Merhabalar bir konuda yardımlarınza ıhtıyacım var
-tasarım kuralları.
tasarım kuralları hakkında hiç bir fikrim olmadıgı ıcın tasarım yaparken cok zorlanıorum hatta iş geldıgı zaman elım ayagım birbirine girio bu tasarım kuralları hakkında renk bılgısıı hakkında bilgi verecek olursanız cok...
merhabalar yorumlarınız benım ıcın cok önemlıdır bu calısmada renk bılgısı tasarım bılgısı gıbı önemli unsurlardan ders cıkarabilirim gibi :)
a5.1 kırımlı brosur kapak ve arka kapak yapıldı ıc kısım da yapılma aşamasında :)
yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkur ederım.
aslı abla teşekkurler tamamdır sımdı anladım :) evet logodakı renkler fırmanın kurumsal renkleri bi değişiklıgı yok yanı
Emre bey teşekkurler hemen düzeltiorum saolun :)
Merhabalar fikirlerınız benım ıcın cok onemlıdır 2 farklı kart var ıncelersek iyi veya kotu dersek cok iyi olur :) 2.kartvızıte renkelr bıraz soluk kalmıs normalde öyle degl :mad:
Yorumunuz ve fikirinizi için cok tesekkurler dikkate alacagım fakat sönük renkler vfe sıcak renkler ? yanı ne renkı kullanabılırdım orada ? sıcak renklerden bıraz bilgi verırımısınız ? :)
Merhabalar
çalışmada fotoğraflar çekilicek ama ben gıne hazırlamak istedım
calısmanın genelıne yorum yaparsanız cok iyi olur fikirlerınız benım ıcın cok önemlidir :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.