Arama sonuçları

1. L

A4 Çift yönlü broşür

öncelıkle herkezın yorumları ıcın teşekur ederım erkan abı evet bencede su beyaz celcevelerden vs vs uzak durmak gerek :) daha baska bişı bulabılırım ismail abi: hep aynı fotoğraflar var evet fotoğraf cekımıne gıdıcekler o zaman kadar bi calısma yapayım dedım sunarım fotoğraflar degısıcek yanı :)
  2. L

A4 Çift yönlü broşür

Merhabalar yorumlarınız benım ıcın önemlidir calısma ekte mevcuttur. fikirleriniz için smdıden teşekkurler.
  3. L

Pide salonuna yapılan a4 çift yönlü çalışma

evet bunu konusmustuk :) belkıde daha lüks restorantalara gidebılır .arşivimde kalsın yorumun ıcın teşekur ederım ismail abi
  4. L

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

Emre bey yorumunuz ıcın teşekkur ederım :). evet cok araçtırma yapıorum bilgi topluorum yorumlardan yararlanıorum inşallah iyi bir yere gelirim işimi cokda severek yapıorum :)
  5. L

Erkan abi bu cok ağırdı :).
  6. L

Adamlara bakın ya calısma attık pide salonuna cevırdıeler :) :) Yorumlarınız ıcın teşekkur ederım daha ıyı görsel bulabılırm dekupe sorununda cözebılırm su kasıgıda evet kaldırayım hıc dikkat etmemişim :)
  7. L

V For Vendetta Tipografi

yazıyı imajın ıcıne maskelemışssın gıbı .yazılar okunmuo zaten random (rastgele ) yaparsak daaha ıyı olur
  8. L

Fikrinizi Alsam Fena Olmaz

biraz daha sade bişler yapmaakta fayda var yanı bu logolar ne kadar akılda iz bırakır bilmem emeğine sağlık.
  9. L

pm cam balkon- teklif dosyası

musterı su kırmımzı cızgıleri falan bna yapın die sölememşti onun dısındakı yerlerı tarıf ettı kırmızı cızgılerı yok say yanı bende hıc hosuma gıtmedı dıe kırmızı cızgılerı ekledım daha iyi oldu yani yarısından cogunu musterı hazırlattı gibi birşey yanı :) yorumunuz ıcın teşekkur ederım
  10. L

calısmalara yorum yapacak yokmu ?
  11. L

hım iyimiş o zaman :) tasarım atınca görurum zaten fakat su adrese tunahan_bozkurt001@hotmail.com bu adrese tasarımlarınzdan 1 veya 2 örnek atarsanız bi boş vaktınızde bende ıncelelrsem bırseyler cıkartabılırım :) Aslı hanım
  12. L

Merhaba fikirlerınız benım ıcın cok önemlidir. musteri 1 görsel koymamı onerdi suan bu tasarım alternatıf yaptm ama bunuda sunucam :)
  13. L

ehehehe bakıorum :) siizn kurumsallara cok ıyı o yolları izlemeye calısıorum fakat katalog falan görmek ısterım söle güncel tasarımlarınız yuklesenızde bi görsek :)
  14. L

Hepinize çok teşekurler kendımı gelıstırmek ıcın elımden gelenı yapıcam :) Aslı hanım çalışmalarınızı görmek isitorum kesinlikle bakalım ne dersler cıkarabilirim :)
  15. L

Kiraz Festivali Afiş Çalışması

Strokeler aşırı fazlaymış
  16. L

Merhabalar yaşım 17 grafık tasarım meslegı ıle ugrasıorum kursuna gittim programları çözdum ve kendımden bişiler katarak az da olsa bişiler ögrendım . bi ajansda calısıorum fakat buradakı abilerden ablalardan biraz gerideyım gibi.onlar hızlıca bitirken benım elım ayagıma dolanıo ısın ıcınden cok...
  17. L

Elif ahşap Kurumsal

teşekurler aslı abla :) evet daha ıyıısı olabılır yaş 17 ama bunuda sölemek gerek :) birde ben sızın suankı işlerınızı cok merak edıorum görmek isterım bi ara :)
  18. L

Elif ahşap Kurumsal

işi acele koydum harf eksıklıgı vs vs oldu.ama calısmanın genelını merak edıorum sızın fıkırlerınız goruslerınız benım ııcın cok önemli. bu çalışma sızın ıcın kullanıslımı kullansızmı bunlar benım ıcın her halikarda önemli .
  19. L

Elif ahşap Kurumsal

çalışmanın genelıne fikir verebilcek varmı :S
  20. L

kartvizit çalışmam

bu logoyu ben bırdahaa gormustum atalay ınastmıyıdı neydı 2 tane logo farklı farklı yerlerde kullanılıor ortalıkta bişiler dönmüş :)
Yukarı Alt