Kısayollar lazım oldu fakat Türkçe'sini bulamadım ve kendim hazırladım. Umarım herkese faydalı olur.
İyi çalışmalar dilerim...
https://rapidshare.com/files/3449626206/Quark_Kisayollari_Grafikerler.org.pdf
Silmelisin. Adreste punto küçük fakat satır arasındaki boşluklar fazla. O boşluklardan kurtulmalısın. Yukarıdaki mor şeritte düzenlemeler yap. Oto kuaförü yazısındaki renk ile şerit renginin tonları birbirine çok yakın. Onlarla ilgili de bir düzenleme yapabilirsin. Denemeye devam...
Ortadaki simge ve şekillerin anlamı nedir? VOK şeklinde bir kısaltma mı yapmaya çalıştınız? Orada fazla yer kapladığını düşünüyorum.
Adres puntoları biraz daha küçültülebilir. Üzerinde çalışmaya devam edin, yazılara hafif gölgelerle renk katın.
Başarılar...
@tümen
Uzun zaman önce yazılmış bir mesaj fakat cevap yazma gereği duydum.
Sektörün en fazla ihtiyaç duyduğu eleman teknik elemandır. Meslek liseleri ve meslek yüksek okulları da teknik eleman yetiştirmek için en uygun eğitim kurumlarıdır.
Ben meslek lisesi ve teknik bilimler meslek...
Değerlendiren şahıslar maalesef ki "uygun" tasarımı bulamamışlar. Bence 3. çalışma, konuya en uygun tasarım olmuş. Sade, okunabilir ve renkleri gayet uyumlu.
Emeğinize sağlık...
@Hasan Güner
Üzerinden gitmek için artık çok geç, 6 ay gibi bir süre önce kullanıldı.
Bu 3 logoyu toplamda 15 dk gibi bir sürede tasarladım. Ve 1. logo en çok hoşuma giden tasarım oldu. Fakat yine de gelişime açık değil mi Sayın Hasan Güner :D
Üniversitem için yaptığım ve cnc kalıp çekimine gönderilen, bardak altlığı olarak basılıp dağıtımı yapılması planlanan fakat şu anki akıbetini bilemediğim çalışmalarım. Yorumlarınıza...
Not: PS CS5 ve CorelDraw X3 programlarında hazırlanmışlardır...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.