Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Film şeridi vektör isteği

Gerekli dosyaları temin ettim. Arşivini açan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim :) Aslı'cığım, ben de istiyorum evimde macintoshum olsun ama nafile, anca şirkette. Ama buna da şükür :)
  2. Demet YILDIZ

Evet canım corel kullanıyorum ama Erkal Bey'in yüklediği dosyaları aldım sağ olsun çok işime yaradı :) Eğer corel de çiziliyor diyeceksen malesef corel evde ben şirkette :(
  3. Demet YILDIZ

Çok teşekkür ederim :) Ama bunlar .rar :( Mecbur evde çalışacağım o zaman. (Macintosh var şirkette .rar açamıyorum da :D: ) Emeğinize sağlık çok çoook çok teşekkür ederim :)
  4. Demet YILDIZ

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım, ya da çok acele ettim de göremedim bilmiyorum. Çok acil bir şekilde film şeridi vektörüne ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlarımın paylaşmasını rica edebilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler :)
  5. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Güle güle kullanın Adem Bey... Ozan Bey, kırılan fincanları tekrar göndereceğinizi söylemiştiniz, acaba gönderdiniz mi?
  6. Demet YILDIZ

Reklam Ajansına Tasarımcı Grafiker

Sizin tasarımcı grafiker diye tabir ettiğiniz kişiler grafik tasarımcıdır. Grafik tasarımcı diye tabir ettiğiniz kişiler ise kendini grafiker zanneden, işin ehli olmayan, eğitimini almayan, kendini grafikerim diye tanıtmaya çalışan acemilerdir. Malesef ki her önüne gelen kendini grafik...
  7. Demet YILDIZ

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Silgi de mi yaptın :) çok cici olmuş :)
  8. Demet YILDIZ

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

@Erkan Nehir Kesinlikle katılıyorum Erkan Bey... @Gökhan Senat Anlatmak istediğim şey şu; Firma sahibi herkese güvenemeyiz demiş. Herkese güvenemeyen kişi ne akla hizmet hiç bir üyesini tanımadığı bir forum sitesine ilan verir? Bu kadar güven sorunu var ise eşten dosttan tanıdık birini...
  9. Demet YILDIZ

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

Firma bilgilerini veremiyorsanız, kişilerin size güvenmesini nasıl bekliyorsunuz ki? Adınız sanınız belli değil, şirketin adı ve web sitesi de mi yok?
  10. Demet YILDIZ

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Başarılar dilerim çoook beğendim :)
  11. Demet YILDIZ

Brandday / Erkal Coşkun-5

Başarılar dilerim :)
  12. Demet YILDIZ

Grafik ve çevre

1- Konuyu doğru yere açmamışsınız. 2- Rica etmeyi düşünmemişsiniz. 3- Sadece bu soruyu sormak için foruma kaydolup bir de utanmadan emir vermişsiniz. Kusura bakmayın size verecek cevabım yok!
  13. Demet YILDIZ

Yılbaşı Vektör Paketi-10 Seri

Teşekkürler...
  14. Demet YILDIZ

Brandday-3 / Emre Çetiner

Başarılar...
  15. Demet YILDIZ

corelde resim renklerini kaydetme

@Kürşad Çakır Teşekkür ederim...
  16. Demet YILDIZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Fıtık olmuş gibi hissediyorum.
  17. Demet YILDIZ

corelde resim renklerini kaydetme

@Kürşad Çakır Peki X3 kullanıcıları nasıl yapabilir?
  18. Demet YILDIZ

Logo Tasarımı Yaptım Yardıma İhtiyacım Var

Yılan figürü olmamış. Onu kaldırıp Network yazabilirsiniz. Sade ve uzun süre kullanılabilir olur. 2 dakikada karaladım ama fikir olarak anlatmak istediğim bu.
  19. Demet YILDIZ

İlk defa gazete tasarladım.

Öncelikle doğrusu İNKİLAP değil İNKILÂP'tır. Yazıların yerleşiminde biraz sıkıntı görüyorum. Çok fazla boşluk var. Bunların düzenlenmesi gerekiyor. Başlıklarda da yerleşim sorunu görülmekte. Başbakan'ın görselini de hatalı dekupe etmişsin ya da görsel öyle idi bilmiyorum. Fakat o yukarıdaki...
Yukarı Alt