Arama sonuçları

1. L

araç içi multimedya sistemleri katalog çalışması

merhabalar aslı hanım bız kımız kısmının sol tarafındakı grafık cok başarılı acaba nasıl ne yollarla yapıldı kısa bır bılgı verebılrımsınız acaba ?
  2. L

Otomotiv Kartvizit Çalışması 2

merhabalar ellerınze saglık. fakat kartın ön yuzunde kı desenler olmayana kadar hersey tamamdı.o desen gereksız olmus kardesım iyi calısmalar
  3. L

mustafa rüzgar cenik ;)

ilk bastakı kart berbat.
  4. L

Gürbilek Petrol - Logo Tasarımı

ezbere ve sağdan soldan topladıgıınız bılgılerle konusuorsunuz. evet logo akılda kalıcılık olarak cok önemlı bır araçtır fakat dogru renkler ve sektore göre dogru renklern kullanılmasıda başlı başına bir unsurdur.
  5. L

dekorasyon firması logo çalışması

fontun adı nedır calısmanızda gayet şık.
  6. L

Gürbilek Petrol - Logo Tasarımı

emegıne saglık hasan bey. fakat kırmızı ve sarının kullanılması petrol logosunda itici kalmazmı acaba ? daha güvenilir renkler seçılebilirdi.
  7. L

Graph Constructıon (Graph İnşaat)

Merhabala ekte logo mevcuttur logoda eksık veya olması olmaması gerekn unsuları bana bıldırısenız sevınırım. yada bu logodan nasıl bır ders cıkartabılırım.
  8. L

Turkıs Pizza El ilanı Acil yorumlarınız gerekıo....

teşekkkurler önerlıerınız dıkkata alacagım. fakat bu bılgılerle ve fotoğrafşlarla daha değişik tasarımlar yapılabılırmı ?
  9. L

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

hehehe iyimiş yaa :)
  10. L

Turkıs Pizza El ilanı Acil yorumlarınız gerekıo....

Merhaabalar ekte el ılanı bulunmakta. bu tarz işlerde nasıl ne uygundur hıc bır planım yok bu calısmaya göre bana yol gösterebılrmsnız nasıl olur .ve calısmadakı hatalarıda bana söylersenız cok sevınırm iş üretmekte zorluk cekıorum bunları nasıl aşarım :S
  11. L

Dergi Çalışmalarım.

Hasan bey merhabalar :) hayırlı aksamlar tipografı hakkında bılgıler ögrenmek ıstıorum bana bunlardan bır kısmını ogretebılrmısınız ?
  12. L

germo pizza ön çalışma

bırazda bana birşeyler ögretın su konularda :) birde su backrounud nasıl olusutrudn. iyi duruor
  13. L

metin bloklamasını corelde nasıl yapabilirim

http://l1307.hizliresim.com/1c/6/pyrwq.jpg şu metın bloklamasını corelde nasıl yapabılrım sağdan ve soldan bloklu halde yardım edermısınız lutfen :S
  14. L

Merhabalar cok acıl yardımlarınza ıhtıyacım var.

http://l1307.hizliresim.com/1c/6/pyrwq.jpg abı tam olarak bu bakın metın sagdan ve soldan bloklanmıs corelde yapamıorum destek olmak ısteyen https://www.facebook.com/tunahan.bozkurt1 eklesin :S :S şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.
  15. L

Merhabalar cok acıl yardımlarınza ıhtıyacım var.

Arkadaslar corel drawda a4 bo sözlesşme yazıorum yazılar sağdan ve soldan bloklanması gerek fakat yapamıorum froce justfly yapıorm fakat yazılar arasında fazlasıyla bosluk kalıyor yardımcı olmak ısteyen acıl yazbılırmı
  16. L

cok aıcl yardımlarınza ıhtıyacım var

yok olmuo sedat abı :(
  17. L

cok aıcl yardımlarınza ıhtıyacım var

Merhabalar tasarım yaparken bırden corelım kapandı bir daha açtığımda control kısmı yoktu yukarıdakı ölçü girdiğim kısım shape toolun curves yaptığım kısım hepsı yok oldu ve acamıorum :mad: yardım edersenız sevınırm
  18. L

Aslı börek

yorumlarınız ıcın teşşekur ederım. erkal bey keşke bu calısmlarda nasıl bir yol ızleyıp calısmayı kullanıslı bir hale getirmeyide ögretseydınız :) yada bi fikir
  19. L

Aslı börek

Merhabalar aslı böreğe brosur tasarladık ve sızınle paylasmak ıstedım fıkırlerınız benım ıcın cok önemlıdır bu tasarımdan ne gıbı ders cıkartabılırım ne yanlısm var ne gıbı yol ızlersem calısma kullanıslı olabılır yardımcı olursanız sevınırm kolay gelsın :)
  20. L

Yardımlarınıza cok ihtiyacım var

Hepınızden ALLAH razı olsun :) cok teşşekuurler yorumlarını için :) evet aratırmak yapmak gerekıo sorup ögrenmek gerekıo daha yenıyım bışiler yapmaya çalışıorum yapıcagımada inanıyorum.
Yukarı Alt