ezbere ve sağdan soldan topladıgıınız bılgılerle konusuorsunuz.
evet logo akılda kalıcılık olarak cok önemlı bır araçtır fakat dogru renkler ve sektore göre dogru renklern kullanılmasıda başlı başına bir unsurdur.
Merhabala ekte logo mevcuttur logoda eksık veya olması olmaması gerekn unsuları bana bıldırısenız sevınırım.
yada bu logodan nasıl bır ders cıkartabılırım.
Merhaabalar ekte el ılanı bulunmakta.
bu tarz işlerde nasıl ne uygundur hıc bır planım yok bu calısmaya göre bana yol gösterebılrmsnız nasıl olur .ve calısmadakı hatalarıda bana söylersenız cok sevınırm
iş üretmekte zorluk cekıorum bunları nasıl aşarım :S
http://l1307.hizliresim.com/1c/6/pyrwq.jpg abı tam olarak bu bakın metın sagdan ve soldan bloklanmıs corelde yapamıorum destek olmak ısteyen https://www.facebook.com/tunahan.bozkurt1 eklesin :S :S şimdiden ALLAH RAZI OLSUN.
Arkadaslar corel drawda a4 bo sözlesşme yazıorum
yazılar sağdan ve soldan bloklanması gerek fakat yapamıorum froce justfly yapıorm fakat yazılar arasında fazlasıyla bosluk kalıyor yardımcı olmak ısteyen acıl yazbılırmı
Merhabalar
tasarım yaparken bırden corelım kapandı bir daha açtığımda control kısmı yoktu yukarıdakı ölçü girdiğim kısım shape toolun curves yaptığım kısım hepsı yok oldu ve acamıorum :mad: yardım edersenız sevınırm
yorumlarınız ıcın teşşekur ederım.
erkal bey keşke bu calısmlarda nasıl bir yol ızleyıp calısmayı kullanıslı bir hale getirmeyide ögretseydınız :) yada bi fikir
Merhabalar aslı böreğe brosur tasarladık ve sızınle paylasmak ıstedım fıkırlerınız benım ıcın cok önemlıdır bu tasarımdan ne gıbı ders cıkartabılırım ne yanlısm var ne gıbı yol ızlersem calısma kullanıslı olabılır yardımcı olursanız sevınırm
kolay gelsın :)
Hepınızden ALLAH razı olsun :) cok teşşekuurler yorumlarını için :) evet aratırmak yapmak gerekıo sorup ögrenmek gerekıo daha yenıyım bışiler yapmaya çalışıorum yapıcagımada inanıyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.