öncelıkle herkezın yorumları ıcın teşekur ederım erkan abı evet bencede su beyaz celcevelerden vs vs uzak durmak gerek :) daha baska bişı bulabılırım
ismail abi: hep aynı fotoğraflar var evet fotoğraf cekımıne gıdıcekler o zaman kadar bi calısma yapayım dedım sunarım fotoğraflar degısıcek yanı :)
Emre bey yorumunuz ıcın teşekkur ederım :).
evet cok araçtırma yapıorum bilgi topluorum yorumlardan yararlanıorum inşallah iyi bir yere gelirim işimi cokda severek yapıorum :)
musterı su kırmımzı cızgıleri falan bna yapın die sölememşti onun dısındakı yerlerı tarıf ettı kırmızı cızgılerı yok say yanı bende hıc hosuma gıtmedı dıe kırmızı cızgılerı ekledım daha iyi oldu yani
yarısından cogunu musterı hazırlattı gibi birşey yanı :)
yorumunuz ıcın teşekkur ederım
hım iyimiş o zaman :) tasarım atınca görurum zaten fakat su adrese tunahan_bozkurt001@hotmail.com bu adrese tasarımlarınzdan 1 veya 2 örnek atarsanız bi boş vaktınızde bende ıncelelrsem bırseyler cıkartabılırım :) Aslı hanım
ehehehe bakıorum :) siizn kurumsallara cok ıyı o yolları izlemeye calısıorum fakat katalog falan görmek ısterım söle güncel tasarımlarınız yuklesenızde bi görsek :)
teşekurler aslı abla :)
evet daha ıyıısı olabılır yaş 17 ama bunuda sölemek gerek :)
birde ben sızın suankı işlerınızı cok merak edıorum görmek isterım bi ara :)
işi acele koydum harf eksıklıgı vs vs oldu.ama calısmanın genelını merak edıorum sızın fıkırlerınız goruslerınız benım ııcın cok önemli. bu çalışma sızın ıcın kullanıslımı kullansızmı bunlar benım ıcın her halikarda önemli .
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.