak için kapıyı açamıyomuş gibi yapıp babasına açtırmıştı ve babasına akşam beni almaya geç kalma diyerek uşak muamelesi yapmıştı. Senin ataların var ? (ben gidiyorum hakkınızı helal edin byebye...
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Teşekkür ederim zynp çok sağol...
  17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

delik ceplerim... . Kaç paraki mutluluk aşk pazarında ? zaten param da yok, cüzdanım da... Kaçımız zengin ki şu aşk yolunda ? ne işim var benim cepleri delik, yırtık pantolonla bu pazarda ? aşk sikke sikke göz yaşlarımda... pazarın ortasında başım ellerim arasında, aklımda bu...
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Seninde Cengiz DUHAN sağolasın...
  19. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu şimdi merak saldım... Yemek yerken canımın sıkılması sana tuhaf geliyor...?
  20. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım...
Yukarı Alt