Arama sonuçları

1. L

Yardımlarınıza cok ihtiyacım var

Merhabalar bir konuda yardımlarınza ıhtıyacım var -tasarım kuralları. tasarım kuralları hakkında hiç bir fikrim olmadıgı ıcın tasarım yaparken cok zorlanıorum hatta iş geldıgı zaman elım ayagım birbirine girio bu tasarım kuralları hakkında renk bılgısıı hakkında bilgi verecek olursanız cok...
  2. L

Sönmezler İnşaat

teşekurler erkal bey . önerilerinizi dikkate alıcam.
  3. L

Sönmezler İnşaat

Merhabalar Sönmezler inşatt kurumsal kımlıgı tasarlandı yorumlarınız benım ıcın cok önemlıdır logo bana aittir.
  4. L

Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

hasan abı yorumun ıcın saol :) evet denemekte fayda var denıycem ıcıme sınmezse yeşil kalır :)
  5. L

olabılırdıde abi müşteri biraz aç göz gibi bişey doldur dıo ama klasıkde olsun dıo bende böle bişiler tasarladım :)
  6. L

tamamdır artık blur yapıcam :) cok teşekkur ederım ismail abim :) bu lafı duydum grafıge teşviğim daha cok arttı :)
  7. L

işte gercek renklri budur aslı abla
  8. L

tabi hemen yapıorum
  9. L

renklerde cok ciğ olmus böle degıldı normalde :(
  10. L

merhabalar yorumlarınız benım ıcın cok önemlıdır bu calısmada renk bılgısı tasarım bılgısı gıbı önemli unsurlardan ders cıkarabilirim gibi :) a5.1 kırımlı brosur kapak ve arka kapak yapıldı ıc kısım da yapılma aşamasında :) yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkur ederım.
  11. L

Sönmezler ınsaat kartvizit calısması

aslı abla teşekkurler tamamdır sımdı anladım :) evet logodakı renkler fırmanın kurumsal renkleri bi değişiklıgı yok yanı Emre bey teşekkurler hemen düzeltiorum saolun :)
  12. L

aslı hanm yorumunuz ıcın teşekkur ederım. adres kısmı 8 punto. "Firmanın kurumsal renkleri logoda kullanılan renkler diye düşünüyorum.." derken anlayamadım ?
  13. L

Merhabalar fikirlerınız benım ıcın cok onemlıdır 2 farklı kart var ıncelersek iyi veya kotu dersek cok iyi olur :) 2.kartvızıte renkelr bıraz soluk kalmıs normalde öyle degl :mad:
  14. L

a5 el ılanı

teşekkurler hasan bey :) birde sıcak renklerle denemek de fayda var :)
  15. L

a5 el ılanı

başa bela bu renkler... bu calısmada renklerı nasıl duzenlıcem hıc bır fıkrım bılgım yok :S ama gine bi denemekte fayda var. saolsın hasan abı
  16. L

a5 el ılanı

teşşekkur ederım aslı hanım. keske renk konusunda bilgi ve bu calısma ıcın fikir de verseydiniz. :)
  17. L

a5 el ılanı

Yorumunuz ve fikirinizi için cok tesekkurler dikkate alacagım fakat sönük renkler vfe sıcak renkler ? yanı ne renkı kullanabılırdım orada ? sıcak renklerden bıraz bilgi verırımısınız ? :)
  18. L

a5 el ılanı

Merhabalar çalışmada fotoğraflar çekilicek ama ben gıne hazırlamak istedım calısmanın genelıne yorum yaparsanız cok iyi olur fikirlerınız benım ıcın cok önemlidir :)
  19. L

Illustratorde Masa Saati Çizimi [videolu anlatım]

Anlatımı olsa güzel olurdu. paylasım için teşekkurler
  20. L

A4 Çift yönlü broşür

yorumun ıcın teşekkur ederım :) daha acemiyim kendimi gelistiriorum işte bişler yapmaya calısıoruz :)
Yukarı Alt