Gerekli dosyaları temin ettim. Arşivini açan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim :)
Aslı'cığım, ben de istiyorum evimde macintoshum olsun ama nafile, anca şirkette. Ama buna da şükür :)
Evet canım corel kullanıyorum ama Erkal Bey'in yüklediği dosyaları aldım sağ olsun çok işime yaradı :)
Eğer corel de çiziliyor diyeceksen malesef corel evde ben şirkette :(
Çok teşekkür ederim :) Ama bunlar .rar :( Mecbur evde çalışacağım o zaman. (Macintosh var şirkette .rar açamıyorum da :D: ) Emeğinize sağlık çok çoook çok teşekkür ederim :)
Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım, ya da çok acele ettim de göremedim bilmiyorum. Çok acil bir şekilde film şeridi vektörüne ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlarımın paylaşmasını rica edebilir miyim?
Şimdiden çok teşekkürler :)
Sizin tasarımcı grafiker diye tabir ettiğiniz kişiler grafik tasarımcıdır.
Grafik tasarımcı diye tabir ettiğiniz kişiler ise kendini grafiker zanneden, işin ehli olmayan, eğitimini almayan, kendini grafikerim diye tanıtmaya çalışan acemilerdir.
Malesef ki her önüne gelen kendini grafik...
@Erkan Nehir
Kesinlikle katılıyorum Erkan Bey...
@Gökhan Senat
Anlatmak istediğim şey şu; Firma sahibi herkese güvenemeyiz demiş. Herkese güvenemeyen kişi ne akla hizmet hiç bir üyesini tanımadığı bir forum sitesine ilan verir? Bu kadar güven sorunu var ise eşten dosttan tanıdık birini...
1- Konuyu doğru yere açmamışsınız.
2- Rica etmeyi düşünmemişsiniz.
3- Sadece bu soruyu sormak için foruma kaydolup bir de utanmadan emir vermişsiniz.
Kusura bakmayın size verecek cevabım yok!
Yılan figürü olmamış. Onu kaldırıp Network yazabilirsiniz. Sade ve uzun süre kullanılabilir olur.
2 dakikada karaladım ama fikir olarak anlatmak istediğim bu.
Öncelikle doğrusu İNKİLAP değil İNKILÂP'tır.
Yazıların yerleşiminde biraz sıkıntı görüyorum. Çok fazla boşluk var. Bunların düzenlenmesi gerekiyor. Başlıklarda da yerleşim sorunu görülmekte. Başbakan'ın görselini de hatalı dekupe etmişsin ya da görsel öyle idi bilmiyorum. Fakat o yukarıdaki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.