Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Şirkette kalem kıtlığı yüzünden kalem savaşları bile çıktığı oluyor :D Öğrenciyken de kalemim olmazdı benim :kiskis: Otobüste yer vermemek için uyuyor numarası yapıyorsun :D:
  2. Demet YILDIZ

Mock-up

@Emre DEMİRCİ :muhaha: çok evham yaptım linki boş görünce. Teşekkür ederim :clap2:
  3. Demet YILDIZ

Mock-up

@Aslı SAYILIR Çok sulu gözlüyüm ne yaparsın :D:
  4. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Benden mi bahsettin :) @Mehmet Can AKPINAR Tutmadı. Özel günlerin tarihlerini hiç aklında tutamazsın.
  5. Demet YILDIZ

Mock-up

"Yükleme mevcut değil" diyor :s112:
  6. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu ama dans etmeyi beceremem. Tamamen doğaçlama :D: Çayını 4 şekerli içiyorsun
  7. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu. Tırnaklarını yiyorsun :eek:
  8. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Yeni yedim tokum :D kağıttan uçak yapmayı beceremezsin
  9. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Kahve içtiğimde mideme kramplar giriyor :( Mandalina yerken içindeki beyaz kabuklarını ayıklıyorsun :D
  10. Demet YILDIZ

Google ın Türklere İsyanı

@reklamhosting Ahahaha :D::D::D::D::D::D::D::D: Kesin görürüz kesin :kiskis: İş yoğunluğu arasında kafamı dağıttım çok iyi geldi :kiskis:
  11. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Kısmen tuttu. Projemi yetiştirmek zorunda olmasam kaçıp gitmek isterdim fakat elden bir şey gelmiyor maalesef... Küçükken saç fırçasıyla şarkı söylerdin :D:
  12. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Hep karşı çıktım. Sakızdan iğrenirim. İşyerinde kaçamak facebook a giriyorsun :D
  13. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Bebe bisküvisini çok seversin.
  14. Demet YILDIZ

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Sözlüm gelsin isterdim. Günlerdir görüşemedik çok özledim :(
  15. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. 10-12 saat arası ortalama. El yazını kimse okuyamıyor.
  16. Demet YILDIZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Eve gece gidiyorum :kiskis: T.C. Kimlik Numaranı halen ezberleyemedin :)
  17. Demet YILDIZ

merhaba arkadaşlar :-)

Hoşgeldiniz... Forumumuz kazan biz kepçe :) Burada kendinizi fazlasıyla geliştireceğinize eminim. Keyifli forumlar dilerim :)
  18. Demet YILDIZ

sevimli aşk vektörleri

Haklısınız :) baktım 2 yerde var, ikisine de yazayım dedim :) Evet ilaç firmasının etkisi de olsa gerek :kiskis:
  19. Demet YILDIZ

Aşk Vektörü İsteği

@Aslı SAYILIR Çok sevindim vallahi Aslı :) 10 günüm kaldı sadece. Bu vektörler ilaç gibi geldi :)
  20. Demet YILDIZ

Google ın Türklere İsyanı

@nuriQocca Bu tarz yazılar facebook vs. portallarda her resmin her yorumun altında gördüğüm ve artık bayatlıktan küflenmiş yazılar. Forumda böyle boş bir yazıyı görmek beni şaşırttı hepsi bu.
Yukarı Alt