Arama sonuçları

1. L

Elif ahşap Kurumsal

Merhabalar logo bana aıt degıldır Eksıklerım varsa lutfen duzeltın fıkırlerınız benım ıcın cok önemlidir şimdiden teşekur ederım.
  2. L

İkinci Illustrator Çalışmam

neyi ifade ediyor bu ?
  3. L

Kartvizit çalışması

aslı hanım :) ben gelebilirm bak bidakı yılbaşına :D
  4. L

Grafik Tasarımında Font Tercihleri nasıl olmalıdır?

sıkılmadan okuduk bu yazıyı cokda işimize yaradı cok teşekkur ederız. elinize sağlık.
  5. L

Kentsel Dönüşüm

işte herseyı cozdum fakat su dunyalar uzerındeı bınaların dustu dusecek konusuna bır cozum bulamadım napabılırm acaba bu konuda yardım edebılırmısınız ? :)
  6. L

Elıf Ahşap

evet cok dogru dıorsunuz :) hemen derslerımı cıkaracagım teşekkur ederım :)
  7. L

Elıf Ahşap

Evet belkıde sızın dedıgınız gıbı olsaydı daha ıyı bır calısma cıkarabılırdım fikirlerınız ıcın teşekkur ederım erkan bey :)
  8. L

Kentsel Dönüşüm

cok teşekkur ederım erkan bey :) Hemen yenı bır calısma yapacagım:)
  9. L

Elıf Ahşap

Merhabalar. Fikirlerınız benım ıcın gıne cok önemlidir sizlere göre biraz zayıfım ve bişyler yapmak ıstıorum heveslıyım musterıme böle bi kart yaptım sızlere bi gösterıp fikirlerınızı almak istedim :) Fakat kartın arka kısmında renk degısklıgı fazlasıyla olmus normalde öle degıl sorunu...
  10. L

Kentsel Dönüşüm

Merhabalar yorumlarınız benım ıcın cok onemlıdır. Kentsel donusumle ılgılı bırseyler yapmay calıstım dekupeler bıraz sıkıntı buradakı hatamı görmek ısterım ve nelerden ders alabılırım bunun ıcın paylastım.Yardımcı olursanız sevınırım :)
  11. L

Gencer 3D Kapak / Sedat Gül

çok güzel olmuş :) ellerine sağlık üstad
  12. L

pm cam balkon- teklif dosyası

tasarımın genelıne yorum yapabılıcek fıkır verebılıcek yokmu ?
  13. L

fikirlerinizi dikkate alacagım teşekkur ederım.
  14. L

yuklemeyı basardım sonunda :) fikirlerınız benım ıcın cok önemlıdır musterıye göstermeden sızlere sunmak ıstedım
  15. L

Ersoz mobilya 8 sayfalık katalog calısması - Kapak

heh simdi oldu :) önerılerınızı dıkkata alacagım ve kıtabın ıcını yazmadan kapak yapmak evet bundan cok sey cıkarrtım teşşekur edeerım buda grafık tasarımda olmazsa olmaz kurallardan bır tanesı :)
  16. L

tavsiyede bulunucak hıc kımse yokmu ya :S
  17. L

Tek kırımlı ve 2 kırımlı ölçüleri

bende bu konuda yardım ıstıorum.detaylı bilgisi olan varsa paylasırsa cok iyi olur.
  18. L

Tasarlıorum :S ama sımdılık bu cıktı bu calısma uzerındekı uzman uyelerın fıkırlerını cok merak edıorum
  19. L

görüşleriniz benım ıcın cok önemlidir.
Yukarı Alt