Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Quark Kısayolları - Türkçe

Rica ederim, iyi çalışmalar dilerim :)
  2. Demet YILDIZ

Deneme Çalışmam

Tehlike tabelası olmasa daha güzel olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim...
  3. Demet YILDIZ

Quark Kısayolları - Türkçe

Kısayollar lazım oldu fakat Türkçe'sini bulamadım ve kendim hazırladım. Umarım herkese faydalı olur. İyi çalışmalar dilerim... https://rapidshare.com/files/3449626206/Quark_Kisayollari_Grafikerler.org.pdf
  4. Demet YILDIZ

2000'den Fazla Logo Vektörel

Link kırık, yenilenme şansı var mıdır?
  5. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Çoookkk teşekkür ederim Ozan Bey :)
  6. Demet YILDIZ

Herkes sormuş ben de merak ettim şimdi :D Benim adresimle ilgili bir sıkıntı var mı Ozan Bey?
  7. Demet YILDIZ

Şahane görünüyorlar :) Teşekkürler Ozan Bey :)
  8. Demet YILDIZ

astral seyahat

Çok başarılı, emeğinize sağlık...
  9. Demet YILDIZ

Oto Kuaförü Kartvizit

Silmelisin. Adreste punto küçük fakat satır arasındaki boşluklar fazla. O boşluklardan kurtulmalısın. Yukarıdaki mor şeritte düzenlemeler yap. Oto kuaförü yazısındaki renk ile şerit renginin tonları birbirine çok yakın. Onlarla ilgili de bir düzenleme yapabilirsin. Denemeye devam...
  10. Demet YILDIZ

güvenlik sistemleri a5 broşür

Emeğinize sağlık harika olmuş :)
  11. Demet YILDIZ

Oto Kuaförü Kartvizit

Ortadaki simge ve şekillerin anlamı nedir? VOK şeklinde bir kısaltma mı yapmaya çalıştınız? Orada fazla yer kapladığını düşünüyorum. Adres puntoları biraz daha küçültülebilir. Üzerinde çalışmaya devam edin, yazılara hafif gölgelerle renk katın. Başarılar...
  12. Demet YILDIZ

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

@tümen Uzun zaman önce yazılmış bir mesaj fakat cevap yazma gereği duydum. Sektörün en fazla ihtiyaç duyduğu eleman teknik elemandır. Meslek liseleri ve meslek yüksek okulları da teknik eleman yetiştirmek için en uygun eğitim kurumlarıdır. Ben meslek lisesi ve teknik bilimler meslek...
  13. Demet YILDIZ

Wallpaper çalışmam..

Kanımca bu çalışma, şekilli fırçalar ile siyah zemin üzerine gelişigüzel boyamalar yapılarak oluşturulmuş. Denemeye devam...
  14. Demet YILDIZ

C. Ronaldo Wallpaper Tasarımı

Olmamış. Parçalanma efekti değil o, üzerine boya dökülmüş gibi.
  15. Demet YILDIZ

Fikir verir misiniz?

Arkadaşlarıma katılmakla birlikte son çalışma üzerinde de düzenlemeler yapılarak alternatif oluşturulabileceğini düşünüyorum.
  16. Demet YILDIZ

Logo çalışmaları

@Erkal ÇOŞKUN Özel bir durum olmadıkça tasarımda sadelikten yanayım. Teşekkür ediyorum :)
  17. Demet YILDIZ

T.n.b Yarışması için hazırladığım logolar

Değerlendiren şahıslar maalesef ki "uygun" tasarımı bulamamışlar. Bence 3. çalışma, konuya en uygun tasarım olmuş. Sade, okunabilir ve renkleri gayet uyumlu. Emeğinize sağlık...
  18. Demet YILDIZ

Logo çalışmaları

@Hasan Güner Üzerinden gitmek için artık çok geç, 6 ay gibi bir süre önce kullanıldı. Bu 3 logoyu toplamda 15 dk gibi bir sürede tasarladım. Ve 1. logo en çok hoşuma giden tasarım oldu. Fakat yine de gelişime açık değil mi Sayın Hasan Güner :D
  19. Demet YILDIZ

Logo çalışmaları

Bir ödev projesi için tasarlamış olduğum çalışmalar. Uzun zaman önce tasarlanıp kullanılmışlardı fakat yine de yorumlarınıza sunmak istedim...
  20. Demet YILDIZ

Cnc Baskı için bardak altlığı tasarımı

Üniversitem için yaptığım ve cnc kalıp çekimine gönderilen, bardak altlığı olarak basılıp dağıtımı yapılması planlanan fakat şu anki akıbetini bilemediğim çalışmalarım. Yorumlarınıza... Not: PS CS5 ve CorelDraw X3 programlarında hazırlanmışlardır...
Yukarı Alt